Jump to content

pričajte

manson

Recommended Posts

Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam.

https://blog.playstation.com/2025/04/13/ps5-price-to-rise-in-europe-australia-and-new-zealand/

PS5 price to rise in Europe, Australia and New Zealand

Disc Drive for PS5 price will also be reduced in these regions.

The updated PS5 RRPs are effective starting April 14, as follows*: 

EuropePS5 Digital Edition – €499.99 
(No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive) 

UKPS5 Digital Edition – £429.99 
(No pricing changes for the standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive)  

AustraliaStandard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – AUD $829.95 
PS5 Digital Edition – AUD $749.95

New Zealand Standard PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – NZD $949.95 
PS5 Digital Edition – NZD $859.95

PS5 Pro RRPs remain unchanged. 

3 hours ago, manson said:

Ali u tom slučaju ta Hasbro licenca je plaćena kada je kupljena igra. Sa te Hasbro strane bi trebalo da je sve čisto. Istekla licenca, ne prodaju igru više, ali te koje su prodali ostaju, i treba da rade. Tako bar ja na to gledam.

ja se slažem sa tobom, ali je pitanje kako oni to gledaju i ko procenjuje, dal oni što tamo negde stoji da ta igra "postoji" oni misle da se aktivno koristi licenca. 

naravno potpuno sam ok sa tim da se isforsiraju da igre moraju ostati aktivne i u vlasništvu ljudi, i nek propadnu svi koji kažu da nismo vlasnici igara nego samo imamo licence! 🙂

• Like +1 1

Sad baš pogledao GOG.

Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira.

Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba.

• Like +1 2

10 hours ago, cali said:

Sad baš pogledao GOG.

Pre deset godina su objavili da povlače Colin McRae Rally 2005. U radnji ga nema. U mojoj biblioteci postoji, i može da se instalira.

Živela braća Poljaci. Dve smrti za Steam i debelog Gejba.

Dobro, GOG je oduvek gurao tu priču i svaka im čast oko toga, šta više i relativno skoro su opet "reaktivirali" taj svoj momenat da kao "čuvaju" naše igre.

Četvorka je skoro 12 godina stara konzola 😄 Izlaze sad FIFA i CoD samo zato što ima ogroman user base, a Sony je prvi koji mora da stavi igre da idu samo na PS5 da bi nekako pogurao prodaju, jer gomila tih casual igrača i dalje nema razloga da pređe na peticu, dok ne bude dovoljno velika biblioteka igara koje je samo za peticu. 

Heghlu'meH QaQ jajvam