Jump to content

Košarkaška reprezentacija 2023/2025

Lucky

Recommended Posts

1 hour ago, Dule_smor said:

Daleko od toga da je on kriv za ispadanje

Nije kriv direktno za ispadanje, nego za to sto nije obezbedio zamenu za Bogdana (mislim, jebeni Micic koji se raspada, i Guduric koji igra odlicno samo kad je placen u klubu, kao i Milutinov i jos par njih).
Kriv je sto nije forsirao bolju odbranu, sutirali su nam trojke non stop.
Kriv je sto je Jokic morao da mu igra po 35min, i daje po 30 poena da ne bi gubili od svih redom. Jbg, za dosta toga je kriv.

Tako da, nije kriv samo on za ispadanje( odnosno ovu jednu utakmicu), ali za sve sto je dovelo do tog ispadanja, jbg, jeste poprilicno kriv.

"Choose life..."

Tehnički gledano on jeste vrlo ozbiljno pričao nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu, i koliko je bio u pravu će se verovatno još više videti u narednim godinama. Problem je što smo osvojili medalju na Olimpijadi i što je došao Jokić kao neko ko vuče pa su se problemi malo maskirali, ali definitivno sve što je on pričao pre dve godine stoji i dalje i verovatno je još i gore

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, sttevann said:

Nije kriv direktno za ispadanje, nego za to sto nije obezbedio zamenu za Bogdana (mislim, jebeni Micic koji se raspada, i Guduric koji igra odlicno samo kad je placen u klubu, kao i Milutinov i jos par njih).
Kriv je sto nije forsirao bolju odbranu, sutirali su nam trojke non stop.
Kriv je sto je Jokic morao da mu igra po 35min, i daje po 30 poena da ne bi gubili od svih redom. Jbg, za dosta toga je kriv.

Tako da, nije kriv samo on za ispadanje( odnosno ovu jednu utakmicu), ali za sve sto je dovelo do tog ispadanja, jbg, jeste poprilicno kriv.

pa koga da obezbedi? ako odabere tim, zar ima pravo izmene nakon toga? ili misliš nije obezbedio zamenu pre nego što je otišao na prvenstveno jer je bio u fazonu ma tu je bogi ne moram da brinem? 🙂

a za odbranu rekao bih i da je do njega ali i do toga što su naši imali šuplje ruke 🙂

1 hour ago, Lucky said:

jer je bio u fazonu ma tu je bogi ne moram da brinem

Vise ovo. 

Poveo je Micica koji je potpuno van forme (i nije direktna zamena za Bogija, ali nema veze).
Guduric je podbacio tako da ne mogu da gresim dusu i da kazem da je do Pesica. Ali ako vidis da im ne ide, rotiraj, izbacuj ih napolje, ne znam.

Ali da, i sto kaze dr Dule - pa ubaci Vanju, jebem te usta...

Ne znam, nije samo do Pesica, igraci su podbacili, mozda je nesto drugo u pitanju, kurcobolja neka. 

Zao mi je par igraca koji su se uvek lozili i ginuli za repku, ovo je bila (poslednja) sansa da se bas jako napadne zlato(pre svega Bogi, Aleksa mozda i bude igrao, imace 34...).

Sledece evropsko bukvalno ne znam ko ce da igra 😄

• Like +1 1

"Choose life..."