Lucky Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Jel postoji neki sajt sa uporednim cenama goriva na domaćim pumpama? Ne uspevam da pronađem tako nešto a bilo bi korisno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 Imam neki popust za Lukoil, konkretno, ali predstavu nemam da li mi se isplati da se cimam jer mi jedna od 3 lukoil pumpe u beogradu nije blizu - a razlike u cenama mogu biti dovoljne da taj popust ili ima smisla ili totalno nema. neverovatno da niko nije napravio taj uporedni cenovnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Ne može ni da napravi s obzirom da različite pumpe iz iste franšize imaju različite cene zavisno od lokacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 ima i toga, ali otprilike prate neki "ključ" - posebno što na primer za one "nabudžene" verzije goriva neki baš umeju da cepe a drugi budu kul. ali vidim ne gine mi da obiđem tu jednu lukoil pumpu koja mi je najbliža. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Viđao sam razliek i do 5 RSD opo litri na pumpama istog vlasnika :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 sunce im njihovo! to da te ubiju u pojam pa da sipaš na prvoj na koju naiđeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 (edited) mene samo zanima tvoja racunica... cak i da je 5 dinara razlika po litru, da sipas 20l, to ti je 100rsd...nije 1000 nego 100rsd? Edited January 24, 2017 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 ko juri jeftinije gorivo po gradu zbog par dinara po litru, ne treba ni da ima auto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 da se ne zajebavamo, ne juri ni Laki jeftinije gorivo, ali kontent je kontent i mora biti deliverovan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 pa ono, 7 dinara po litru nije mala razlika, ako mene pitate! a ti grujo ne lupaj leba ti. ako imaš dobru foru ti baci, ako ćeš da forsiraš preskoči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 oseti se ako sipas 200 litara nedeljno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 pa kad se ne oseti onda nema razloga ni da se kuka kada gorivo poskupi dinar dva, jer se oseti samo ako sipaš 200 litara nedeljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 kad razlika postane 10 din onda je primetno ja trosim sad 12L, zimi, po gradu MOL uvek sad, nikad vise lihvarima prodatim i izadatim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 pa ono, 7 dinara po litru nije mala razlika, ako mene pitate! a ti grujo ne lupaj leba ti. ako imaš dobru foru ti baci, ako ćeš da forsiraš preskoči.Meni dobra fora, jbg, ako ti se ne svidja, prestani da spamujes JOOOOOOOOOOOJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 poenta svega je i dalje da nam je generalno preeeskupo gorivo i ključ po kojem rastu cene nije normalan Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Author Report Share Posted January 25, 2017 ali, kao što se vidi iz priloženog, to očigledno nije problem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts