Komek Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Prelaka misija za TDove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 јесте, под условом да немаш гомилу идиота у тиму где се лајт тенкови штекају поред тебе и говоре ти да ти треба да скаутујеш јер имаш јачи оклоп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Joj, koliko sam na tu temu izgoreo juce, igramo Erlenberg, tier 4-5 partija, ja sam u StuG III, napadamo ka gore, i ja stanem tamo na G1 s idejom da iz sumice peglam ove gore na B1-2. Staje pored mene Marder 38T, ok. Onda dolazi KV-1 i staje pored nas, a on je jedini heavy tenk kod nas?!? I jos mu ja kazem kao "ajde pali tamo, mi te pokrivamo odavde, idi peglaj se tamo", nasta mi on odgovara "znam ja to vase pokrivanje".... Nekako bi mi bilo lakse da me nije razumeo :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Je l' još nekom laguju tenkići ceo dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post K0baya Posted November 11, 2013 Popular Post Report Share Posted November 11, 2013 (edited) 2x tier5 vs premium Muzika... http://www.youtube.com/watch?v=n7vHr5rwN9Q Edited November 11, 2013 by k0baya 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Rift me upucao sa end gejmom, ima hiljadu i jedna stvar da se radi a ne radi mi se ni jedna. Dacu sansu ovome opet, prvi put posle davne bete. Fenodrim ingame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Upisi se tamo na topic s nikovima :) Inace me Lale zaduzio da malo razbijem ovaj nas jedan veliki WoT topic, pa nemojte da se iznenadite sutra kad ga nadjete splitovanog u 5-6 tema, gledacu da bude nekako priblizno WoT forumu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Da, Japanci stižu sa sledećim patch-em, pre 9.0. Posle toga su najavili pauzu sa ubacivanjem tenkova, jer moraju sve modele da dorade za 9.0, kada je u planu HD grafički mod koji će dosta da poboljša grafiku (i zahtevnost). Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Pa sad je aktuelan 8.9 patch, oces da kazes da ce da bude 8.95 pre 9.0 ? Zanimljivo :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 pa kao, nekada se u svetu video igara (secam se da sam vidjao par puta) deshavalo kada ima mnogo promena najavljenih za recimo verziju 2.0 neke igre, da izadje i patch koji ce samu igru prebaciti u recimo 1.10 :) tako da u ovom sluchaju ako wg planira veliki i pomepezni udar na trzishte sa verzijom 9.0, a ne misle da odloze bilo shta, da sledeci patch donese recimo 8.10 tenkice (ovde treba napomenuti u prichi, da znam matematiku jako dobro, kao i decimale, ali u svetu video igara 8.1 i 8.10 nisu ista stvar :D ) :) naravno, sve je to podlozno promenama, odnosno sve to zavisi od Lukashenkovih pulena :) idemooo ! :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Upravo. Sledeći planirani patch je 8.10. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Znaci nece jos full japanese tech tree, samo ovaj premium...btw, posle godinu dana ponovo pokrenuo igru da vdim na sta lici, ne mogu da pohvatam sta se sve promenilo, pregledniji mi je bio onaj stari tech tree, al nema veze:)...mada i dalje mi baguje igra tako da necu pikati jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 standardno za neke MMO igre, ne igraš 6 meseci i sve okrenu naglavačke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 meh, taj tech tree je revidiran pre malo vishe od 6 meseci, bojim se da je Dule malo van trenutnih tokova igre :) inache su morali malo da menjaju, jer je ubachena masa tenkova u poslednjih par meseci (ili ja makar imam taj utisak) :) btw Dule slobodno pitaj sve shto te zanima, tu smo :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Eh secam se kad si ti pocinjao da igras pa si me pitao sta i kako, a sad se okrenulo:). Lomim se jos uvek dal da uzmem neko prelazno resenje od kompa samo za wot igre, sc2 i d3 ili da cekam ddr4:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Ako cekas DDR4 vrlo je verovatno da ces vec biti u zaostatku sa World of Warships :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Nemoj tako Zwerko, SOON! :D http://www.hardwarepal.com/ddr4-memory-will-released-next-month/#_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Wargaming Korea - WOT girls.Time to fap. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 [roflmao] http://www.youtube.com/watch?v=BmJITRkq0Q4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 pustite national geographic ako ste kuci sada - emisija o tome kako je wg pravio wot :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Navatacu negde na netu. A i ne pravili emisiju o njima kad im onolikrle pare daju za reklame :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2 bonus kodovi, dan premiuma i 300 golda, nije nesto al ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Svaki gold je dobrodosao, makar jos jedno mesto u garazi, dva ako budu na popustu, hvala! S tim da imajte u vidu da im malo baguje sajt i da se desava da pise da je server preopterecen, tako da samo pokusajte malo kasnije. I treba nalog na tom alienware sajtu, tako da prvo registrujte nalog, da vam se ne bi desilo kao meni da taman ubodem kad server nije preopterecen pa skontam da moram da registrujem nalog pa onda ponovo cekam dok se oslobodi server :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Kod koji dobijem ne moram odmah da iskoristim? Nisam ovih dana kod kuće, a sajt im nije nešto za preko moba da čitam šta piše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 (edited) Dobio onaj kod za nove igrace, ako neko krece ponovo ili ima ortaka da ga navuce PH7TYZ-T4AU6T Edited November 19, 2013 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts