cali Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Poslednji update, izdavač prelazi na drugi projekat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, cali said: Poslednji update, izdavač prelazi na drugi projekat 😞 wow al' su ga supportovali, celih šest meseci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Igra ima mostly negative reviews na Steamu i prodala je fazon 150k kopija. Ovaj DLC je verovatno krenuo da se radi pre nego što je igra i završena, ali je očigledno da se dalji razvoj nit isplati izdavaču nit ga ljudi i žele 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago klasika - izdavac usrao igru, izdavac zakopao igru ovo je poslednji content update, tako da posle toga idu fixevi i patchevi ali za novi zvanicni kontent nema vise nade osim modera, jer koliko citam sada je modding podrzan u stvaranju svega i svacega realno i kupci reaguju prejebeno dramaticno da bi igra dobila mostly negativ reviews, ja sam pokrenuo igru i shvatio da mi treba nova grafulja, dok sam je nabavio pa dok sam je instalirao, onda sam usao u rezim cekam da se malo ispegla, te mi igra stoji i dalje spremna a nikako da je propisno proigram koliko shvatih iz prizemnijih igraca otprilike je ovako igra trebala da izgleda prvi dan pri izlasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 2 hours ago, Zwerko said: Igra ima mostly negative reviews na Steamu i prodala je fazon 150k kopija. Ovaj DLC je verovatno krenuo da se radi pre nego što je igra i završena, ali je očigledno da se dalji razvoj nit isplati izdavaču nit ga ljudi i žele 😄 ofc, naravno da nema smisla i da će ići na naredni projekat 🙂 36 minutes ago, G!!! said: realno i kupci reaguju prejebeno dramaticno da bi igra dobila mostly negativ reviews, ja sam pokrenuo igru i shvatio da mi treba nova grafulja, dok sam je nabavio pa dok sam je instalirao, onda sam usao u rezim cekam da se malo ispegla, te mi igra stoji i dalje spremna a nikako da je propisno proigram koliko shvatih iz prizemnijih igraca otprilike je ovako igra trebala da izgleda prvi dan pri izlasku uvek je tako ... jbg, sad imaš centralizovan sistem prodaje i kupovine zvan steam čiji reviewovi imaju baš veliku težinu, možda i preveliku. naravno uvek će biti više onih koji hejtuju nego onih koji hvale (u reviewovima). čak i ako je igra top onih koji je hvale ima procentualno jako malo u odnosu na sve koji su je kupili. što ne znači da igra nije bila loša ili imala mane, ali prosto možda nisu baš tolike koliko postoji želja pisaca reviewova da budu mega kritični, samo da bi napisali review koji će onda da pročita što više ljudi, ako su posebno kreativni u pisanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts