Faramir Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 2 hours ago, Lucky said: Evo na primer jedan od (mnogih) novoizgrađenih "balona" za fudbal tj. terena za fudbal koji sam ufotkao. Nije ga ni bilo pre godinu dana ofc. Naravno da nije dovoljno da je jedan, mora da ih bude 10! 🙂 Gledam fotku i u fazonu sam hmmm, nije pokriveno, biće muke ako im ikad padne kiša 😄 ne, najgore što može da im se desi u kontekstu prirode u ovom trenutku je peščana oluja (US stop!), ali onda samo imaju terene za fudbal na pesku 😄 šalu na stranu, gledah skoro neki video gde igraju fudbal, kao uče osnovama klince itd... daleko od toga da smo mi kao "fudbalska velesila" kompetentni da dajemo nekome savete, ali dok god treniraju u svojoj nošnji (na pomenutom videu) neće puno toga popraviti u fudbalskom smislu, u patriotskom svakako ok, poštuju narodnu nošnju, tradiciju i sve što ide uz to 🙂 mada realno više liči na neki arapski pidžama parti na otvorenom sa loptom 😄 @Dule_smor gledaj na sve to oko Expoa sa vedrije strane - realno je da bi se tu ovajdio ko god je na vlasti, ali to takođe znači da ulazimo u 2027. godinu i da her Wulfi više neće moći da bude predsednik, istekla dva mandata 😄 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 13 hours ago Author Report Share Posted 13 hours ago 40 minutes ago, Faramir said: Gledam fotku i u fazonu sam hmmm, nije pokriveno, biće muke ako im ikad padne kiša 😄 ne, najgore što može da im se desi u kontekstu prirode u ovom trenutku je peščana oluja (US stop!), ali onda samo imaju terene za fudbal na pesku 😄 mene je tripovalo što nije natkriveno da ne bi umrli od vrućine dok igraju, ali je fora što je i u hladu pakao kad je vruće, tako da oni ni ne igraju pre 20h uveče :)) sad kad je "zima" zapravo krenu možda oko 18-19 jer zađe sunce već u 17h, ali leti ne pre 21-22h. i onda igraju do 3-4 ujutru :)) 1 hour ago, absolute said: Imaju kaveze sa kerovima na gradilištu. Mi bili u fazonu šta će vam kerovi. Kažu - pa tovimo ih :c pa bio je onaj prilog u nekoj od kineskih fabrika sad zaboravih kojoj gde su provalili da "u kini jedu pse" 🙂 1 hour ago, absolute said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts