Dule_smor Posted January 27, 2023 Report Share Posted January 27, 2023 Ne, to sam ja, nista ne stizem da igram na novom kompu, jebo me posao :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 15 hours ago, evgeniy said: mozes i lepo da kazes da si sisica, razumece ljudi! haha, nije mi ni pao napamet taj horor ugao priče, pa ja sam onaj što gleda 6/10 horore na imdb sećaš se! više je zbog vremenskog faktora! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 (edited) Posegao u štek Epicovih poklona ovih dana, i izbunario dva bisera. Warhammer 40K: Mechanicus je dobra squad based strategija u maniru X-Coma. Jedini problem je što je preteška u startu, i prelaka kad jednom razradiš dobar build. Neon Abyss je roguelike platformer/twinstick shooter. Zabava, milion itema, i neobsvezna zabava. Edited February 1, 2023 by Jose Jimenez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Imao slobodno vreme ovih dana, i bunario još malo po Epicovim poklonima Sable Casual sandbox RPG, koji mi je legao kao budali šamar. Pustinjska planeta, i kao deo rituala punoletstva praviš svoj glider i krećeš na putovanje kako bi našla svoj poziv. Nema borbe, nema smrti, igra se svodi na istraživanje i parkour. Najzanimljiviji deo mi je bio da otkrijem istoriju planete, pošto u toku putovanja nailazim na napuštene hramove i olupine svemirskih brodova. Sve u svemu 15ak sati dobro utrošeno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 6 minutes ago, Jose Jimenez said: praviš svoj glider i krećeš na putovanje kako bi našla svoj poziv. i pol si promenio usput 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 42 minutes ago, Dule_smor said: i pol si promenio usput Nigga pls Protagonista je žensko, mada su svi uvek pod maskama pa se ne može reći sa sigurnošću (dok ne bude prekasno!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 dada, to kazu svi kad se vrate sa Tajlanda! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 (edited) Pentiment ajaoj, koje kidanje, prejake ilustracije i osvezavajuce neocekivan setting za igru, ufff! moram da pazim da ne bih spoilovao puno, ali glavni lik je Andreas Maler, mladi ilustrator koji je iz Nirnberga zavrsio u malom seocetu Tasingu kako bi u obliznjoj opatiji Kiersau pomagao monasima u skriptarnici i istovremeno radio na svom zanatu i remek-delu, sa glavnim ciljem da tako postane majstor, otvori svoju radionicu i nadje svoj zivotni poziv (ili svog caleta). idilicnu opatiju posecuje bogati ktitor, baron Rotvogel, sto pokrece par misterioznih dogadjaja, gradi tenziju i na kraju kulminira ubistvom jednog od likova. naravno, dosta toga ne smem da napisem, ali ako volite misteriju, dobro i uverljivo napisane likove, da sa razumevanjem ucestvujete u dijalozima, da vas izbor kroji pricu - ceka vas jedan prelepo odradjen RPG iz kuhinje velikog Obsidiana! Edited February 1, 2023 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Možda ime igre da staviš, pošto slika ne učitava 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 forum propo - YT klip je u pitanju =c stavih i ime igre ispod! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Hvala! Na desktopu je OK, Android Chrome mi nije učitavao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 neki drugari znaju za moj mentalni kolaps, ali ja stvarno nikad nisam igrao nesto ovako dobro kao zelda botw. Suludost je dostigla nivo da igram na 2 emulatora, cemu (wii u) i yuzy (switch) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Igora uhvatila kriza srednjih godina, samo umesto kurve i koks on igra Zeldu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted February 2, 2023 Author Report Share Posted February 2, 2023 Evo završio Last of Us 2. Igra je bolesna. A hejt je čisto ideološki jer ono ima trans dečak i Eli je lezbejka, moš mislit. Bitno da nikom nije smetalo kad je Džil Velentajn trčala po Rakun Sitiju i ubijala zombije u miniću i štiklama 😄 No, sve je odlično, gejmplej, oružja, kompleksnost, atmosfera, težina je zahtevna (igrao na survivor, na hard je lako ali je zabavnije). Jedino te kao interscene gde se sećaju šta je bilo, ali to je bitno za priču. Kraj je isto baš uznemirujuć. Ima jedno 40 sati igranja, ko igra pedantno. Uživao sam. Ko nije igrao, nema se šta čekati. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 EDESTE, guzi li se štogod? anyway, evo playliste full pređenih igara na mom YT-u, ako nekome zatreba ideja šta sledeće da pegla.... :) https://www.youtube.com/playlist?list=PLwdHYwLvSm_w_fSZWLDcp2jdvirYaABQl Poy! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 pitanje za ljude koji su igrali last of us 1 da li u igri postoje PEDERI KOJI SE JEBU jer sad se lomim da li da nastavim posle ove trece epizode e da i SMRT ZAPADU I PEDERSKOM LOBIJU 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 Ahaha Reki car :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted February 3, 2023 Author Report Share Posted February 3, 2023 2 hours ago, reki said: pitanje za ljude koji su igrali last of us 1 Hide contents da li u igri postoje PEDERI KOJI SE JEBU jer sad se lomim da li da nastavim posle ove trece epizode e da i Hide contents SMRT ZAPADU I PEDERSKOM LOBIJU Haha ne 😀 inače, odličan je i kec, samo peglaj! Inače meni je u drugom delu kritičnija jevrejska propaganda samo što o tome niko ne priča, ima scena gde idu kroz sinagogu pa objašnjavaju jevrejstvo i holokaust, tek je to random. Pitam se samo kad ćemo igrati igricu gde se priča o tome kako su Palestinci živeli za vreme izraelske okupacije Gaze Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 Nema u prvom delu igre @reki siguran si, ALI ne znam da li bi onda trebalo da igraš onu ekspanziju/DLC za prvi deo! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted March 4, 2023 Report Share Posted March 4, 2023 Imate Figment besplatno na Steamu https://store.steampowered.com/app/493540/Figment/ 2 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts