absolute Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Kako bi ga kucnuo po prsticima, cisto malo da zakmeci. 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Nomqy, francuski policajac 🙂 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 11 hours ago, kozurik said: Beton, jer superlepak je tako passe u Turskoj bi mu odsekli saku 2 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 meni je najveći bedak za ove pandure ili šta su, kao, dragi šta si radio na poslu danas - čukao čekićem beton da izvučem ruku liku koji se zabetonirao na ulici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 21, 2022 Popular Post Report Share Posted October 21, 2022 zabetonira saku. veganka na koju se lozi i zbog koje to radi se pojebe sa matombom i arslanom. Njemu prica kako su je jebali 3 6 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 23, 2022 Popular Post Report Share Posted October 23, 2022 jebena kometa ako i dodje po sred brisela ce da opali 1 4 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 BRU = leglo zaraze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Како ми је драго што нисам прихватио понуду за посао у Бриселу. ЈТЖМ 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted October 24, 2022 Author Popular Post Report Share Posted October 24, 2022 I Igoru je drago sto je prihvatio pa moze da trci obucen kao zena heh 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Igory, što te biju ovi dobri ljudi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Ne bijemo ga već ga gasjlajtujemo 1 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 1 hour ago, voodoo_ said: Igory, što te biju ovi dobri ljudi? nesigurni su u svoju sexyalnosty! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Ја имам розе хеланке, се то рачуна као да сам жена? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Врати Игију хеланке! 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 13 hours ago, overkind said: Ја имам розе хеланке, се то рачуна као да сам жена? 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 20 hours ago, overkind said: Ја имам розе хеланке, се то рачуна као да сам жена? Sve zavisi od toga koji su ti pronouns! Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 20 hours ago, overkind said: Ја имам розе хеланке, се то рачуна као да сам жена? https://www.tiktok.com/@dylanmulvaney/video/7101392223861837102 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Ne znam jel za kometu ili za Levant, ali uglavnom Rusi najebali. Bukvalno https://www.metroweekly.com/2022/06/out-ukrainian-soldiers-don-unicorn-patch-on-uniforms/ 1 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 lol, jel radi bre neko nešto u ovom Tviteru? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2022 Author Report Share Posted October 28, 2022 Skoro kao Igor u Ciscu heh!Salu na stranu kenja mi se od ovoga, i treba svet da propadne kad smo dosli do toga da ljudi primaju fazon 5 soma platu za blejanje i "vazne" online sastanke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Ne bleje stvarno nego su mentalno zaostala generacija koja ce da upropasti planetu svojim postojanjem \o o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 28, 2022 Popular Post Report Share Posted October 28, 2022 tj. Ovako bleje inzenjeri prvih 5 dana dok ne dobiju laptop i "onboarduju ih". Posle ce tesko i rucati. Ovako bleje razni socio inclusion manageri, ali i oni ne cesto. U sustini riba je pokazala da imaju da jedu, kafu, i neke usrane podove za sastanke, ceo snimak odise jezivom atmosferom 😄 Znam kad su cisco krk snimali video, ono nadju nekog inzenjera izludelog od non stop shifta i high priority, i puste ga jedan dan offshift da trci po ofisu, da se snima i da se kezi ko trenirana simpanza, i jebi ga, svaki dan offshift je poklon od boga. Posle video nazovu "workin n1 place in world" takodje vidi se da joga room niko ne koristi (osim par socio wellebing managera 2 put godinje na mental health day), da je stoni fudbal netaknut, i da nema nigde nikoga. Mi smo imali savrsenu relax room, svece, stolovi od drveta, drveni pod, neke kapsule za relax, ono bas do jaja. Sad je skladiste za pokvarene uredjaje. Bar da je neko jebo u toj prostoriji pa da kazemo vredelo je 33 minutes ago, killYg0r said: Ne bleje stvarno nego su mentalno zaostala generacija koja ce da upropasti planetu svojim postojanjem \o o/ ja im se divim. TOliko su drski i ubedjeni da su pametni, a ima ih puno sada ne mozes ih ignorisati, tako da unistavaju managere ovde. Ne smeju da ih isutiraju u dupe, a opet ne znaju kako da se nose sa tim sto ih klinci prijavljuju HR za svaku sitnicu i cimaju ih da ih vise hvale, traze unapredjenja, nece da rade posle radnog vreena... Ja samo zalim sto je moja generacija generacija kukavica "cuti vezi konja kako gazda kaze" 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Sve je tačno što je igor ovde napisao ne bih imao šta da dodam. možda samo da je slično ovako sve i u google ofisu (a i par drugih gde sam bio) a obrt ljudi tako veliki da iskreno mislim da više niko ni ne radi one "čuvene gugl testove" za zapošljavanje nego ih kupe bukvalno sa faksa pa se nadaju da će ih "oblikovati", a onda se susretnu sa ovim što je napisao igor u poslednjem pasusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Logicno je potpuno da se generacije razlikuju ali su ovi jednostavno bezobrazni i nezahvalni a potekli od roditelja komunjara Zaista se mnogo podstice individualizam poslednjih godina da svako treba da izrazi svoje misljenje, razlicitosti, stavove.. sto je mozda super za pojedince ali mi smo drustvena bica koja fukncionisu u coporu i zajednicama i svako suprotno delovanje vodi samo u propast i uzumiranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Nije problem u individualnosti i iskazivanju mišljenja. Problem je u tome što su ta mišljenja javno dostupna velikim masama kroz javne medije. Prljanje medijskog prostora i, da tako kažem, javnog dobra koji predstavlja etar (frekvencije, jel) je kao puštanje toksičnog otrova u reku. Po meni bi trebalo jako ograničiti mogućnost objavljivanja svega i svačega u "etru", i to mislim i na tv i na internet, društvene mreže itd. :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts