sttevann Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, Dule_smor said: Daleko od toga da je on kriv za ispadanje Nije kriv direktno za ispadanje, nego za to sto nije obezbedio zamenu za Bogdana (mislim, jebeni Micic koji se raspada, i Guduric koji igra odlicno samo kad je placen u klubu, kao i Milutinov i jos par njih). Kriv je sto nije forsirao bolju odbranu, sutirali su nam trojke non stop. Kriv je sto je Jokic morao da mu igra po 35min, i daje po 30 poena da ne bi gubili od svih redom. Jbg, za dosta toga je kriv. Tako da, nije kriv samo on za ispadanje( odnosno ovu jednu utakmicu), ali za sve sto je dovelo do tog ispadanja, jbg, jeste poprilicno kriv. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Tehnički gledano on jeste vrlo ozbiljno pričao nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu, i koliko je bio u pravu će se verovatno još više videti u narednim godinama. Problem je što smo osvojili medalju na Olimpijadi i što je došao Jokić kao neko ko vuče pa su se problemi malo maskirali, ali definitivno sve što je on pričao pre dve godine stoji i dalje i verovatno je još i gore Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 9 hours ago Author Report Share Posted 9 hours ago 1 hour ago, sttevann said: Nije kriv direktno za ispadanje, nego za to sto nije obezbedio zamenu za Bogdana (mislim, jebeni Micic koji se raspada, i Guduric koji igra odlicno samo kad je placen u klubu, kao i Milutinov i jos par njih). Kriv je sto nije forsirao bolju odbranu, sutirali su nam trojke non stop. Kriv je sto je Jokic morao da mu igra po 35min, i daje po 30 poena da ne bi gubili od svih redom. Jbg, za dosta toga je kriv. Tako da, nije kriv samo on za ispadanje( odnosno ovu jednu utakmicu), ali za sve sto je dovelo do tog ispadanja, jbg, jeste poprilicno kriv. pa koga da obezbedi? ako odabere tim, zar ima pravo izmene nakon toga? ili misliš nije obezbedio zamenu pre nego što je otišao na prvenstveno jer je bio u fazonu ma tu je bogi ne moram da brinem? 🙂 a za odbranu rekao bih i da je do njega ali i do toga što su naši imali šuplje ruke 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Kad smo kod zamene za Bogija na bekovskim pozicijama smo imali i Vanju Marinkovica koji skoro uopste nije igrao, a deluje mi da bi bio bolji od duduka Micica i Gudurica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Lucky said: jer je bio u fazonu ma tu je bogi ne moram da brinem Vise ovo. Poveo je Micica koji je potpuno van forme (i nije direktna zamena za Bogija, ali nema veze). Guduric je podbacio tako da ne mogu da gresim dusu i da kazem da je do Pesica. Ali ako vidis da im ne ide, rotiraj, izbacuj ih napolje, ne znam. Ali da, i sto kaze dr Dule - pa ubaci Vanju, jebem te usta... Ne znam, nije samo do Pesica, igraci su podbacili, mozda je nesto drugo u pitanju, kurcobolja neka. Zao mi je par igraca koji su se uvek lozili i ginuli za repku, ovo je bila (poslednja) sansa da se bas jako napadne zlato(pre svega Bogi, Aleksa mozda i bude igrao, imace 34...). Sledece evropsko bukvalno ne znam ko ce da igra 😄 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Author Report Share Posted 5 hours ago Iiii: Руководство Кошаркашког савеза је данас донело одлуку о разлазу са селектором Светиславом Пешићем после елиминације у осмини финала Европског првенства, а потом је њему саопштена одлука. Након вести да је Светислав Пешић смењен са места селектора Србије које се појавило по медијима, из КСС-а су прецизирали да се ради о одлуци крвоне кошаркашке организације у земљи. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts