Jump to content

Leisure /project car?

dovlagsi

Recommended Posts

• 4 weeks later...
1 hour ago, dovlagsi said:

ogromna gužva, nisu očekivali ni blizu ovakav odziv. moglo je više štandova sa pićem i malo tiša muzika 😄 automobili bili odlični 👌 

problem je što je muzika bila glasna samo bukvalno kod tvog automobila :)) jer je onaj monster šta li bio prekoputa, znači jedan auto desno i jedan levo od tvog i tvoj i nigde se više nije čula tako jako muzika, onaj drugi zvučnik što je bacao tamo desno na prazan prostor je bio ok jer tu nije bilo kola.

ali se još jednom potvrđuje predebilna luka beograd i njihov sistem parkiranja i naplate parkiranja, kod svake naplatne stanice je bilo jedno 50 ljudi, a onda na izlazu red od jedno 30 kola.

a kad se ulazi jedna rampa ne detektuje registraciju (i tako već mesecima unazad) na drugoj ovaj nešto čuka pomaže, onda na izlasku isto tako, opšti kolaps.

• Like +1 1

1 hour ago, dovlagsi said:

sto se nisi javio!

Taman da mahnem, kad - odvukla me deca. Rekla mi "sta gledas taj krs, vidi ovaj BMW". :tf:

Ozb, jurili u wc & bezali od Prodigy.

Al da si bio jedan od dva Renault na  smotri - jesi! 🤘

20 minutes ago, Lucky said:

problem je što je muzika bila glasna samo bukvalno kod tvog automobila :))

Truth! Preach!

14 hours ago, Dick Warlock said:

Taman da mahnem, kad - odvukla me deca. Rekla mi "sta gledas taj krs, vidi ovaj BMW". :tf:

Ozb, jurili u wc & bezali od Prodigy.

Al da si bio jedan od dva Renault na  smotri - jesi! 🤘

Propustio si ozbiljne auto priče 🙂

Nego, baš rekoh i dovli, nisam očekivao da ovoliko ima Lančiji Delti, i USA automobila, ladno ima lik i neki matori pikap iz 80tih.

I naravno, i dalje je ajkula

image.thumb.png.58b13e158b72d2f3e750bb24caf6f574.png

• Like +1 1

aj ponešto malo da dodam plus ovaj reno ružni da imate i otpozadi!

IMG_2909.jpeg

IMG_2911.jpeg

IMG_2918.jpeg

IMG_2920.jpeg

IMG_2923.jpeg

IMG_2925.jpeg

3 minutes ago, manson said:

Nego, baš rekoh i dovli, nisam očekivao da ovoliko ima Lančiji Delti, i USA automobila, ladno ima lik i neki matori pikap iz 80tih.

ja nisam očekivao toliko modernih ... kao ok, alfa gulia quadrifoglio, super, ali šta će to na ovom skupu? bilo ih je 2-3 - možda nesam školovao ako su neke dodatni limited edition, ili tipa defender novi, porše. ok, razumem kod defendera kao imaš stari pa imaš i novi, radili su to sa još par automobila ali nekako mi je to malo miks onda svega.

16 hours ago, Lucky said:

problem je što je muzika bila glasna samo bukvalno kod tvog automobila :))

vrla istina 🙂

16 hours ago, killYg0r said:

E39 peak lepote automobilizma 

apsolutno! neverovatna elegancija. mislim da bi taj M5 birao kad bi me pitali koji da odvezem sa skupa.

16 hours ago, Dick Warlock said:

odvukla me deca. Rekla mi "sta gledas taj krs, vidi ovaj BMW"

meni bilo top, samo pravi znalci će zaista zastati i zagledati. taman i popričaš sa nekim ko zapravo zna nešto.
drugar sa ferarijem pored (gotivno zvuči ovo) se smorio, ubiše ga smarači :)))

1 hour ago, Lucky said:

ja nisam očekivao toliko modernih ... kao ok, alfa gulia quadrifoglio, super, ali šta će to na ovom skupu?

pa skup je "cars and coffee", nisu oldajmeri 🙂

facebook.com/speed.rs

53 minutes ago, dovlagsi said:

Alfa QV ti je delovala obično? KRIVO TI JE JER JE TVOJ SAMO 2.0!

respect za quadrifoglio ali to je kako bih rekao "serijski sportski auto" i to današnjeg vremena.

ok je kad ima ona alfa od pre 100 godina ili tipa delta integrale (!), ovo ipak vidiš na ulici tu i tamo, šta ga znam.

A nisam video nijedan Stelvio samo znači da to vozi gospoda ne ove ložane sa Giuliama!