Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

To i jeste bio projektil (narandžasti). Što se tiče tog bosa:

- leteće kontejnere nisam morao da izbegavam. U 80% slučajeva sam stajao u mestu a oni leteli oko mene

- Laser ima dugu animaciju punjenja, pa se lako sklonim

- Mislim da je pucao hrpu metaka, ali ima rupa tačno ispred, pa je lako izbeći

- Jedini teži momenat je kad je izrejdžovao, ali to nije dugo trajalo.

Što se tiče dmg modifiera, boja mi ništa ne znači. Padaju mi na pamet dve stvari: Kodiraj boje brodova u skladu sa oružjem; tako znaš da npr. plavi brod biješ plavim oružjem (ili obratno, da je imun). To je još Diablo imao.

Druga opcija je da ubaciš zvuk, npr. neki PLINK za 0.5x da simbolizuje rikošet, a nešto dodatno za 2x (dodatna eksplozija na sredini sprajta, ili simbol na samom brodu)

X-Input džojped uopšte više ne radi u menijima (ni kad se startuje igra, ni kasnije) u poslednjem bildu, bez obzira na profil u Steamu. Kad pritiskam dugmiće, čuje se "bip" za svaki stisak ali osim toga ne reaguje ni na šta.

Kad krene letenje i pucanje, onda proradi. Kad se vratim u meni, ne radi.

Ima muzike!

I dalje mi nije jasno zašto je potrebno da ubacuješ profile za džojpede 😄

XInput je standard u fazonu "ono što Xbox 360 džojped može", uvek je fiksni raspored komandi, svaki model koji je XInput kompatibilan tretiraš kao da je Xbox 360 džojped.

DirectInput sirotiljski modeli nisu tako standardizovani, tu mislim da input prepoznaje samo direkcione tastere (ako imaju palicu, ona radi isto što i D pad, dakle nema ništa analogno), ostali dugmići se vide kao 1, 2, 3, 4, 5... za njih ostaviš korisniku da sam binduje tastere kad ubaciš bindovanje, generalizuješ celu priču na dva slučaja i aj zdravo.

2 hours ago, kruko said:

Treba, imaš tekst da pišeš i da izabereš negative/positive, baciš neku bezveze lajnu i to je to, ne znam šta je zvezdica emoji848.png

odradjeno...nego ko je onaj ludak 1. na listi sa 300k skorom, ja ni do 50k ne mogu da dodjem lol...btw, cemu sluzi ono zeleno graze i kako se aktivira?

e da i par kao bugova...u boss raid modu mi se desilo par puta kad ubijem bossa i prebaci me na sledeci nivo da se nista ne desava...i par puta da kad ubijem onaj kontejner sa oruzjem pre bossa on se odmah pojavi pre nego sto stignem da pokupim oruzje

srpskivojnik-3.jpg

2 hours ago, kruko said:

Sad sam igrao boss raid, obrnuo sam bez problema, mislim, nije kucalo. Jesi imao možda onaj hornet nest, gomila projektila koja izlazi?

vrlo moguce, ne secam se

1 hour ago, kruko said:

Ustvari bre dule, imaš 3 sekunde da pokupiš oružje, ko te šiša 😄

Digao sam na 5 sekundi i dosta.

ahaha, fala Krule 😄

srpskivojnik-3.jpg