nickwood Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 21 hours ago, Lucky said: Ja sve vas inače volim, ne znam da li sam vam to rekao, čak i ovog viću koji misli da ga ne volim. Ali malo više od njega ipak volim Nidžu a Luku najviše, kad već Bole nije u topicu! Što bi rekli, slobodna ljubav svuda oko nas! tm @bolkonski Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Au šta je ovo majku ti, i da se vako dugo vuče ispod (mog raspalog) radara. Nema bolje od ovog, it's over Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2017 Report Share Posted October 9, 2017 On 7/24/2017 at 6:26 AM, Lex said: Ako Laki ne postuje na ovom topicu da je gledao, da li to znači da nije gledao, ili je gledao, a niko nije video drvo koje pada? I odgledao sam! I dalje držim da ima nečega u tome kad imaš prilike da odgledaš sve epizode odjednom, ili sa makar malim razmakom, nekako nema potrebe da se previše razmišlja o nekim stvarima kad znaš da će razrešenje potencijalno doći brzo! Meni su sve epizode bile kul, onda mi sedma malo nije odgovarala, nekako mi je bilo previše to sve što se tu izdešavalo, međutim, na sreću, osma je nastavila trend dobrih zaključno sa finalnom epizodom gde je, da kažemo, pojašnjeno i to iz prethodnih epizoda. Dopadaju mi se inače raznorazni hintovi koje "loviš" kroz epizode, to je simpatično. Nisam doduše skapirao samo post-credit scenu u finalnoj epizodi jer mi je isuviše "obična", ne otkriva mi ništa novo, ili sam propustio neki detalj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Odgledao sam pre desetak dana, i s obzirom koliko često mi padne ova serija na pamet, moram da napišem utiske ovde. ovo "serija mi povremeno padne na pamet" je dobro, znači da mi se nekako urezala i da je ostavila dobar utisak, iako nisam bio nešto oduševljen dok sam gledao i nakon što sam odgledao poslednju epizodu. Smetali su mi neki sitni detalji, što mi se skoro nikad ne dešava kad gledam sf, ali evo navešću nekoliko 1. hostovi se "resetuju" kad spavaju - šta se dešava ako lik npr. prca celu noć kurvu ili na bilo koji drugi način je natera da ostane budna? 2. Nisu nijednom prikazali sukob između dva random hjumana, što je realno da se desi s obzirom na broj dileja koji idu i pucaju i prcaju na random. Ono, sigurno bi se desilo da se potuku u kafani fazon, krenu da se dave i kolju itd... 3. Sve je fensi itd, a leševi bleje u sobi sa staklenim zidovima, dok glavni ljudi šetaju hodnikom i pričaju. Razumem naravno da je ovo zbog efekta na nas gledaoce, ali to mi je baš zasmetalo. Ono, kao da ta "mesara" ne bi bila na nekom drugom spratu, i zar ti leševi ne bi bilo bar složeni? Uostalom, zar nije cilj da se leševi što pre "poprave" i vrate u igru, a ne da bleje par dana tako... 4. Iako sve prate, kako je moguće da je jedini način da neko provali izmene u kodu hosta tek kad dođe "na pregled" ? E sad Razmišljao sam o tački br. 1 iz prethodnog spojlera, i zapravo to je možda i bitniji detalj priče, odnosno moja teorija je sledeća: Dolores je krenula "u avanturu" sa onom dvojicom, te nije mogla da se resetuje, odnosno da se probudi u svojoj sobi. Arnold je ubacio "samospoznaja code" (nazovimo ga sad tako), i pretpostavljao da će se bar jednom desiti idealni uslovi da se taj code razvije u njenoj glavi do kraja i da Dolores dobije svest. Naravno za ovo je potrebno vreme, jer to ne može da se desi u roku od 24h, i zato se to i desilo za vreme tog putovanja. Sve u svemu ok serija, iako ima tih neki rupa. Film nisam gledao, a hoću :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) On 21/12/2017 at 8:52 PM, togFU said: Odgledao sam pre desetak dana, i s obzirom koliko često mi padne ova serija na pamet, moram da napišem utiske ovde. ovo "serija mi povremeno padne na pamet" je dobro, znači da mi se nekako urezala i da je ostavila dobar utisak, iako nisam bio nešto oduševljen dok sam gledao i nakon što sam odgledao poslednju epizodu. Smetali su mi neki sitni detalji, što mi se skoro nikad ne dešava kad gledam sf, ali evo navešću nekoliko Hide contents E sad Hide contents Razmišljao sam o tački br. 1 iz prethodnog spojlera, i zapravo to je možda i bitniji detalj priče, odnosno moja teorija je sledeća: Dolores je krenula "u avanturu" sa onom dvojicom, te nije mogla da se resetuje, odnosno da se probudi u svojoj sobi. Arnold je ubacio "samospoznaja code" (nazovimo ga sad tako), i pretpostavljao da će se bar jednom desiti idealni uslovi da se taj code razvije u njenoj glavi do kraja i da Dolores dobije svest. Naravno za ovo je potrebno vreme, jer to ne može da se desi u roku od 24h, i zato se to i desilo za vreme tog putovanja. Sve u svemu ok serija, iako ima tih neki rupa. Film nisam gledao, a hoću :) Filim je total naiva u odnosu na seriju, ali ok za pogledati Edited December 23, 2017 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 On 21.12.2017. at 8:52 PM, togFU said: 1. hostovi se "resetuju" kad spavaju - šta se dešava ako lik npr. prca celu noć kurvu ili na bilo koji drugi način je natera da ostane budna? mislim da su te stvari pojašnjene "radnim vremenom" parka, odnosno opštim pravilima rada. On 21.12.2017. at 8:52 PM, togFU said: 2. Nisu nijednom prikazali sukob između dva random hjumana, što je realno da se desi s obzirom na broj dileja koji idu i pucaju i prcaju na random. Ono, sigurno bi se desilo da se potuku u kafani fazon, krenu da se dave i kolju itd... u pravu si, ali mi deluje da te toliko "okruže" botovima koji ste opsedaju i nude koješta i svako vodi svoju priču da nema ni razloga ni prilike da se susretneš sa nekim i zapodeneš kavgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 5, 2018 Author Report Share Posted February 5, 2018 zdrVAO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 paljevinski, nema sta...jebote, moracu da placam za sve te serije kad odem preko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Opusti se drDuly...doturaćemo ti ko što igoru doturamo... Sonty providuje sigurnim kanalima.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 5, 2018 Author Report Share Posted February 5, 2018 a i kad budes klemovo tri do pet kila evra mesecno jebace ti se mnogo koliko kosta mesecna hbo pretplata =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 30 minutes ago, absolute said: Opusti se drDuly...doturaćemo ti ko što igoru doturamo... Sonty providuje sigurnim kanalima.... salje mu usb flash pismom? 27 minutes ago, Kole said: a i kad budes klemovo tri do pet kila evra mesecno jebace ti se mnogo koliko kosta mesecna hbo pretplata =oD u pocetku ce biti blize 2k, ali videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Plaćaj HBO/Netflix naizmeničnim mesecima, pa ćeš uštedeti. Ionako ćeš raditi 2,5 smene i nećeš imati mnogo vremena za serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 5, 2018 Author Report Share Posted February 5, 2018 tri do pet bruto, u nemackoj samo bruto cifre figurisu ;o) plus kad u nocnoj smeni naidjes na neke koleginice (udate ofc ;o)) bice Dule's Medworld (spinoff Westworlda ofc ;o)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Kupi smartphoneSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 On 2/5/2018 at 4:51 PM, Dule_smor said: paljevinski, nema sta...jebote, moracu da placam za sve te serije kad odem preko jel to po onoj staroj da je piraterija samo u srbiji? :)) videh i neki naslov skoro tipa "srbija raj za pirateriju" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 full trailer (fkin forum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Fakin forum indeed, pojeo mi je post sinoc, ubedjen sam da sam stavio samo link bez embedovanja...a za trejler, samuraji hihiSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 nisi, bio si pijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Neću ja moći epizodu nedeljno, cekam da izađe sve. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 planiras da se izolujes tih 10ak nedelja ili te ne brine visoka sansa da ce neko na netu da ti slucajno (ili drugacije) spojluje neki big reveal? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 BMK, sad ću ponovo da odgledam prvu sezonu. Taman su na HBO GO sredili titlove, napokon su veći i imaju senku. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 8 hours ago, Kole said: full trailer (fkin forum) jel ima neki novi film ili serija a da se ne pojavljuje ona crnkinja iz tora i odakle sve ne ... ko li je sponzoriše! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 (edited) to sa tesom tompson sto je sad "odjednom svuda" je tipican primer onog "otkud i kako ovaj glumac ovde, to jest niotkuda, a u svim serijama i filmovima" a covek/zhena snima non stop vec 10+ godina tako da, dok je takav stav uglavnom odraz neznanja osobe koja ga izrazava jer je "kasno dosla na zhurku" u tvom slucaju Laki, koji si, navodno, fan veronike mars, situacija je alarmantnija jer ukazuje na gubitak pamcenja, a nit si mator nit (javno) narkoman cime bi se taj gubitak opravdao ;oD Edited March 30, 2018 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Ko sto neko rece, ko ce da ceka jednu po jednu. Netflix nas iskvario. Spoiler Matori je ziv, sve je ovo bio plan da pobegne ispod cizme deonicara. U dve cokolade po izboru. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 planiras da se izolujes tih 10ak nedelja ili te ne brine visoka sansa da ce neko na netu da ti slucajno (ili drugacije) spojluje neki big reveal? =o)Izolacija je prirodno stanje s troje dece, a i radim od kuće, tako da samo necu ulaziti ovde :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts