manson Posted August 9, 2021 Report Share Posted August 9, 2021 može i ovde 🙂 Nadalov sponzor prodaje majice 21 GS - B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2021 Author Report Share Posted August 9, 2021 49 minutes ago, manson said: može i ovde 🙂 Nadalov sponzor prodaje majice 21 GS - B92 Ovo ko ono Ms President sa Hilari onomad :)) Nego kad smo već kod Đoloa, preskočio je za jednu nedelju Navratilovu na prvom mestu, ono što pričasmo, sad mu treba još "samo" 40ak nedelja da preskoči Štefi Graf! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2021 Author Report Share Posted August 30, 2021 Što bi rekli, no pressure! Quote Ју-Ес опен, последњи гренд слем у сезони, почиње у понедељак и траје до 12. септембра и представља можда и најважнији турнир у досадашњој каријери Новака Ђоковића. Најбољи тенисер данашњице има прилику да у Њујорку испише нове странице историје и дефинитивно потврди ГОАТ титулу. Ђоковић ће у "великој јабуци" кренути у поход на 21. гренд слем трофеј, чиме би се осамио на вечној листи испред највећих ривала Роџера Федерера и Рафаела Надала, пошто сада сва тројица имају по 20. И не само то – Новак има шансу да комплетира пехаре на сва четири највећа тениска турнира, чиме би постао тек други човек у Опен ери којем би то пошло за руком, после чувеног Рода Лејвера 1969. године. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 Vidi ga Endi što se ne da! Quote Већ првог дана Ју-Ес опена могли смо да видимо велико изненађење и испадање трећег носиоца, али је Стефанос Циципас некако успео да преживи драматичан меч и победи Ендија Марија. Циципас је у дуелу који је трајао четири сата и 44 минута, и обиловао преокретима, паузама, али и оправданим протестима британског тенисера, тријумфовао резултатом 2:6, 7:6 (9-7), 3:6, 6:3, 6:4. Енди је после меча изнео низ оптужби на рачун Грка због коришћења пауза за тоалет у тренуцима када се мечеви ломе, чиме се придружио Александеру Зереву који је недавно први о томе пропроговорио. Quote "Ако има нешто што мора да ми каже, требало би нас двојица да разговарамо о томе да видимо шта није у реду. Мислим да не кршим било које правило. Играм по правилима, радим све како треба. Да, требало бисмо нас двојица да попричамо и уверимо се шта је. Ја не знам како се мој противник осећа док игра меч, то и није мој приоритет. Све док играм по правилима и држим се тога за шта АТП каже да је фер, остало је у реду. Немам ништа против њега, апсолутно ништа", рекао је 23-годишњак из Атине. Открио је и зашто се у свлачионици задржао осам минута, што је много више него што је предвиђено за такву паузу. "Мислим да је јасно да сам са собом понео одећу када сам излазио са терена. Толико ми треба да се пресвучем и да се вратим на терен. Не знам каква су ту правила, као ни да ли га има. Колико ја знам, дозвољена су вам две тоалет паузе да промените опрему кад играте меч од пет сетова и једна када играте у два добијена сета. То правило следим читаву каријеру. Нисам ништа прекршио, тако да не видим проблем", закључио је Циципас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2021 Author Report Share Posted September 4, 2021 Jadan Cicipas 🙂 ali jbg, kad je počeo da smara ljude 🙂 izbaci ga ovaj "klinac" Quote Pri rezultatu 5:3 čuje se i dobacivanje navijača sa tribina koji poručuju Alkarazu ono što najviše zapravo i zameraju Cicipasu. „Pošalji ga u toalet“, čulo se sa tribina. Cicipas jeste na kraju otišao do toaleta, ali je za njegove standarde to trajalo neobično kratko. Ipak, u trenucima kada je napuštao betn čuli su se zvižduci sa tribina i negodovanje publike, dok je isti potez Alkaraza ispraćen aplauzom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2021 Author Report Share Posted September 7, 2021 Dobro je da je ovo u neko glupo vreme, samo treba da gledaš kako ovoga kida neki klinac amer 6:1 u prvom setu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2021 Author Report Share Posted September 11, 2021 Evo digestiv! Ovaj US open je kul najčešće ne može live da se gleda, pa ne mora čovek da se nevira :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2021 Report Share Posted September 11, 2021 Ajmo spremite ikone za nedelju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2021 Author Report Share Posted September 11, 2021 ko će da se budi tako rano! 3 hours ago, Dule_smor said: Ajmo spremite ikone za nedelju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2021 Author Report Share Posted September 12, 2021 On 9/11/2021 at 10:26 AM, Dule_smor said: Ajmo spremite ikone za nedelju! moja greška, ipak je u 22h, spremamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2021 Author Report Share Posted September 13, 2021 5 hours ago, Dule_smor said: e jbg 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Kaže Medvedev počeo da ga hvata grč u nozi u poslednjem poenu jedva se pomerao, ko zna šta bi bilo ... e jebiga druže bolje da si rekao mogao sam još deset setova ovako 😀 Je l zna neko gde može da se vidi post-match intervju na srpskom? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Prosto mi je neverovatno da se Novak aka mentalna gromada toliko skamenio. Jako se prepao, ogroman pritisak + ona publika, verovatno je bio toliko i sam zbunjen situacijom pa je mec izgubljen i pre prvog poena. Vrti se dosta da prica o tome kako je bio duze na terenu, da je imao manje odmora od Medvedeva, ali ne verujem da to ima bilo kakve veze sa ovim porazom. Procitao sam negde "ono kad na 2:0 u setovima i 5:1 u trecem i dalje mislis da moze da preokrene govori o tome kakav je sportista Novak Djokovic". Jebi ga, bas mi zao, ceo svet je valjda navijao za njega, ali ne sumnjam da ce uzeti jos koji GS, sad je valjda jos rastereceniji. Inace, zet koji je gledao uzivo salje mi snimak kad je Novak usao na teren, ceo stadion bukvalno u histeriji, a on koji inace nije neki sportski fanatik kaze brate zasuzio sam svega mi, he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Eto to objasnjava sve, navikao Nole da navijaju protiv njega i to mu daje snagu, ovo ga sjebalo sad 😄 Al polako, bice prilike, recimo za jubilarni 10ti AO 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 4 hours ago, DJAPEH8 said: Prosto mi je neverovatno da se Novak aka mentalna gromada toliko skamenio. Jako se prepao, ogroman pritisak + ona publika, verovatno je bio toliko i sam zbunjen situacijom pa je mec izgubljen i pre prvog poena. Vrti se dosta da prica o tome kako je bio duze na terenu, da je imao manje odmora od Medvedeva, ali ne verujem da to ima bilo kakve veze sa ovim porazom. Procitao sam negde "ono kad na 2:0 u setovima i 5:1 u trecem i dalje mislis da moze da preokrene govori o tome kakav je sportista Novak Djokovic". Jebi ga, bas mi zao, ceo svet je valjda navijao za njega, ali ne sumnjam da ce uzeti jos koji GS, sad je valjda jos rastereceniji. Inace, zet koji je gledao uzivo salje mi snimak kad je Novak usao na teren, ceo stadion bukvalno u histeriji, a on koji inace nije neki sportski fanatik kaze brate zasuzio sam svega mi, he Taj fazon. Mislim da je preveliki pritisak bio, prilika koja se desava jednom u 50 i vise godina. Nekako je ceo mec krenuo lose posle onog gubitka servisa na samom pocetku (a bilo 40:15) za Noleta. Siguran sam da bi polako nestalo tog pritiska da je od pocetka bio egal, ovako je samo klizio lagano ka ambisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 ovo je najveci pritisak koji je jedan teniser morao da podnese u istoriji tog sporta, a prilicno sam siguran da ce tako i ostati. u kombinaciji sa cinjenicama da je kraj sezone (zato je 4 GS-a u istoj sezoni toliki poduhvat, i veci od onog koji je djokovic imao - 4 GS-a zaredom), da nije odigrao najbolji turnir, da ima fejl olimpijadu iza sebe i medvedeva koji je odigrao odlicno do sad i koji je hteo da se revansira za AO - imamo ovakav ishod nazalost. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Ne vadite se sad, svi znamo da je izgubio jer ste opet fejlovali sa ikonama svi osim Lakija! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Можда неко није видео 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 Bas smo ja i drugar komentarisali kako je stalno vracao lopte po sredini, nije napadao uopste.. ne znam je l to namerno taktika neka ili se ukenjao Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 ima svega tu sto nije funkcionisalo, i taj noletov ritern je bio skoro nepostojeci sve do pred kraj ja sam ubedjen da sudija nije viknuo net u onom poenu da bi bilo lako ggnore na kraju covek je i rekao da ga noge nisu slusale, da je malte ne stalno kasnio po pola koraka za loptom sve dok se i medvedev nije zamorio u trecem i naravno da sam pomislio vidi sranjeta svi navijaju za njega, ne zna on za to 🙂 ne treba zaboraviti kako su ga diskvalifikovali prosle godine sa US opena posle one gluposti, jbg sav taj pritisak se slaze negde u glavi i akumulira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2021 Author Report Share Posted September 26, 2021 On 9/14/2021 at 1:12 PM, G!!! said: ima svega tu sto nije funkcionisalo, i taj noletov ritern je bio skoro nepostojeci sve do pred kraj ja sam ubedjen da sudija nije viknuo net u onom poenu da bi bilo lako ggnore na kraju covek je i rekao da ga noge nisu slusale, da je malte ne stalno kasnio po pola koraka za loptom sve dok se i medvedev nije zamorio u trecem i naravno da sam pomislio vidi sranjeta svi navijaju za njega, ne zna on za to 🙂 ne treba zaboraviti kako su ga diskvalifikovali prosle godine sa US opena posle one gluposti, jbg sav taj pritisak se slaze negde u glavi i akumulira baš mi generalno krivo jer pitanje je sad da li će opet imati neku sličnu priliku, ali jbg, makar ovako neka osvaja još pokoji GS odvojeno i biće kul 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 aj u 100 marke da će da ga zajebu za AO https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-vakcina-australijan-open/ 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2021 Author Report Share Posted October 2, 2021 1 hour ago, absolute said: aj u 100 marke da će da ga zajebu za AO https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-vakcina-australijan-open/ ahahaha, koja sprdnja :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2021 Author Report Share Posted October 4, 2021 Bogami, Medvedev juri: АТП ранг-листа: 1. Новак Ђоковић (Србија) – 11.633 бода 2. Данил Медведев (Русија) – 10.575 3. Стефанос Циципас (Грчка) – 8.175 4. Александер Зверев (Немачка) – 7.603 5. Андреј Рубљов (Русија) – 6.130 6. Рафаел Надал (Шпанија) – 5.815 7. Матео Беретини (Италија) – 5.173 8. Доминик Тим (Аустрија) – 4.495 9. Роџер Федерер (Швајцарска) – 3.765 10. Каспер Руд (Норвешка) – 3.615 ========================= 34. Филип Крајиновић (Србија) – 1.589 35. Душан Лајовић (Србија) – 1.565 47. Ласло Ђере (Србија) – 1.342 62. Миомир Кецмановић (Србија) – 1.025 Ђоковић се суочава са ситуацијом да може бити угрожен на тениском трону јер није познато да ли ће играти још неки турнир до краја сезоне, док ће Медведев покушати да нападне још неколико титула, укључујући и ону у Индијан Велсу ове недеље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts