Jump to content

Homeworld 3

Dule_smor

Recommended Posts

On 8/24/2023 at 11:09 AM, G!!! said:
pa po trejleru Karan  je otisla da zavrsi misiju sa petom flotom o istrazivanju neke anomalije, ocigledno se nesto izdesavalo pa sad salju imodzen sdzet sa drugom flotom da zavrsi ono sto je zapoceto  
Koja sad peta flota, nicega se ne secam:D...i kakvo je to jebeno ime imodzen :D

srpskivojnik-3.jpg

On 8/24/2023 at 2:47 PM, Dule_smor said:
pa po trejleru Karan  je otisla da zavrsi misiju sa petom flotom o istrazivanju neke anomalije, ocigledno se nesto izdesavalo pa sad salju imodzen sdzet sa drugom flotom da zavrsi ono sto je zapoceto  emoji846.png
Expand  

Koja sad peta flota, nicega se ne secam:D...i kakvo je to jebeno ime imodzen 😄

Expand  

Ima i ona pevačica imodzen hip!

On 8/24/2023 at 2:47 PM, Dule_smor said:
pa po trejleru Karan  je otisla da zavrsi misiju sa petom flotom o istrazivanju neke anomalije, ocigledno se nesto izdesavalo pa sad salju imodzen sdzet sa drugom flotom da zavrsi ono sto je zapoceto  emoji846.png
Expand  

Koja sad peta flota, nicega se ne secam:D...i kakvo je to jebeno ime imodzen 😄

Expand  

brate ne znam, to sam razumeo iz trejlera :] 

zaplet otprilike ide ovako, nakon otvaranja kapija za medjugalakticka putovanja (kraj drugog dela), usledio je period mira, i treci deo igre krece 100 godina nakon drugog dela, uocena je svemirska anomalija koja ima potencijal da hm "guta" spacegates/planete/galaksije/statijaznam, ili tako nesto, i onda je karan s'jet poslata da to ispita, njoj se gubi trag i onda se salje nova flota sa imodzen da to ispita pod silnom urgencijom.... mislim da vise detalja od ovoga nema (i ovo je previse ako mene pitas)

fallout_table.gif

eh, Blackbird je otpustio preko 40 zaposlenih, od 300 koliko su imali  - zapanjujuca brojka zapravo, ja sam sve mislio oni su na nivou manjeg indie developera, a onda shvatim da su se oni skupili pre 16 godina lol

utoliko jos veca cudnost da su Deserts of Kharak tako olako napustili 

https://gameworldobserver.com/2023/08/30/blackbird-interactive-layoffs-40-employees-homeworld-3

ovo bas nije ohrabrujuce

fallout_table.gif

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...