manson Posted April 15 Author Report Share Posted April 15 Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 15 Author Report Share Posted April 15 https://blog.playstation.com/2025/04/13/ps5-price-to-rise-in-europe-australia-and-new-zealand/ Quote PS5 price to rise in Europe, Australia and New Zealand Disc Drive for PS5 price will also be reduced in these regions. The updated PS5 RRPs are effective starting April 14, as follows*: EuropePS5 Digital Edition – €499.99 (No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive) UKPS5 Digital Edition – £429.99 (No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive) AustraliaStandard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – AUD $829.95 PS5 Digital Edition – AUD $749.95 New Zealand Standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – NZD $949.95 PS5 Digital Edition – NZD $859.95 PS5 Pro RRPs remain unchanged. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15 Report Share Posted April 15 3 hours ago, manson said: Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam. ja se slažem sa tobom, ali je pitanje kako oni to gledaju i ko procenjuje, dal oni što tamo negde stoji da ta igra "postoji" oni misle da se aktivno koristi licenca. naravno potpuno sam ok sa tim da se isforsiraju da igre moraju ostati aktivne i u vlasništvu ljudi, i nek propadnu svi koji kažu da nismo vlasnici igara nego samo imamo licence! 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 15 Report Share Posted April 15 Sad baš pogledao GOG. Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira. Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16 Report Share Posted April 16 10 hours ago, cali said: Sad baš pogledao GOG. Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira. Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba. Dobro, GOG je oduvek gurao tu priču i svaka im čast oko toga, šta više i relativno skoro su opet "reaktivirali" taj svoj momenat da kao "čuvaju" naše igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 16 Author Report Share Posted April 16 Još jedna EA Star Wars igra Quote STAR WARS Zero Company™, a single-player turn-based tactics game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16 Report Share Posted April 16 14 minutes ago, manson said: Još jedna EA Star Wars igra Quote pa hm, ovo zapravo možda bude i zanimljivo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 17 Report Share Posted April 17 19 hours ago, Lucky said: pa hm, ovo zapravo možda bude i zanimljivo 🙂 Bukvalno nisu ništa objavili sem da je SW squad TBS 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted April 17 Author Popular Post Report Share Posted April 17 (edited) Laki je u industriji, zna on to da proceni 🙂 A i +1 post 🙂 Edited April 17 by manson 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted April 17 Popular Post Report Share Posted April 17 3 hours ago, manson said: Laki je u industriji, zna on to da proceni 🙂 A i +1 post 🙂 ja čim pogledam post znam kakva je igra, decenije iskustva iz svih uglova - i gamer i novinar i developer i publisher! 3 hours ago, cali said: Bukvalno nisu ništa objavili sem da je SW squad TBS 😄 pa ovako, da odgovorim trolovima! :)) prvo, igru potpisuje respawn, generalno, nisu napravili lošu igru 🙂 znači tu već imamo neko ok poverenje. drugo, developuje je i bitreactor, ekipa koja je inače radila i na Xcomu i na Civilizaciji. Uzmimo da Civ možda nije bitan za ovaj žanr toliko ali znamo šta znači razvijati Civ a drugo Xcom nekako deluje kao 1/1 ono što prave od ovog Star Warsa 🙂 Tako da kombinacija Respawn "feelinga" kroz njihove igre uz gameplay mehanike bitreactora trasira put da igra bude dobra! da li će da ispadne takva ili će lucasgames da umeša prste i napravi karambol, ne znamo, ali hajde da se nadamo da neće! happy? :)) 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 17 Report Share Posted April 17 To mi reci, a ne "omg možda syaynoou" 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17 Report Share Posted April 17 3 minutes ago, cali said: To mi reci, a ne "omg možda syaynoou" 🙂 uz ogradu da lucas ne upropasti! :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Sunday at 05:01 AM Author Report Share Posted Sunday at 05:01 AM Evo i trejlera. Dešava se za vreme CW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 16 hours ago Author Report Share Posted 16 hours ago Pu bre, neće biti za PS4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 12 hours ago, manson said: Pu bre, neće biti za PS4 pa u kojoj si ti godini :)) petica je na tržištu već X godina, mimo nekih tipa FIFA i tako to ništa više za PS4 neće izbacivati 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Četvorka je skoro 12 godina stara konzola 😄 Izlaze sad FIFA i CoD samo zato što ima ogroman user base, a Sony je prvi koji mora da stavi igre da idu samo na PS5 da bi nekako pogurao prodaju, jer gomila tih casual igrača i dalje nema razloga da pređe na peticu, dok ne bude dovoljno velika biblioteka igara koje je samo za peticu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts