Jump to content

Recommended Posts

Joj, koliko sam na tu temu izgoreo juce, igramo Erlenberg, tier 4-5 partija, ja sam u StuG III, napadamo ka gore, i ja stanem tamo na G1 s idejom da iz sumice peglam ove gore na B1-2. Staje pored mene Marder 38T, ok. Onda dolazi KV-1 i staje pored nas, a on je jedini heavy tenk kod nas?!? I jos mu ja kazem kao "ajde pali tamo, mi te pokrivamo odavde, idi peglaj se tamo", nasta mi on odgovara "znam ja to vase pokrivanje".... Nekako bi mi bilo lakse da me nije razumeo :(

Heghlu'meH QaQ jajvam

pa kao, nekada se u svetu video igara (secam se da sam vidjao par puta) deshavalo kada ima mnogo promena najavljenih za recimo verziju 2.0 neke igre, da izadje i patch koji ce samu igru prebaciti u recimo 1.10 :) tako da u ovom sluchaju ako wg planira veliki i pomepezni udar na trzishte sa verzijom 9.0, a ne misle da odloze bilo shta, da sledeci patch donese recimo 8.10 tenkice (ovde treba napomenuti u prichi, da znam matematiku jako dobro, kao i decimale, ali u svetu video igara 8.1 i 8.10 nisu ista stvar :D ) :)

naravno, sve je to podlozno promenama, odnosno sve to zavisi od Lukashenkovih pulena :)

idemooo ! :)

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

meh, taj tech tree je revidiran pre malo vishe od 6 meseci, bojim se da je Dule malo van trenutnih tokova igre :)

inache su morali malo da menjaju, jer je ubachena masa tenkova u poslednjih par meseci (ili ja makar imam taj utisak) :)

btw Dule slobodno pitaj sve shto te zanima, tu smo :)

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

pustite national geographic ako ste kuci sada - emisija o tome kako je wg pravio wot :D

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

Svaki gold je dobrodosao, makar jos jedno mesto u garazi, dva ako budu na popustu, hvala! 

S tim da imajte u vidu da im malo baguje sajt i da se desava da pise da je server preopterecen, tako da samo pokusajte malo kasnije. I treba nalog na tom alienware sajtu, tako da prvo registrujte nalog, da vam se ne bi desilo kao meni da taman ubodem kad server nije preopterecen pa skontam da moram da registrujem nalog pa onda ponovo cekam dok se oslobodi server :)

Heghlu'meH QaQ jajvam