Jump to content

pričajte

Lucky

Recommended Posts

8 hours ago, Zwerko said:

Ne samo oni 🙂

F1 2026 teams and engines : r/formula1

au, ne pratim formulu ali sam ja mislio da je poenta da se ti kao proizvođač motora tu najviše istakneš jer kao to je poenta bolida (između ostalog) a ne da kao pokazuješ "mišiće" kao aston martin time što ti je motor Hondin :)) ili još gore Alpine Mercedes 🙂

Daj onda svi da budu Mercedes i Ferrari, što nije daleko od istine :))

1 hour ago, manson said:

Ne pričate ništa o zimskoj olimpijadi? 🙂 Videli kako izviždali Izraelce i Džej Di Vensa? 🙂

imamo tri takmičara koji verovatno nisu prošli dalje od kvalifikacija, nikog prosto nije briga 😞

generalno olimpijada je u problemu sa gledanošću (letnja) pa zamisli tek onda zimska.

kod nas davnih dana em bio exyu pa smo zapravo imali neke takmičare iz slovenije i hrvatske da ih gledaš a em ništa drugo nije bilo na tvu pa čekaš olimpijadu ko ozeblo sunce da donese neke nove sadržaje između lajmeta i dnevnika 🙂

• Like +1 1

9 hours ago, Lucky said:

a em ništa drugo nije bilo na tvu pa čekaš olimpijadu ko ozeblo sunce da donese neke nove sadržaje između lajmeta i dnevnika 🙂

Ovo je najtačnije od svega. Generalno na jedina dva postojeća kanala, večito su išli neki matori ljudi koji su nešto poučno pričali što nikog živog nit je zanimalo, nit su shvatali.

Kad dođe olimpijada bilo koja, to ti dođe kao zračak sunca u mordoru.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

11 hours ago, Lucky said:

au, ne pratim formulu ali sam ja mislio da je poenta da se ti kao proizvođač motora tu najviše istakneš jer kao to je poenta bolida (između ostalog) a ne da kao pokazuješ "mišiće" kao aston martin time što ti je motor Hondin :)) ili još gore Alpine Mercedes 🙂

Daj onda svi da budu Mercedes i Ferrari, što nije daleko od istine :))

Ja sam pratio ali pre fazon 25 godina lol, još tada je to bilo - imao si Williams Reno motor, pa posle Honda, pa BMW (iako BMW nije imao svoj tim), sad vidim furaju Mercedes... kasnije kad se pojavio Red Bull, sećam se da je bila fora da su imali Ferrari motore, ali prošlogodišnje verzije, da bi naravno pravi Ferrari tim imao najnovije.

Ali koliko ne pratim, pojma nisam imao da Alpina i Audi imaju timove, ni Aston Martin...