Lex Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 5, 2016 Author Report Share Posted August 5, 2016 Pozitivno je što lik uradi rocket/rail combo, znači nije baš degenski da ima ROCKETMAN i SNIPER klase. Ne umem baš da provalim gde je taj class based sistem, osim onog lika sa teleportom, ne vidim neku specifičnost nigde. Možda je do loadouta - tipa 2,3 oružja + spec ability ili slično. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 1 hour ago, shw. said: Pozitivno je što lik uradi rocket/rail combo, znači nije baš degenski da ima ROCKETMAN i SNIPER klase. Ne umem baš da provalim gde je taj class based sistem, osim onog lika sa teleportom, ne vidim neku specifičnost nigde. Možda je do loadouta - tipa 2,3 oružja + spec ability ili slično. Koliko sam ja razumeo Vilitsa kad je pričao da "svako igra quake drugačije, zbog toga - klase" rekao je da će razlika biti samo u tom special abilityju tj. magiji, ne i u oružju, tj. da se svako oružje na mapi MOŽE POKUPITI, što možda govori i da neće biti loadouta u pravom smislu te reči (mada će možda i biti pa kao samo možeš da swapuješ). I ovi neki prvi materijali idu u tom pravcu - razni likovi koriste isto naoružanje ali im se razlikuju "đije". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 ako je jedan special ability i ako su dobro izbalansirani, to moze da bude dobro jer daje jos jedan sloj igrici, uz pucanje, kretnju, sat i sve ostalo, jel. ja nista nisam video na ovom tejleru pa ne mogu ni da sudim, ali vidim da su ljudi presrecni sto ne izgleda kao komplet govno i to mi je lejm. kvejk treba da pršti i svi da seremo u gaće od uzbuđenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 1 hour ago, Corey said: Постојање r_picmip команде је неопходан, али не и довољан услов да ово буде прави наследник : ) Grafika je odvratna, moraju picmip da dodaju da to lepo izgleda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Ima i Rocket + Shotka kombo u jednom trenutku, tako da ovo što Laki kaže ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 valjda neće da useru, odlažem kupovinu desktopa dok ne vidim na šta liči Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Ima onaj lik sto ti daje da vidis kroz zidove, ima onaj debeli shto charguje, ima ta riba sto se teleportuje, to su svi koje sam video u nekom klipu gde lik objasnjava te stvari mrzi me da ga trazim sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 a vala, mogu i da ubace za MP da se isključe ability i onda da bude slično, ako ostatak ne bude sakovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 1 hour ago, salejemaster said: Ima onaj lik sto ti daje da vidis kroz zidove, ima onaj debeli shto charguje, ima ta riba sto se teleportuje, to su svi koje sam video u nekom klipu gde lik objasnjava te stvari mrzi me da ga trazim sad :D Vajzor ima taj scan look, riba ima onaj teleport-jump fazon itd... svako ima neki svoj fazon zbog dinamicnosti, videcemo kako ce izgledati u praksi... Za pocetak samo da bude BRZA igra, oruzje ce verovatno biti dobro balansirano... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Jel samo meni ovo (grafikom) izgleda kao Unreal Tournament? Baš mi ima taj vajb, onako organskiji nivoi i pršte boje. Ništa loše u tome, novi UT je kul, samo što mi baš previše slično izgleda. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Spoljni momenti mi deluju kao UT, unutrašnji više kao Quake, tako da bih rekao da mi je neki mix u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 On 8/6/2016 at 2:26 PM, Lucky said: a vala, mogu i da ubace za MP da se isključe ability i onda da bude slično, ako ostatak ne bude sakovao. Jel to radila telepatija? :D http://klanrur.rs/2016/08/24/quake-champions-ce-biti-moguce-igrati-i-bez-supermoci-likova/ Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 na GamesComu sam im rekao nekoliko stvari pa su se dozvali pameti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 BRAVO LAKI!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Hvala Pero! Zapravo sam mislio da je neko napisao nešto o Toxiku, možda je bolje da ima nov topic, sad ću to da sredim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Ima u opisu link sa gameplayom od PRO igraca sa Quakecon-a pa skinite i overite, ne moze da se kaci na neke stream sajtove jel ovi lupaju kopirajt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 cool cool :) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Ovi loot boxes isti kao u Overwatchu :) A ovaj ugao za snimanje ne znam dal' je mogao da bude gori ... ali deluje vrlo zanimljivo za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Ако новац буде битан фактор за skill progress, пошто видим да ће се изнајмљивати хероји, највероватније прескачем овај Квејк :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 mislim da neće, tj. da će samo biti u rotaciji kao u MOBA igrama, ali pošto će moći da se isključe powerupovi heroja, i da se igra samo stari dobri DM, osim ako ga nekako ne "zaključaju" neće biti bitno kojeg lika igraš, samim tim profit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 oćemo imati konzolu? ne sećam se da l sam čitao o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 (edited) PRVI UTISCI: strafe jumping i rocket jumping su i dalje tu, to je sasvim dovoljno da se osecate "kao kod kuce" iskreno..... Ono sto mi je bilo teze da skontam tj da se priviknem je drugaciji damage radijus explozije raketa npr..... Igrao sma mozda 2h sinoc, cim su pustili servere, snimio sam par partija ali insistiraju da ne kacimo nigde nista pa reko ajd jbg da ih ispostujemo u ovoj closed beti. Inace ova beta je upravo to - RADNA verzija, nedovrsena neispolirana i kao takvu treba je i posmatrati... Nema straha da ce ovo biti samo jos jedan Overwatch i sl, naprotiv, sirovi ultra brzi competitive fps je jezgro novog Quake-a i vidi se da je Q3A osnova na kojoj je sazdan. Poseban shmek daju mu otiginalne mape iz Q3A koje su rimejkovane i ubacene i ovde... Jedina "veca" novina koju sam video ovde su CHESTOVI koje dobijate posle partija i u njima su ajtemi neki, skinovi kurac palac, izvukao sam neki robo-skin i sl.... ne znam koliko ce to da ima uticaja na uravnotezenost izmedju igraca u igri, ali ono sto se vidi na prvu loptu je da odredjeni karakteri u igri imaju te neke svoje "poteze" tj features koji samo oni mogu da koriste, ali to ne moze da unese disbalans u vecoj meri, jednostavno ako ste dobri u igri rulacete... Edited April 7, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts