Jump to content

pričajte


Lucky

Recommended Posts

Cepaju i ove odbojkašice!

Одбојкашице Србије савладале су Пољску са 3:1, по сетовима, 18:25, 25:13, 25:23, 25:18 и уписале трећи тријумф у групној фази Европског првенства.

Србија преокретом до победе над Пољском
Одбојкашице Србије биле су боље од Пољске у трећем мечу Групе А Европског првенства. 

Србија тренутно заузима прво место са максималних девет бодова.

Изабранице селектора Гвидетија су победом избациле Пољску из даље борбе за прво место у групи и до краја прве фазе такмичења за ту позицију ће се борити са Белгијом.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mnogo sporta niotkuda! 🙂

Одбојкашице Србије играју против Чешке најважнији меч на Европском првенству, који доноси пласман у полуфинале такмичења. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а, кретање резултата и текстуални пренос можете пратити на нашем порталу.

Pa i muški:

Одбојкашка селекција Србије против селекције Швајцарске игра први меч на Европском првенству. Екипа Игора Колаковића прва три меча игра у Перуђи, а онда још два у Анкони, а нада се завршници турнира у Риму. Утакмица са Швајцарцима игра се од 21.00 час, уз директан пренос на Другом програму РТС-а. Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Pa i:

Српска атлетичарка Ивана Вулета, светска шампионка у скоку удаљ, казала је да је веома поносна на освојено најсјајније одличје у Будимпешти и најавила да ће после Олимпијских игара у Паризу највероватније окончати каријеру.

Link to comment
Share on other sites

Одбојкашице Србије савладале су селекцију Чешке Републике са 3:1 (24:26, 25:17, 25:11, 25:14) и пласирале се у седмо узастопно полуфинале на Европским првенствима. Екипа Ђованија Гвидетија изхгубила први сет, а потом убедљивом игром дошла до борбе за медаље. Противник у полуфиналу у петак биће екипа Холандије.

Link to comment
Share on other sites

Одбојкашице Србије пласирале су се у финале Европског првенства победом над Холандијом 3:1 у сетовима - 25:21, 15:25, 25:22, 25:21. Ривал за злато биће Турска.

Link to comment
Share on other sites

Šteta za odbojkašice, baš su dobro igrale, gledah sinoć i povele, u četvrtom se lomilo ali nisu uspele da izdrže i peti jbg, uvek zeznuto, da nisu turkinje osvojile brzo onaj za 14:12 možda bi uspele nešto ali ipak ništa. Bukvalno jedna lopta odlučila pobednika. One su mi nekako uvek gotivne kao ženska ekipa, više od košarkašica svakako, šteta 😞

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић је после пораза у финалу Европског првенства од Турске 3:2 навела да су све играчице заиста дале све од себе и да су се бориле до последњег тренутка, али да су нијансе одлучиле.

 

Link to comment
Share on other sites

image.png

Pre 20 godina ovo ne bi bio problem! A vidi danas!

Председник Фудбалског савеза Шпаније Луис Рубијалес поднео је оставку на ту функцију, након што га је Светска фудбалска федерација Фифа суспендовала на 90 дана пошто је после финала Светског првенства у фудбалу за жене пољубио шпанску фудбалерку Џенифер Ермосо.

Прошлог месеца, шпански тужиоци покренули су истрагу против њега након што је пољубио у уста Џенифер Ермосо 20. августа када је Шпанија освојила Светско првенство за жене. Тужилаштво разматра да ли овај инцидент има елементе сексуалног напада.

Рубијалес је раније рекао да је погрешио, али је и пољубац назвао споразумним, док је Ермосо то демантовала, рекавши да му није дала дозволу да је пољуби и да се оsеća повређено.

Link to comment
Share on other sites

Србија фуриозна против Украјине, друга победа у квалификацијама за Олимпијске игре
Одбојкашице Србије савладале су Украјину са 3:0 (25:18, 25:18,25:16) у сетовима на квалификационом турниру у Кини.

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Ali Srbenda!

Репрезентативац Србије, рвач Али Арсалан освојио је бронзану медаљу на Светском првенству у Београду у рвању грчко-римским стилом.

Али Арсалан освојио бронзу на Светском првенству у рвању
Некада ирански рвач наступа за репрезентацију Србију од прошле године.

 

image.png

  • Haha (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

OK, izgleda imamo i nekog "bilijardžiju" :)) IMA LI NEČEGA ŠTO NE UMEMO!

 

Aleksa Pecelj je uspeo da se plasira u polufinale US Opena i to tako što je najpre napravio pravo čudo u osmini finala. Srušio je Ralfa Sokata sa neverovatnih 10:1. Soket je bivši šampion sveta i član Kuće slavnih što dovoljno oslikava koliko je ovo bila velika senzacija.

Momak iz Krupnja je onda srušio i Džejsona Šona iz Velike Britanije, iako je u jednom trenutku gubio sa 6:2. Usledio je preokret jer je dobio čak osam od narednih devet „frejmova“. Aleksu samo dva trijumfa sada dele od osvajanja najprestižnijeg bilijar turnira na svetu na kom je nagradni fond 300.000 dolara.

Ujedno bi postao i prvi sa Balkana koji je u tome uspeo.

Link to comment
Share on other sites

jbg

Одбојкаши Јапана поразили су Србију у мечу квалификација за Олимпијске игре са 3:0, по сетовима 25:17, 25:14, 25:22. Србија је овим поразом фактички остала без пласмана на Олимпијске игре, јер позиционирање међу прва два места која воде у Париз остаје у домену калкулација и теоретских могућности.

Link to comment
Share on other sites

Одбојкаши Србије поражени су од селекције Сједињених Америчких Држава 3:0, по сетовима 25:19, 25:18, 25:17. Овим поразом Србија је изгубила и математичку шансу да се пласира на Олимпијске игре кроз квалификацион турнир у Јапану. Олимпијску визу Србија ће тражити кроз Лигу нација и крајњи распоред селекција на ФИВБ ранг листи

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Navikli smo na bizarne rezultate u mlađim kategorijama košarkaških reprezentacija, ali jedan meč u Slovačkoj ostaće upamćen po jednoj od najvećih pobeda u istoriji ovog sporta.

Košarkašice Slavije Banjske Bistrice pobedile su izabranice Trenčina sa neverovatnih – 201:16 u 6. kolu domaćeg prvenstva.

Posebno se izdvaja to što je srpska košarkašica Snežana Bogićević postigla čak 64 poena. Precizna je bila 27 puta iz 37 pokušaja, dok je na to dodala i 24 skoka, ali i devet asistencija.

Koliko su loše igrale košarkašice Trenčina pokazuje i bilans asistencija i izgubljenih lopti. Naime, loptu su protivniku prodale čak 94 puta, dok su zabeležile samo dve asistencije.

šteta što nema neki snimak :))

Link to comment
Share on other sites

Eto, afrikan-amerikan u hokeju na ledu i šta se desi!

šalu na stranu, grozan je događaj u svakom slučaju lik digao nogu kao da je na taekwondou i isekao vrat drugom igraču klizaljkom i ovaj iskrvario i umro.

Ovde imate snimak udarca gde se vidi da je ovaj namerno to uradio:

ali nema nastavak, kad lik iskrvari 5 litara krvi tu na parketu, ali ima po netu da se nađe pa izguglajte, da ne kopam sad.

Policija istražuje:

Police are investigating the death of American ice hockey player Adam Johnson after his neck was cut by a skate blade in a game in England.

Johnson, 29, was playing for the Nottingham Panthers at the Sheffield Steelers when he suffered the skate cut in a Champions Cup game on Saturday. He died at a hospital. He was a Minnesota native who appeared in a total of 13 NHL games with the Pittsburgh Penguins in 2019 and 2020.

“Our officers remain at the scene carrying out inquiries and our investigation into the circumstances surrounding the incident remain ongoing,” South Yorkshire Police said on Monday. “We would encourage the public to avoid speculation regarding the incident while we continue our inquiries.”

The English Ice Hockey Association, which governs the sport below the Elite League, reacted to Johnson’s death by requiring all players in England to wear neck guards from the start of 2024.

Naravno morate baš da se iscimate da provalite šta se desilo, jer svi mediji samo kažu "freak accident" niko ne piše ni kako ni ko ga je zveknuo:

image.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...