dovlagsi Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Srce je preovladalo razumom! Kupe vanserijskog dizajna je, reklo bi se, vrlo lako odneo pobedu i poneo laskavu titulu najpoželjnijeg novog automobila u 2016. godini u izboru Rurovaca! Infiniti Q60 je deo nove generacije vozila ove premijum-japanske marke (podbrend Nissana, a samim tim i deo Renault-Nissan alijanse), vozila koje na tržištu pre svega nastupaju dizajnom, kako bi privukli što veći broj potencijalnih kupaca. Naravno, brend mnogo duže postoji u Americi, gde je već etabliran i redovno zauzima neku od top5 pozicija u merenju sveopšteg kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Tek neku godinu je u Evropi, gde lagano prave prodajno-servisnu mrežu, i mnogi će baš nešto slabiju podršku uzeti kao najveću manu Infinitijevih automobila za jednog evropskog vozača. Ipak, model Q60 je jedan od onih koji će imati solidnu prodaju, imajući u vidu da će svi potencijalni kupci, siguran sam, praviti mnogo veće kompromise pri kupovini, stavljajući neke od mana po strani zarad objektivno neverovatnog dizajna! Infiniti Q60 će za mesec-dva moći da se poruči i kod nas u Srbiji, sa početnom cenom od oko 40 hiljada evra. Toliko košta model Q60 2.0T Sport, koji logično, ima (Mercedesov) dvolitarski benzinac sa 211 KS i 350 Nm. Ipak, ovo neće biti nosilac prodaje jer drugi deo ponude čini vanredni Q60S 3.0T Sport, sa motorom koji deli blok sa Nissanovim GTR-om! Stoga ova V6-ica ima duple turbo punjače i celih 405 KS! Uprkos odličnom motoru, fantastičnom dizajnu i odličnoj opremi, ovaj automobil će koštati manje od konkurencije (Merc C43 Coupe, Audi S5, BMW 440i) - negde oko 50 hiljada... Takođe, zanimljiva je informacija da je upravo jedan Infiniti Q60 prvi registrovan automobil uvežen sa američkog tla nakon 60 godina! ;) ČESTITKE POBEDNIKU Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 čestitke pobedniku! meni se nešto i dalje ne dopada baš previše dizajnerski, a i nisam siguran da će se svideti ovima koji bi pre gađali neke nemce, bez obzira na nižu cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Meni se puno svidja spolja, ali mi je enterijer čudan i previše komplikovan, zbog ova dva displeja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2017 Author Report Share Posted January 11, 2017 da.. ja sam se lozio da uzmem q50, on ima isti ovakav enterijer... bas lepo izgleda uzivo unutra ali em je komplikovan, em nije bas moderan... rezolucija ovog displeja gore je fazon 320x240 :D i na njemu radi samo navigacija i kamera, sa prilicno uzasnim interfejsom. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2017 Author Report Share Posted January 20, 2017 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 opa, klip iz huda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 nešto nešto muda! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 rima s malo truda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts