zobla24 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Konacno zavrsih arty misiju da jednom granatom ubijem i ostetim protivnika...bas treba nekoliko stvari da se poklopi za ovo, ovog sto sam ostetio samo mu je splash unistio gusenice, ali mi je srecom priznalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Zato ja ne igram arty misije :) Ali i ove standardne kao da te MM jebe - imam misiju da sa HT unistim dva HT koji su bar jedan tier visi od mene, kad god upadnem maltene sam top tier. Ali sam zato lepo uzeo da igram sa tier 8 premiumima, skoro svaki put top tier, infinite moneyz! Sad mi se ne isplati da odradim misiju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Author Report Share Posted June 10, 2016 Jos jedan premium, lihvari http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/guide-vk4503/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Of korz, pa moraju nekako da uzimaju pare :) Inace meni nesto sad gotivan ovaj fudbal, odigrao sam par partija i skroz mi zabavno, oce jos neko da igra, treba nas trojica. Mozemo i za turnir da se prijavimo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Hoce neko ovaj fudbal da se registrujemo i pobedimo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Author Report Share Posted June 10, 2016 Pa mozemo da probamo, al ja ne mogu da se sastavim, odigrah par, niko da ubode gol, nego kao oni produzeci koji i ne kapiram kako funkcionisu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 t8 britanca med prem ili lowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ja sam stavio onaj toolbox koji mi ostao od neke misije, nikad ga ne koristim, i krenuo da treniram onog bajka na repair skil, sad sam na nekih 60% ali kad mi sjebu track popravim se za otprilike 3 sekunde :) Mnogo treba vezbanja da naucis da pucas lepo na loptu iz treceg lica jer drugacije ne moze da se stigne nikako. I vrlo je bitno kad se da gol da se odmah postavis u odbranu da ti ne bi odmah uzvratili. Dule produzeci su jednostavni - ili da neko da gol ili ko duze drzi loptu na protivnickoj polovini, cim je na jednoj polovini krene da otkucava onaj counter do 100 i kad stigne tamo tim koji je drzao loptu kod protivnika pobedjuje. Za turnir ja mogu, treba nam tri igraca plus rezerva, pocinje da se igra od 17. juna, ima jos pet dana da se prijavimo, ako ocete ajde :) 1 minute ago, lazarwowvreme said: t8 britanca med prem ili lowe? Ja sam FV4202 dobio na misiji, realno nije bas nesto, da sam dao pare za njega smorio bih se. Lowe mi jedino malo spor, ali ako je izbor bas izmedju ta dva onda pre Lowe. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 (edited) nvm, Zw objasnio vec za produzetke :D fora je da bude jedan uvek na domacoj polovini u slucaju gola da moze odma da odreaguje, odnosno ugrabi sansu da uputi udarac, a dvojica da se krljaju dole :D Edited June 10, 2016 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Uskoro u garazi i KV-4 :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 On 6/10/2016 at 0:26 AM, Zwerko said: Ja sam stavio onaj toolbox koji mi ostao od neke misije, nikad ga ne koristim, i krenuo da treniram onog bajka na repair skil, sad sam na nekih 60% ali kad mi sjebu track popravim se za otprilike 3 sekunde :) Mnogo treba vezbanja da naucis da pucas lepo na loptu iz treceg lica jer drugacije ne moze da se stigne nikako. I vrlo je bitno kad se da gol da se odmah postavis u odbranu da ti ne bi odmah uzvratili. Dule produzeci su jednostavni - ili da neko da gol ili ko duze drzi loptu na protivnickoj polovini, cim je na jednoj polovini krene da otkucava onaj counter do 100 i kad stigne tamo tim koji je drzao loptu kod protivnika pobedjuje. Za turnir ja mogu, treba nam tri igraca plus rezerva, pocinje da se igra od 17. juna, ima jos pet dana da se prijavimo, ako ocete ajde :) Ja sam FV4202 dobio na misiji, realno nije bas nesto, da sam dao pare za njega smorio bih se. Lowe mi jedino malo spor, ali ako je izbor bas izmedju ta dva onda pre Lowe. Is6 zakon od prem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 nigga pls, jedan je T34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 http://postimg.org/image/87yhqft3r/full/ 169.000/ 104.000 zarada :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 pa ok, imao sam i ja sa po 150k kredita partije sa T34, treba videti ko prosecno vise zaradjuje, ne znam dal ima neki sajt koji ti racuna statistiku prosecne zarade po tenku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 lowe, fv i cdc i nema vise tenkova za golde da mogu da kupim :( . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 50 minutes ago, Dule_smor said: pa ok, imao sam i ja sa po 150k kredita partije sa T34, treba videti ko prosecno vise zaradjuje, ne znam dal ima neki sajt koji ti racuna statistiku prosecne zarade po tenku Imade, FCM bukvlano ubija po neto zaradi http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn&server= Mada je tu sad pitanje, ovo je u poslednje vreme, pitanje je koji se vise igraju, ko ih igra i sve to, ali na serveru je prosek ovako kako je on izvukao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 Pa dobro, tu je i T34 odmah iza...al meni bi zanimljivije bilo kad bi ti racunao proseke zarade na tenkovima koje svako ima na svom nalogu, da vidim sa kime najvise ja zaradjujem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Buraz 42 prem. tenkova. Stvarno nisam siguran na kom najvise zaradim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Au jebote, ja sam mislio da sam ja sa mojih 14 (od toga sam 4 dobio kroz misije) megaloman, al ti si mu bas jebao kevu...pa koji ce ti djavo toliko premiuma, ja u celoj garazi ne znam dal imam 50 tenkova:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 mislim da najvise zaradjuje WG :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 btw, evo sanse za type 59 :D http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/football-cup-16/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Ja mislim da sam bio okej :D preko 6k WN8 u partiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2016 Author Report Share Posted June 24, 2016 akcija za vikend http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-tankfest-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 Mislim da se moje aktivno igranje WoT-a polako blizi kraju. Naime, fali mi jos nesto malo vise od 150k expa da istrazim jos 2 tier X tenka. Znaci oko 10 dana igranja, taman koliko imam premiuma. Onda cu pored ovih 50-ak vozila u garazi (7 tier X) imati istrazenih i nekupljenih jos 3 tier X i 7 tier IX tenkova, i para da skrpim jedva za 1 tier X. Posto nemam vise nameru ni evro da dam na WoT, a ne igra mi je jos 1000 partija sa T34 da bih skupio pare za sve ovo bataljujem na neko vreme, a mozda i prodam nalog cak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 T-44 u garazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts