Coyote Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Ogroman broj premium tenkova na popustu, do 40% doduse do tiera 5, isplati li se neki uzeti? Neke preporuke, 500 dinara je tenkic sada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Ovaj samo hoće da troši pare :) Sve zavisi da li ti neki od tih tenkova trebaju za trening posade, probao sam nekoliko i nijedan nije ono kao ludilo ne može se propustiti. Ja sam tako prošli put uzeo Churchill III i super je zabavan nekoliko partija sa topom koji puca na ispod 2 sekunde, ali posle nekog vremena skontaš da je mnogo spor i slabo oklopljen i onda ti dosadi i evo sad ga ne igram više. Ako te baš svrbi džep meni su od tih najbolji Matilde i Čerčil, ostali su svi baš meh, kažem osim ako baš ne želiš neku posadu da treniraš onda gledaj po naciji i tipu vozila. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Zato i pitam da li vredi uzeti, nisam rekao da cu 100% uzeti :P Posto me nijedan nije nesto specijalno privukao osim matilde, ali ne toliko da sto ti kazes is a must Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 imam chi nu kai i sasvim je ok...nego, jel pikamo veceras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Chi Nu Kai je ok, ja sam ga dobio u nekoj glupoj vikend misiji, ali opet ima smisla samo ako ćeš igrati japanske srednjake pa ti treba posada, ovako je ništa posebno, manje više običan tenk. Ja ću svakako biti tu, Paja mi se ne javlja, ali možemo i samo nas dvojica da pikamo. Inače jel neko raspoložen da opikamo jedan 3 na 3? http://twb-balkan.com/twb-turnir-2-za-sve-ljude-sa-prostora-balkana/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 nisam nikad igrao, al mozemo da probamo:)...za veceras cu se potruditi da budem tu posle 8, cujemo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2016 Author Report Share Posted December 9, 2016 sledeci specijal...nego nervira me sto ne objavljuju redosled popusta od 25 decembra do kraja januara, ranije je to vec bilo poznato u ovo vreme cini mi se? ne bih da propustim zbog prodaje/kupovine par vozila http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-happy-holidays-soon/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Pa pazi, bilo kakav veliki popust će biti negde od 20. decembra pa do 10. januara, da bi obuhvatili i katoličke i pravoslavne praznike. Tako da računaj da krajem sledeće nedelje prodaš to šta oćeš da prodaš :) A i da ostaneš nedelju dana više bez nekog tenka ne vidim šta ti pravi razliku :) Ovaj x3 je ok, pogotovu u kombinaciji sa popustima za tier 6 i 7 tenkovima, taman da uzmem T37 i VK 28.01, a možda ako se potrudim da uzmem i Bulldoga, mada mislim da neću da prodajem Chaffeea, mnogo mi se svideo, ide bre 77km/h, dosad sam mislio da je MT-25 najbrži. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2016 Author Report Share Posted December 10, 2016 Ma meni je samo frka da ne objave tipa danas da popusti kreću od sutra, a da ja to ne vidim pa da moram da prodajem tenkove po manjoj ceniSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Ovaj popust ti traje zaključno s 15. decembrom (kada će verovatno biti najavljen i novi), u svakom slučaju možeš mirno da sačekaš narednih pet dana i onda 15. da odlučiš da li da prodaš tenkove tada ili kasnije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2016 Author Report Share Posted December 10, 2016 Pa tako nesto, samo jos da se odlucim sta i kako, mozda i uzmem neki paket gold+krediti na popustu...btw, jos jedan premium na test serveru, da nisu malo preterali sa penetracijom za tier 8, 288 lol? http://twb-balkan.com/supertest-server-novi-premijum-tenk-strv-s-1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Pa ono, i standardni Tier 8 švedski TD ima 288 pen trenutno :) Mada mene malo smaraju s tim vestima "ovo se pojavilo na supertestu!", brate to dok dođe u igru, ako i dođe proćiće gomilu promena. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Ima li neki info kada ce Scorpion G biti u shopu? :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2016 Author Report Share Posted December 12, 2016 Pa deco, sutra izlazi novi patch sa Svedjanima, ste cete pikati? Ja sam ovaj put tanak sa free expom, nemam ni 10k, tako da cu verovatno krenuti samo TD granu. A mozda krenem i obe istovremeno da malo igram low tier gejmove, ionako nemam premium nalog:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 13 hours ago, Coyote said: Ima li neki info kada ce Scorpion G biti u shopu? :< Nije zasad najavljen ali verujem da ce ga ubaciti do Nove godine, ipak im je to cash cow :) 1 hour ago, Dule_smor said: Pa deco, sutra izlazi novi patch sa Svedjanima, ste cete pikati? Ja sam ovaj put tanak sa free expom, nemam ni 10k, tako da cu verovatno krenuti samo TD granu. A mozda krenem i obe istovremeno da malo igram low tier gejmove, ionako nemam premium nalog:) Mislim da sutra izlazi na RU serveru, EU uvek malo kasni, ali da u narednih par dana ce biti sigurno. Igrao sam malo na test serveru, teski tenkovi su bas dobri, ove druge nisam igrao toliko. TD-ovi su isto zabavni sa tim siege modom i sa bolesnom penetracijom, osmica ima 288 a devetka i desetka 308mm i pucaju dosta brzo, ali im je mali alpha dmg, plus kad te zalepi artiljerija :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2016 Author Report Share Posted December 12, 2016 Nadam se da ce uskoro biti i nekih bundle akcija za gold/premium/credits, treba mi refill:) edit, pajo kacio sam ja tu tabelu pre nedelju dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/5fx3cv/advent_calendar/ a taman sam se bio ponadao da ce sutra biti Scorpion G kao sa drugog posta na redditu :< https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ffbNCG97K_Wp1b-StpwvlbWqUPCmBWb-nNY_8G4_W-0/edit#gid=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Možda ne bude sutra ali to ne znači da neće da bude uopšte, ne gubi nadu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2016 Author Report Share Posted December 13, 2016 Jagdtiger 8.8 danas na akciji, al nesto mi se ne daje 50 evra za ceo paket:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Ako ti se bas daje, mogu da kazem da je tenk predobar :D. To mi je prvo premium vozilo koje sam pazario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2016 Author Report Share Posted December 13, 2016 Znam da je odlican, svi kazu, a i vidim kad igram protiv njega:). Jedva cekam patch sutra da vidim te Svedjane i malo nesto novo pikam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Uzeo GC-a konacno. Tu je i statistika za 224 partije sa devetkom FV3805. Bilo je malo brze na kraju, uspeo sam da uradim sve misije za arty za T55A, pa sam dobio 3 dana premium nalog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2016 Author Report Share Posted December 13, 2016 Cestitke, u zdravlju da te sluzi:). Ja necu skoro da grindam za t92, makar dok ne uzmem premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 14, 2016 Author Report Share Posted December 14, 2016 I kako vam se cini novi patch? Spucah ovo malo free expa za svedski tier 3 td i tier 4 medium, onako za sad:). Od kog tiera svedski tdovi dobijaju onaj siege mod, 7-8? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Ima neki event koji traje mesec dana a krece od petka, popust na nove TD-ove i slicno. Bice neki veci info posle. A samo 8-10 imaju taj mod. Mada koliko vredi igrati njih bez nove mehanike. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts