f4ts0 Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Treba mi pomoc : Na starom nexusu 5 (ne radi, touch, ne radi volume down, iskljucen je debug mode) imam jedan vazan sms Kako da ga izvucem. Dakle : nije ukljucen debug mode, nije dozvoljen data transfer preko USB, EKRAN ne radi. Ima li ljeka? Mogu da ga nakacim na wifi i da vidim IP, ali nije rootovan. Ponovicu > nije ukljucen debug mode, pa kad ga poveem sa pc/mac aplikacije koje izvlace podatke ne mogu da mu pridju. Ima li mi spasa? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Taj USB port je OTG, tako da može da radi i kao klijent i kao host. Zakači USB miša pa enableuj preko GUI-ja šta treba. Imaš da kupiš gotove OTG kablove (muški mikro na ženski type A). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 sad - imao sam kabl, negde sam ga izgubio. Mislim da nije radio pre. Opet nisam, siguran. VIdecu da li neko ima da pozajmim, a na kraju pisacu provajderu da mi da taj sms. Ima history iz provajderove apikacije ali samo za 6 meseci unazad Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Možda nije radio za storage jer to obično traži da je uređaj rootovan, ali za input event uređaje kao što je USB miš trebalo bi sve da radi plug & play na svakom Androidu, tj. radilo je gde god sam probao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 hvala. Verovatno ima u tome udela sto je moj kabl dosao za 2 centa sa aliexpresa :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 (edited) nasao konvertor ali ne radi ni na jednom telefonu, izgleda ipak da ali nije isporucilac kvlitetnih uredjaja :D Edited February 27, 2018 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 Moram proveriti : Da li ce ovaj raditi : https://www.amazon.de/Anker-Weiblich-Verwendet-Technologie-ChromeBook-Schwarz/dp/B01COOQIKU/ref=sr_1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1519749181&sr=1-2&keywords=nexus+5+otg oce ovaj usb c type raditi za nexus5, mislim da 5 nema c type. jel to backward copmatibilno? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 oduvek me zanimalo šta to može biti "jako važan SMS", i to toliko važan da ljudi dođu u ovakvu situaciju :D just sayin', ne očekujem odgovor, jer pretpostavljam da je nešto privatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 sramota me da kazem :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 neki tajlandski ladyboy mu slao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2018 Author Report Share Posted March 5, 2018 Sam sebi da odgovorim ako zabopravim za par godina: Mora OTG kabl kompatibilan sa telefonom, sa amazona (hvala bogu) set od tri kabla je 5 eura, radi, nadjen SMS, uradjen bekap SMS na gmail, i tako Opet sam se uverio kako je n5 ipak najbolji telefon ikada.... a sms je pin za kreditnu koji sam zaboravio, a cimanje mi da idem u banku da to sredim - jed(i)na stvar koja ne moze online i iz aplikacije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 opusteno, ja sam fabricki resetovao mob sa pinom u sebi i to juce, a nisam mator kao ti :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts