mladenq Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 da, moguce da je onda nesto do mene, ako niko drugi ne prijavljuje, ali recimo nije mi nikad ni na jednoj drugoj igrici ovo izbacivalo msm na kraju krajeva, nije toliko ni bitno, posto rick radi sad normalno nakon updatea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 Više ne baguje start u smislu da se minimizuje igra, ali i dalje nema muzike u glavnom meniju kad počne igra, nego samo ako se posle toga vratim u meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 Ništa se ne dešava kad menjam volume, izađem u meni, vratim se u opcije, opet menjam volume, ništa, muzike nema. Startujem gejm, odmah izađem u glavni meni, muzika je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 21, 2021 Report Share Posted January 21, 2021 Kako da znam koje oružje čini najviše štete određenom protivniku? Imao sam upravo kraljicu - plavi pravougaoni brod sa dva crvena kontejnera što se zaleću. Pucao sam navođenim mecima jedno 5 minuta dok ga nisam ubio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 To i jeste bio projektil (narandžasti). Što se tiče tog bosa: - leteće kontejnere nisam morao da izbegavam. U 80% slučajeva sam stajao u mestu a oni leteli oko mene - Laser ima dugu animaciju punjenja, pa se lako sklonim - Mislim da je pucao hrpu metaka, ali ima rupa tačno ispred, pa je lako izbeći - Jedini teži momenat je kad je izrejdžovao, ali to nije dugo trajalo. Što se tiče dmg modifiera, boja mi ništa ne znači. Padaju mi na pamet dve stvari: Kodiraj boje brodova u skladu sa oružjem; tako znaš da npr. plavi brod biješ plavim oružjem (ili obratno, da je imun). To je još Diablo imao. Druga opcija je da ubaciš zvuk, npr. neki PLINK za 0.5x da simbolizuje rikošet, a nešto dodatno za 2x (dodatna eksplozija na sredini sprajta, ili simbol na samom brodu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 3 hours ago, kruko said: Imam simbole za tip oklopa, samo treba ubaciti na 50 brodova Taman da nešto radiš za vikend 😄 Inače na rang listi se pojavljujem bez imena, iz nekog razloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 Pa kad si shpijuncina Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 1 hour ago, Sting said: Pa kad si shpijuncina Špijun China! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 X-Input džojped uopšte više ne radi u menijima (ni kad se startuje igra, ni kasnije) u poslednjem bildu, bez obzira na profil u Steamu. Kad pritiskam dugmiće, čuje se "bip" za svaki stisak ali osim toga ne reaguje ni na šta. Kad krene letenje i pucanje, onda proradi. Kad se vratim u meni, ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 Ima muzike! I dalje mi nije jasno zašto je potrebno da ubacuješ profile za džojpede 😄 XInput je standard u fazonu "ono što Xbox 360 džojped može", uvek je fiksni raspored komandi, svaki model koji je XInput kompatibilan tretiraš kao da je Xbox 360 džojped. DirectInput sirotiljski modeli nisu tako standardizovani, tu mislim da input prepoznaje samo direkcione tastere (ako imaju palicu, ona radi isto što i D pad, dakle nema ništa analogno), ostali dugmići se vide kao 1, 2, 3, 4, 5... za njih ostaviš korisniku da sam binduje tastere kad ubaciš bindovanje, generalizuješ celu priču na dva slučaja i aj zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Kupio juče igru. Nisam uopće fan tih pucačina, ostvarilo se, a refleksi mrtvog konja. Ali se pomalo igram :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Cek ja sam dao neku zvezdicu cini mi se, jel treba i neki tekst da se napise da bi primili rivju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Zvezdica mu je od nečeg drugog 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 2 hours ago, kruko said: Treba, imaš tekst da pišeš i da izabereš negative/positive, baciš neku bezveze lajnu i to je to, ne znam šta je zvezdica odradjeno...nego ko je onaj ludak 1. na listi sa 300k skorom, ja ni do 50k ne mogu da dodjem lol...btw, cemu sluzi ono zeleno graze i kako se aktivira? e da i par kao bugova...u boss raid modu mi se desilo par puta kad ubijem bossa i prebaci me na sledeci nivo da se nista ne desava...i par puta da kad ubijem onaj kontejner sa oruzjem pre bossa on se odmah pojavi pre nego sto stignem da pokupim oruzje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 (edited) ne znam sta si cackao, meni opet nece da je pokrene, nakon ovog updatea ss, dmp Edited January 23, 2021 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 6 hours ago, kruko said: Hvala brate, i baci rivju! Fale mi još 2 da mi izađe positive, puno znači. Take my thumb! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 2 hours ago, kruko said: Sad sam igrao boss raid, obrnuo sam bez problema, mislim, nije kucalo. Jesi imao možda onaj hornet nest, gomila projektila koja izlazi? vrlo moguce, ne secam se 1 hour ago, kruko said: Ustvari bre dule, imaš 3 sekunde da pokupiš oružje, ko te šiša 😄 Digao sam na 5 sekundi i dosta. ahaha, fala Krule 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 pa moze sto se mene tice, ali ces morati tacno da mi objasnis sta treba da uradim :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 uuuu mothership 😄 nego Krule ponovilo se ono u Boss Raid modu da se ne pojavljuje nista vise...i jeste, imao sam opet onaj hornet nest missile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Mislim da se odmah posle prvog to desilo, ali nisam sto posto siguran...a desilo mi se i da onaj treci plavi boss samo stoji i gadja me sa ona dva bustera sto mu stoje sa strane, a uopste ne koristi ni onaj main gun ni drugo oruzje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 E a koja je fora sa ovim asteroid belt bonus eventom, par puta se aktivirao samo i bukvalno nekoliko sekundi trajao...ili je fora da se izbegnu svi asteroidi pa cim te prvi pogodi gotovo? btw, Boss mode ima samo 5 Bossova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Aha, ok. A ima i turbo lol, koji taster :DU to ime, jel gotov tutorial :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Ahaha, mojne da si sisa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Dulo, kupi kineski džojped od 5 evra, ne zajebavaj se na laptop tastaturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Da znas da bih mogao neki sa Amazona da narucim. Mada sam ja smotan za dzojped, nisam igrao na njemu od sege 2 pre 25 god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts