dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Nekako je čudno dosadan-zanimljiv, ne mogu da se odlučim da li je vizuelno napredak u odnosu na aktuelnu generaciju? U svakom slučaju, ima novu radikalno modifikovanu platformu i više mesta unutra, ima nove motore, opcionalno ima novu 7stepenu automatiku sa 2 kvačila, ima gomilu sistema aktivne bezbednosti koji idu kao standard, napredan multimedijalni uređaj i paletu novih boja karoserije. Kasnije stiže i "N" verzija - sa AWD i 300 KS! 1.0 T-GDI 100 KS 1.4 16v 100 KS 1,4 T-GDI 140 KS 242 Nm 1.6 CRDi 95 KS, 110 KS, 133 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Možda su mu ovi farovi malo više razdvojeni nekako i "mali" u odnosu na karoseriju, pa to doprinosi "dosadi", pored toga što na celoj toj prednjoj haubi koja nije mala nema nikakvu "foricu" već je skoro pa ravna ploča. Pozadi isti Tucson samo mali. Ove fotke iznutra više ni ne gledam, čekam da stignu one sa "narodnih" verzija kola a ne ove top top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2016 Author Report Share Posted September 30, 2016 2 hours ago, Lucky said: Ove fotke iznutra više ni ne gledam, čekam da stignu one sa "narodnih" verzija kola a ne ove top top. Realno :D Mada trebalo bi navodno da bude standard taj ekran na sredini.... možda ipak ne za Srbiju Ajd nek još neko da svoje mišljenje - ovaj auto treba da komentarišemo jer će da nas spamuje na ulicama u narednih 5 godina, a ne one Tajp er egzotike ili štaveć što ne postoji :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Meni je lepši bio prošli... Ovaj mi spreda/sa strane (poluprofila) liči malo na Fokusa odpre par godina.. Zatupast nekako. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 na prvi prvcati pogled mi je delovao bzvz, na drugi da nije tako strasan, a onda kada sam sagledao nekako mi je dopadljiv i deluje kao da ce uzivo jos bolje da izgleda sa spoljne strane ovaj gril ce biti ili totalna pobeda ili promasaj za blamiranje :) o enterijeru nikad nista ne mogu da ocenim sa fotki :) ono, lepo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Ukoliko bi u nekoj visokoj opremi kostao do 13k bio bi Ok, u suprotnom za njega u svemiru ima mesta koliko i za onu Kiju od 40k sto ste pominjali pre par dana. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 ne sumnjam da će kod nas imati više nego prihvatljivu cenu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts