Coyote Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 aaa ne ne, to tvoje desetke ko ljudi spada na to da ja dodjem uvek u lower tier i da ne mogu nista da uradim :Dovako bar imam neki fun xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Priznaj da ne smes da igras s desetkama? :)Ok, ako sam te dobro shvatio ti nisi tu da veceras pikamo, ja svakako jesam, Dule oces biti ti? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Ako Bog i sudbina kleta daju trebalo bi da budem tu, al javicu ovde ako iskrsnu obaveze:)Btw, ajmo opet ista prica...na koju foru se meni ne desava nijednom da zapalim tier veci tenk vec 2 meseca...znaci gadjam stalno sa strane i od pozadi u motor, probao sam cak i sa goldom i HE...igram ono sto imam od mediuma, uglavnom skodu t25 autoloadera, chi-nu-kai, sherman jumbo i t20...ove vece tiereve nisam pokusavao, dal da probam sa nekom 8 ili 9 da zapalim tier 9 ili 10, to mi deluje manje verovatno, mozda sa goldom? Dajte neki savet ili mozda znate negde drugde gde su pricali o ovom problemu, nisam gledao na zvanicnom WoT forumu? Edited April 27, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Meni iskrsle neke obaveze za kasnije tako da cu ja biti svakako i ranije tu, negde od 19 do 21h otprilike. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 pomagaj bre zwerko, poludecu od ove misije, remeti mi sve planove, taman sam hteo tu zensku posadu da stavim na cehe i uzmem t34/100 od 1. maja kad bude na popustu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Jel sledeći top of the tree Cesi? Nisam ispratio... A ovo jbg jedino možemo vod pa da ti budeš tier niži medium pa da čekamo da te usere :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 ili to, ili da platim nekome da me pusti da ga gadjam u motor samo:)...a izgleda da su cesi, kad sam poslednji put video imali su 3 puta vise nego sledeci na glasanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 ne ide pa to ti je, prolupao sam nacisto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Sacekaj novi patch, menjaju se neke misije... I bas ta da se zapali tier veci se menja. U sustini bice slicna, isto ces morati da palis samo ce biti svejedno koji tier :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 taman sam hteo tu zensku posadu da stavim na cehe i uzmem t34/100 od 1. maja kad bude na popustu:(imaj u vidu da t34/100 i TVP imaju radio operatera, a tier 8 i 9 nemaju, cisto da ne potrosis jednu zensku bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 Sacekaj novi patch, menjaju se neke misije... I bas ta da se zapali tier veci se menja. U sustini bice slicna, isto ces morati da palis samo ce biti svejedno koji tier :)stvarno, jel to potvrdjeno, daj boze:)...btw, i posada sa WT E100 ce biti automatski pretrenirana na Grille 15taman sam hteo tu zensku posadu da stavim na cehe i uzmem t34/100 od 1. maja kad bude na popustu:(imaj u vidu da t34/100 i TVP imaju radio operatera, a tier 8 i 9 nemaju, cisto da ne potrosis jednu zensku bezvezeZnam da je tako, al nema veze, onda biih morao njih 5 zajedno samo na neki tenk koji ima 5 clanova posade zbog njihovog zenskog bia bonusa...a mogu i da uzmem samo 4 i stavim ih na neki sa 4 clana, jebes ovu petu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) Ti mozda nisi nista zapalio, ali ja kad pogledam statistiku od juce sam skroz zadovoljan. Takoreci malo mi falilo za cenzus od 3.000 WN8 :) Edited April 28, 2016 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2016 Author Report Share Posted April 28, 2016 jel to samo one nase partije ili si odigrao jos neku juce...posto mi se cini da smo bili na pola-pola mozda to sto smo igrali zajedno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Igrao sam juce pre strima jedno 9 partija, ali tu mi je bio WR oko 55%, a igrao sam i par partija pre nego sto si ti dosao na strimu, ne znam sad koliko tacno. Mada mi je bitnija stavka od WR ovaj WN8, nisam skoro bio ljubicast :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2016 Author Report Share Posted April 28, 2016 Nece ova set on fire misija, pa to ti je. Sve mi se desilo osim ono sto treba, cak i da dva puta uzastopce zapalim dva tenka, ali istog tiera. Ostaje mi jos samo jos jedno da probam, kazu ljudi da je Cromwell dobar za tu misiju. Pa posto nemam tu granu Engleza dal da puknem jedno 50k free expa i probam sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 cekaj novi patch bice promena u misijama Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 jel to sigurno, ne videh negde taj info...i jel nece valjda da nam onda propadnu ovemisije koje smo ispunili...btw, c/p sa kazna kru straneThere were a lot of misinformation, these days, about new rule that WG plans to introduce, concerning platoons. There were rumors that WG will ban platoons where all tanks are not the same tier etc etc, which is not true ofc. We found out that solution is much simpler one. If you all have same all similar Tier tanks in the platoon you will get a small XP boost while playing. On the other hand, if Tier difference is greater you will be penalized by getting less XP. Now that doesn't mean you have to play with your tier only, because WG will tolerate normal difference in tiers (1 or 2). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) Ko skine brodice i udje u njih, dobije tri dana prem. za wot. Edited April 29, 2016 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 evo apdejtujem ih ceo dan zbog toga, jebo ih, preko 10 giga ima sigurno...evo treci put pocinje da skida neki update, taman zavrsi, raspakuje, brise stare fajlove, dal su mogli vise da ga zakomplikuju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 evo apdejtujem ih ceo dan zbog toga, jebo ih, preko 10 giga ima sigurno...evo treci put pocinje da skida neki update, taman zavrsi, raspakuje, brise stare fajlove, dal su mogli vise da ga zakomplikujuJa sam skidao 10gb + 2gb na 100mb sbb nekih 15-20min sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 a jbga, ovaj moj telekom adsl od 10mbita nije dorastao zadatkubtw, pretpostavljam da im je dosta ljudi kukalo na ovu set on fire misiju i da ce promeniti nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 izem ti vikend akcijuhttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/3003-april-2016-weekend-special/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 1, 2016 Author Report Share Posted May 1, 2016 kao sto smo pretpostavili Cesi su na akciji ovog meseca...jos ja da se smislim sta cu da radim sa misijom i posadom za njih...sad sam se zainatio, hocu bre novu posadu sa 3 skilla za Cehe, pa makar ceo maj pikao dok ne zavrsim misiju, a onda spucao ceo free exp da preskocim T34/100 i uzmam TVP VTU dok je jos na popustu:)http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/top-tree-tvp-t5051-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 1, 2016 Author Report Share Posted May 1, 2016 Opet sizofreno pricam sam sa sobom, al jbga:). Tek sad videh ovaj video za Grille 15, ne deluje lose. Btw, nadam se da ce za dan pobede biti nekih x5 exp specijala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2016 Author Report Share Posted May 3, 2016 ok, ovo je poslednji post koji kacim dok neko drugi ne odgovori, x3 exp akcija do petkahttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/mid-week-xp-bonus-1st-may-2016/btw, ocemo klanske sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts