manson Posted Tuesday at 03:14 PM Author Report Share Posted Tuesday at 03:14 PM Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Tuesday at 06:39 PM Author Report Share Posted Tuesday at 06:39 PM https://blog.playstation.com/2025/04/13/ps5-price-to-rise-in-europe-australia-and-new-zealand/ Quote PS5 price to rise in Europe, Australia and New Zealand Disc Drive for PS5 price will also be reduced in these regions. The updated PS5 RRPs are effective starting April 14, as follows*: EuropePS5 Digital Edition – €499.99 (No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive) UKPS5 Digital Edition – £429.99 (No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive) AustraliaStandard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – AUD $829.95 PS5 Digital Edition – AUD $749.95 New Zealand Standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – NZD $949.95 PS5 Digital Edition – NZD $859.95 PS5 Pro RRPs remain unchanged. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 06:58 PM Report Share Posted Tuesday at 06:58 PM 3 hours ago, manson said: Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam. ja se slažem sa tobom, ali je pitanje kako oni to gledaju i ko procenjuje, dal oni što tamo negde stoji da ta igra "postoji" oni misle da se aktivno koristi licenca. naravno potpuno sam ok sa tim da se isforsiraju da igre moraju ostati aktivne i u vlasništvu ljudi, i nek propadnu svi koji kažu da nismo vlasnici igara nego samo imamo licence! 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted Tuesday at 09:24 PM Report Share Posted Tuesday at 09:24 PM Sad baš pogledao GOG. Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira. Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago 10 hours ago, cali said: Sad baš pogledao GOG. Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira. Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba. Dobro, GOG je oduvek gurao tu priču i svaka im čast oko toga, šta više i relativno skoro su opet "reaktivirali" taj svoj momenat da kao "čuvaju" naše igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 11 hours ago Author Report Share Posted 11 hours ago Još jedna EA Star Wars igra Quote STAR WARS Zero Company™, a single-player turn-based tactics game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago 14 minutes ago, manson said: Još jedna EA Star Wars igra Quote pa hm, ovo zapravo možda bude i zanimljivo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts