leisure Posted January 5, 2019 Report Share Posted January 5, 2019 Wilson u Chelsiju mozda Morata u Sunderland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Koja slepilo.. Koliko je samo trebalo vremena idiotima da skontaju da treba da najure jebenog Shitinja. Gazi gazi man junajted! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 misliÅ” koliko sreÄe treba da imaÅ” pa da ne izgubiÅ” kao danas? Odbrana Uniteda je i dalje katastrofalna, i tu Ole niÅ”ta neÄe uraditi. Ne verujem da Äe Äelzi dati Äetvrto mesto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Ā 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Ā 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareĀ [16:42:19] MiÅ”a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowĀ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 glory glory man united ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 De Gea je sam pobedio tu tekmu juÄe, da nije imao onakav dan bilo bi 4-1 lagano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Da li De Gea pobedio tekmu ili ne 3 boda su 3 boda. Neke tekme dobijaju napadaci 1 potezom druge dobijaju golmani odlicnim odbranama i to je ono sto odlikuje dobar tim. Ole iz 6 tekmi ima 6 pobeda, sto cisto sumnjam da bi poslo za rukom onom nabedjenom imbecilu ma kakav raspored bio. Raduje me i nacin na koji igraju i to sto napokon mogu da uzivam u napadackom fudbalu tima za koji navijam.Kad su ovom imbecilu dali odresene ruke i 300 milki da upropasti tim za 2 sezone, voleo bih da istu priliku daju i Oleu. Znam da nema nista iza sebe i da je diskutabilan potez, ali sa obzirom na ovo malo sto je pokazao verujem da bi mogao dosta da napreduje. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 11 hours ago, traktori said: De Gea je sam pobedio tu tekmu juÄe, da nije imao onakav dan bilo bi 4-1 lagano. za koga si navijao viÄy, za mutu ili crnju? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Ponovo Manchester city ima bude prvak :P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Kad ideÅ” tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 (edited) ? Edited January 15, 2019 by Tu-i-Tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 LiverpulĀ ove godine 2-3 mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Roben ovo radi bar 10 puta godisnje. Salim se, odlican gol Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Moze neki strim? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 http://bfst.to/play/soccer.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2019 Report Share Posted May 1, 2019 On 1/14/2019 at 11:26 AM, FATA said: Da li De Gea pobedio tekmu ili ne 3 boda su 3 boda. Neke tekme dobijaju napadaci 1 potezom druge dobijaju golmani odlicnim odbranama i to je ono sto odlikuje dobar tim. Ole iz 6 tekmi ima 6 pobeda, sto cisto sumnjam da bi poslo za rukom onom nabedjenom imbecilu ma kakav raspored bio. Raduje me i nacin na koji igraju i to sto napokon mogu da uzivam u napadackom fudbalu tima za koji navijam. Kad su ovom imbecilu dali odresene ruke i 300 milki da upropasti tim za 2 sezone, voleo bih da istu priliku daju i Oleu. Znam da nema nista iza sebe i da je diskutabilan potez, ali sa obzirom na ovo malo sto je pokazao verujem da bi mogao dosta da napreduje. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Ā jel i dalje kriv Murinjo? Poy Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Ā 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Ā 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareĀ [16:42:19] MiÅ”a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowĀ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 Hteo sam pre neki dan da se javim ovde nakon odgledane 3-4 poslednje utakmice i da napisem da si delimicno bio u pravu, medjutim nisam ugrabio vremena.. Rekoh delimicno jer nije sve tako crno naĀ belo. Da je Murinjo bio kriv , jeste. Nacin na koji je kukao na pres konferencijama i kako se ponasao prema igracima je jeziv i nedopustiv, igru necu ni da komentarisem...Ā a to je sve uticalo da se napravi toksicna atmosfera u klubu. Nesto slicno troktiju ovde na ruru :) Isto tako 500k koje je dao Sancezu ne pomaze da se situacija resi... Mislim da je od prve tekme protiv PSG poceo da pravi velike greske na koje je u neku ruku bio i primoran. Povredili su mu se Lingard i Martial, ubacio je Matu i Sanceza i od tad je krenulo nizbrdo. Ubrzo potom su se ispovredjivali bukvalno svi, Matic, Herera, Rasford je igrao sa povredjenim zglobom, povredio se i Sancez koji kurcu ne vredi i da je zdrav, nazad se povredio Jones a i Baji je bio nesto rovit (mozda ne bi pomogli puno, ali bi bili dovoljni za rotaciju i odmor). Isto tako po povratku u tim on ih igra od prvog minuta umesto da ih polako uvede da odigraju prvo 30, ovde mislim na Matica, Lingarda i Hereru i kako su se svi ispovredjivali tako su poispadali iz forme. Jednostavno ga je zelja za proverenim timom koje je zaredjao sve te pobede skupo kostala. Ā Ako Murinjo nije bio kriv, reci mi kako je proslu sezonuĀ uzeo EL i bio 2 u EPL? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 jer je tad koliko toliko postojao red, hemija sa igraÄima i sl. Ja Äu i dalje reÄi da je problem u Pogbi, Lingardu i drugim umiÅ”ljenim zvezdicama koji su poluigraÄi nego u Murinju. VideÄeÅ” da od onih koji ostanu, i koji budu ovog leta oznaÄeni kao "podobni" neÄe niÅ”ta biti sledeÄe sezone isto, i da celom timu odavno treba remont. A Murinjo je tu bio samo usputni igraÄ i statista, koji je sa veoma proseÄnim timom napravio nadproseÄni rezultat u tom trenutku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Ā 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Ā 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareĀ [16:42:19] MiÅ”a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowĀ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 (edited) uzeo je evropa ligu preko andrlehta, selte i ajaxa (koji tad nije bio ni blizu onoga sto je danas) bivsi trener, koji je u 2019. nivo sinise mihajlovica, dobar da dodje u tim u koji je u krizi, podigne ih i odigraju polusezonu iznad ocekivanja. nakon toga bolje ga najuri jer apsolutno nema ideju sta dalje i kako dobri treneri kao recimo klop ili gvardiola unapredjuju svoje ekipe iz godine u godinu, dok murinjova svaka ekipa igra sve losije kako vreme prolazi u eri atomskog fudbala koji igraju ajax,Ā liverpul ili defanzive koju igra recimo juventus murinjo nema sta da traziĀ Edited May 3, 2019 by psy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 taj Klop joÅ” uvek nije, a izgleda i da neÄe uzeti niÅ”ta (imao je i finale LE takodje, pa nije uzeo), a Gvardiola ima sve pare ovog sveta, Å”to se vidi po piÅ”anju u facu sa kupovinom Danila, Mareza ili Žezusa koji mu greju klupu, ili ove sezone sa uniÅ”tavanjem Sanea. Možemo mi da prdimo sad kako oni nisu doÅ”li kao top igraÄi, ali su svi plaÄeni ogromne pare kao da jesu.Ā I taj Ajax, ako se oklizne u Holandiji, a izgubi finale CL, Å”ta su taÄno uradili? Pola tima Äe otiÄi, a oni Äe opet igrati kvalifikacije u CL. Može da im zapadne neki Salzburg koji nije promenio ekipu i da im se potrefi da konaÄno udju u CL, i Äao Ajax. Ne znam ni kako uopÅ”te Ajax može da bude u ovoj priÄi kad je manje viÅ”e one season wonder (ti reÄe da su bili kurac u tom finalu LE koji su igrali Ā ) Evo zanimljivog poredjenjaĀ https://www.skysports.com/football/news/11661/11449358/jurgen-klopp-v-jose-mourinho-transfer-spending-comparedĀ s tim tu možeÅ” da ubrojiÅ” da Äe Junajted da proda Pogbu ovog leta i da solidno izjednaÄi ove cifre. Plus, otiÄiÄe sigurno joÅ” par igraÄa i doneti po 10-20m svako. Liverpul ove godine i nema koga da proda bukvalno. Kad se podvuÄe crta, i Klop i Murinjo Äe imati po drugo mesto, ali Murinjo ima dva trofeja, dok Klop ima 2 finala i to je to. Naravno, Liverpulu ostaje solidna osnova tima, koju Junajted nema, i koja zbog plasmana u CL Äe donositi pare. Ali gledajuÄi trenerske rezultate, na žalost tu je Murinjo uspeÅ”niji zbog dva trofeja. I da, navijam za Liverpul, ne podnosim junajted, da ne bude zabune. I nisam nezadovoljan Klopom, mislim da Liverpul trenutno ima najboljeg trenera na planeti (jer je Gvardiola po meni govno od Äoveka, situacija sa Jajom, sad Sane, kukanje na sudijske odluke i sl), ali neÅ”to fali Äoveku, jer je gubio finala i sa Dortmundom i sad sa Liverpulom, i nema tu zavrÅ”nicu da pokida kad mu najviÅ”e treba Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Ā 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Ā 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareĀ [16:42:19] MiÅ”a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowĀ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 Murinjo bi izgubio od Hadersfilda, bod vredan kao 3! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Ā 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Ā 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareĀ [16:42:19] MiÅ”a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowĀ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 (edited) ViÄo, to treba da napiÅ”eÅ” pre utakmice, zaboravio si... u tom sluÄaju Pogba bi imao dve asistencije i gol verovatno :DDD Edited May 5, 2019 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Spoiler Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Spoiler Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Toma meme master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts