SolidChief Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Stigla nam je nova lista najprodavanijih PC i konzolnih izdanja iz lanca GameS. Čak dva meseca nakon izlaska, Overwatch i dalje drži suvereno prvo mesto na PC tabeli, praćen jednako popularnim GTA 5 i FIFA 16. Veštac Geralt se našao na čak dva mesta na PC tabeli, a iznenađenje je i povratak Far Cry Primal. S druge strane, iako se evropsko prvenstvo u fudbalu završilo, na konzolnoj listi je i dalje veoma popularna ”najbitnija sporedna stvar na svetu” sa čak pet fudbalskih igara. Kako su se prodavale PC i konzolne igre u Srbiji pogledajte u nastavku: PC Overwatch Grand Theft Auto 5 FIFA 16 The Witcher 3 Total War Warhammer Call of Duty Black Ops 3 Far Cry Primal Football Manager 2016 Tom Clancy’s The Division The Witcher 3: Blood and Wine Konzole PS4 FIFA 16 PS4 PES 2016 PS4 Grand Theft Auto 5 PS4 Overwatch PS4 LEGO Star Wars The Force Awakens X360 FIFA 16 PS4 Far Cry Primal PS3 PES 2016 PS3 Grand Theft Auto 5 PS3 FIFA 16 Pročitajte vest na PLAY! sajtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 neverovatno mi je da se overwatch i dalje tako dobro prodaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Meni je neverovatnije da ljudi i dalje konzole nabavljaju da bi igrali prokleti fudbal Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 medju "obicnom populacijom" konzola je sinonim za fudbal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 sinonim obicne populacije su ovi sto se igraju na konzoli :) tako da je sve na mestu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 pa realno, mislim da je jedina priča o igrama na primer u teretani ili tako nešto po kafićima zapravo konzola i PES. Možda sad u ovom periodu to bude i Pokemon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts