mohr Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 pisanje po col od strane 15-togodisnjeg pinojca na meepu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 hahaha istina :D jbg, novi dan nova sansa :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 (edited)  Solidan skor posle prvog dana. Ne znam ko me terao da stavim swindlezza. sve ostalo je ok. Znate kako kazu za CompLexity: Stavis Nahaza za trenera, izgubis International u startu. Edited August 3, 2016 by Velijah Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Nazalost, CoL je patio od svih dota decjih bolesti davno pre toga, ali su dobijali mnogo partija na pamet, smek, muda, timski duh i tvrdoglavost, bio sam 100% ubedjen da nece proci wild card. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Pa nahaz im je trener, koga je ce oni da prodju, mozda jedino test iz statistike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 Just now, Touche said: Pa nahaz im je trener, koga je ce oni da prodju, mozda jedino test iz statistike :) Hahaha, bas tako.  Evo mojih fantazijaca za danas: Stavio bih soneika  mesto flya al nemam karticu. Ali enCHUANtress UVEK! Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 ne bih krivio nahaza uopste,cak mislim da im je covek rekao da banuju meepa vs xctn-a ali su ih toliko podcenili da su platili sa 0-2 i stompom kakav se retko vidja(drugi game),ono sto sam pratio pinojce je da je meepo obavezan ban protiv njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Samo 467 poena danas....enCHUANtress mi je podbacio..... Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Evo ekipe za danas. Da li je to to? Da li mogu da prebacim 900 poena? Dacu sansu srebrnim i zlatnim kartama, a i ovom nesrecniku Eternal Envyu. Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Navijam da og ili wings osvoje. Prelepu dotu igraju i jedni i drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 og igra kvalitetnu a sad da je lepa,ne bih se bas slozio,wings svakako igra aktraktivno ali ehome bez premca u svemu u prva 2 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Mnogo dobar TI za sada! Zanimljvije partije, dosta izjednacenih timova, mnogo razlicitih pickova, ako sam dobro razumeo vec sad posle 2 dana je izabrano vise heroje nego ikada na TI-u...kako sada stvari stoje bukvalno 7-8 timova mogu da osvoje Ne pratim SEA scenu, tako da za ovaj TNC sam prvi put cuo sad, igraju momci svaka im cast...ocekivao sam da ce Navi i MVP biti bolji, s druge strane nisam ocekivao EG, a pogotovo DC na 8-2 posle drugog dana...liqiud i newbee blago podbacili, ali ce verovatno oba zavrsiti u uper bracketu, takodje mislio sam da ce Alliance imati gori skor nego sto imaju, ali ono...taj tim je standardno nepredvidljiv...sve u svemu super za sada, tek je drugi dan, ima jos dosta da se igra!  Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 (edited) najbolji TI za sada,gomila bolesnih partija i nikad boljih gejmova,upravo je zavrsen najludji game do sada na turniru,EG VS A prvi game,ko nije gledao,neka obavezno overi,ovako nesto se retko vidja :D Edited August 5, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 DC dominacija!!! Slazem se da je najbolji TI do sad, bas je uzivanje gledati ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Huh, og-mvp, oba tima gotivim i bas ne znam za koga cu da navijam:), Mada kapiram da og lagano resava. Eg-newbee i navi-liquid u najavi jedini neizvesni dueli. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Pffft komedija od parova, pogotovo lower bracket, jesu neke ekipe igrale bolje od drugih u grupama ali escape je npr najgora ekipa na turniru i ima vise nego realne sanse da prodje u top12, zajedno sa VGRom dok mnogo bolji i vec mogu kuci vec odmah. Meni se cini da je mnogo neizvesniji ovaj upper bracket od ta dva para samo, jedino sto ocekujem i navijam da Alijansu odmah deloziraju u lower bracket, iako idu u dosta slabe protivnike opet. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 6, 2016 Author Report Share Posted August 6, 2016 58 minutes ago, shpanac said: Pffft komedija od parova, pogotovo lower bracket, jesu neke ekipe igrale bolje od drugih u grupama ali escape je npr najgora ekipa na turniru i ima vise nego realne sanse da prodje u top12, zajedno sa VGRom dok mnogo bolji i vec mogu kuci vec odmah. Meni se cini da je mnogo neizvesniji ovaj upper bracket od ta dva para samo, jedino sto ocekujem i navijam da Alijansu odmah deloziraju u lower bracket, iako idu u dosta slabe protivnike opet. Â Ja verujem u Synderella magiju..... Â Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Wings gaming, najgotivnija ekipa ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 (edited) Jebeni OG, a ja sam jos veci mentol sto sam tipovao da prolaze u winner bracketu do finala i osvajaju naravno, nadam se  da ce ispati, i da ce Na'Vi ili Alliance osvojiti! :D  @Touche Kako su trowali drugi game totalno nepotrebno... Edited August 8, 2016 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 koja ludnica od meca secret - lgd Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Envy ubedljivo najgori keri na turu.... i sire:). Znalo se to i pre ovog turnira tako da se nisam nesto ni potresao, tj nisam ni navijao za njih:). I pre meca sam nesto razmisljao kako bi mogli da pobede i TB mi pade na pamet kao safepick jer je heroj relativno retardfriendly, kad ono...Jeste, igrao je protiv embera ali sa onoliko gresaka ne bi pobedio ni protiv 5 supporta. No ide novi shuffle pa da vidimo na sta ce tim liciti za par nedelja. TnC za sad najvece iznenadjenje bas su lepo odigrali protiv VG.R. Raven pokazao kako se igra TB. Za OG nemam sta da dodam sem da sad sigorno znam za koga navijam. QO GOD! Jako je moguce da ce u UB sutra ostati samo azijati:). Najtezi TI do sad za predvidjanje ali ja bih rekao u finalu dva kineska tima, samo nisam siguran koja:. Jebiga, na njih je red:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 9, 2016 Author Report Share Posted August 9, 2016 Kinezi će najverovatnije uzeti ovaj TI. isto @badnick ne zaboravi da će prelazni rok posle ovog TI biti mega zanimljiv, zato što će se izvoditi po novim pravilima. Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Ne mora da znaci da ce Kinezi uzeti.Ima jos dosta da se igra.Drago mi je sto su MVP i Wings fino dogurali.Atraktivan je njihov agresivni stil dote,pogotvo Wings kod kojih ne postoje FOTM pick-ovi,vec pick-uju sve zivo. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 EG-Newbee au koji mec, au. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 gledam ovaj game2 lgd-dc highlights, kinezima se jbni wyvern userava u zivot jedno 10 teamfightova oni i dalje insistiraju da ga ne skidaju prvog nego skacu na jbne frontlinere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts