alfa Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Premier League fixtures for 2017/18 released: https://www.premierleague.com/news/408956?sf88382301=1&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral soon! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Dajte i transferi topix. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 MoSalahsvajamo! Još samo 4-5 vrh igrača i osvajamo sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Opalac. Mada mislim da je 4-5 optimistično (ipak ćete verovatno igrati LS), swe pohwale! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2017 Author Report Share Posted June 28, 2017 pls Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 fixed Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 IM DONE WITH THIS SHIT Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 dobra kupovina, koliko se para baca, ovo je još i ok. Samo da skroz lik ne propadne kao svi koji su došli u Sitiju da igraju odbranu. Takođe, Totenhem ima odličnu zamenu u Trippieru/Daviesu ko god bude igrao desnog beka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Ovo je brutalna prodaja, uzeli su pare za lika koji je na kraju sezone i ispao iz startne postave (i to ne kada su vec izgubili titulu, nego i dok su je jurili) i koji je dokazano toplo-hladan igrac (iako nema sumnje kada je topao da je jedan od najboljih na toj poziciji). Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 ali on nije ni igrao na kraju nešto spec jer je došao u sukob sa Poketinom zbog glupe rotacije. Prvi deo sezone je iskidao, a onda su krenuli da ga menjaju bez potrebe, kao zbog odmora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 50 MILIONA EVRA ZA KAJLA JEBENOG VOKERA JEL VI MENE ZAJEBAVATE :)))))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 pa ako daje Čelzi 70za Moratu, why not I Michy je bio samo 39, džabe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 a souma kosta samo milion i po, pa vi vidite ko je najbolje prosao!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 liverpul se jako sjebao. predstoji nam najjaca sezona u istoriji PL, a oni se bas nisu proslavili sa pojacanjima Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Liverpul ima dovoljno igrača da izgura, ako se Staridž i Origi ne povređuju ili ne budu u totalnom kurcu od forme. Fali štoper samo, ali ekipa deluje bolje nego neke druge. Po meni je Čelzi čudan do jaja što nikog do sada baš nisu kupili, tu Moratu i Rudigera ne računam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Meni je Celsi super weird sa transfer politikom, imas Zumu koji se vratio i koji je ocigledno top klasa - posaljes ga na pozajmicu imas Akea koji je domaci igrac, ocigledno dokazao da moze da igra u PL - prodas ga u Bornmut za 20 mil. Dovedes Rudigera iz serije A za 40 mil - who was phone Mislim okej, kapiram da to sto moze da igra na dve pozicije je plus, ali moze i Aspi, tako da Mozes svakako ima zamenu, nista mi nije jasno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Piše se Suma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 TO MU JE BRAT IZ FRANCUSKE PA DA BI IH RAZLIKOVALI OVOG ZOVU ZUMA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2017 Author Report Share Posted August 2, 2017 FA je danas potvrdio da se od ove sezone simulanti mogu naknadno (pregledom video snimka) kažnjavati zabranom igranja od 2 tekme! Ovo se odnosi na simuliranja kod penala i iznude kartona protivničkog igrača, a crveni karton dodeljen nepravedno nakon simuliranja protivnika biće poništeni! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Hahha vrhunski shon Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 (edited) http://imgur.com/a/fbhh6 Edited August 6, 2017 by ping-vin Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Je l' se igra fantazi ove sezone? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 ne bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Jebi se trne nisam imao vremena da pretražujem topike nemoj da me troluješ :( Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts