Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Zaboravih da pomenem ovaj act sa polufinala, vrlo interesantno :) Pre nego što krenemo u prenos finala Eurosonga! Bogami biće ovo napeto finale, već se sad vidi! Kapiram da Rujama neće dati da pobede čak i da su favoriti, zato se tripujem da će Ukrajina dosta solidno da prođe, al možda ipak ne bi rizikovali da tamo bude finale naredne godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Kapiram da Česi i Italijani nemaju neke šanse, al' do sada Belgija, Azerbejdžan, Mađari, Bugari ... sigurno se visoko plasiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 (edited) Dobiješ speed boost ako priđeš Bugarki. Nemačka ^^ Edited May 14, 2016 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 hahaha, realno, ova nemica ima da bude ubedljivo poslednja već vidim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Ja ovde samo neku dečurliju vidim, sve školarci...da nije ovo dečiji Eurosong? EDESTE btw :) :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Edesi 300 godina!Ova Australijska Sia nije loša uopšte.Ali ovaj poljski Admiral Cher...Ovaj Eurosong je apsolutni hit, vrištim.Kipar osvaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Izraelac je posebna klasa gejčine... Ajmo Sanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Ja ovde samo neku dečurliju vidim, sve školarci...da nije ovo dečiji Eurosong? EDESTE btw :) :*DESI BRE ALE! Kipar kida, tipični KST bend :))A ova iz Australije ima baš baš dobar glas, svaka joj čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Ja ovde samo neku dečurliju vidim, sve školarci...da nije ovo dečiji Eurosong? EDESTE btw :) :*DESI BRE ALE!Kipar kida, tipični KST bend :))A ova iz Australije ima baš baš dobar glas, svaka joj čast.DESI LALE KRALJE! Svaka čast Vučiću....no, wait... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Dobra scenografija ovog Rusa realno, šteta što mu neće doneti pobedu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Koliko loše pesme ove godine ja neveruem! mislim, obično ima par da se izdvoje kao nešto slušljivo al ove godine stvarno.... naša je čak super, imamo neke šanse! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Hahah, ovi gruzijci :)) I ovi britanci su gotivni što dođu da otpevaju nešto, znaju da nikakve šanse nemaju :) šta sve može ova šminka da sredi, nevera, ova jermenka izgleda totalno drugačije na sceni nego na ovim uvodnim snimcima, sve su joj nedostatke sredili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Šetao kuče, pola sam propustio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 pa što ga nisi kasnije šetao!Evo taman si došao na Ian McKellena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 a saće valjda i džastin! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 ofc!ova iz španije je isto lol, nisam obratio toliko pažnje na nju u "regularnom delu". al' se nešto ovaj džastin raspada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 (edited) EVO GA I DŽASTIN! /editA kuče mora u određeni tajming da ide napolje inače shit hit fan i sl ;) A ovu Petru Mede bi natako, da me pitate zašto, nemam pojma... Edited May 14, 2016 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 (edited) helou =o)mislim da smo sve utiske pomenuli tokom dva polufinala al da rezimiramomeni se i dalje Belgija najvise svidja kao opustena vesela pesma, zatim Rusija kao dinamicna pesma sa sumanutom produkcijom i nastupomsamim tim navijam za te 2 pa sta bude =o) od ostalih koji su dobri - Australija, Azerka, Fracuz, Spanija, Bugarska... Litvanski Bieber-ficfiricem koji zapravo ima dobru pesmu me iznenadio totalno zhene i gejevi koji glasaju hormonima ce glasati za Madjare (odrasli) i Svedjane (pedo) mada meni su oni blah..slicno ova Jermenska kardashijan-lajt varijanta za hetero populaciju...Holandski kantri nadam se da nece daleko, ali opet...iz godine u godinu te pesme dobro prolaze ja ne kapiramo od pesama koje se meni dopadaju al sumnjam da ce bilo gde - Austrijanka na fancuskom =o)na dnu tabele navijamo da englezi budu ispod nemaca ofc =oPnasha ako bude na potezu 10-15 puna kapa ajd sad kad je tenis gotov da pogledamo djaaastina (mozda dodje hakala ;oP) editja nista nisam radio ovom tekstu, zasto ga dark tema prikazuje sivo/jedva vidljivo nemam ideju Edited May 14, 2016 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 helou =o)mislim da smo sve utiske pomenuli tokom dva polufinala al da rezimiramomeni se i dalje Belgija najvise svidja kao opustena vesela pesma, zatim Rusija kao dinamicna pesma sa sumanutom produkcijom i nastupomsamim tim navijam za te 2 pa sta bude =o) od ostalih koji su dobri - Australija, Azerka, Fracuz, Spanija, Bugarska... Litvanski Bieber-ficfiricem koji zapravo ima dobru pesmu me iznenadio totalno zhene i gejevi koji glasaju hormonima ce glasati za Madjare (odrasli) i Svedjane (pedo) mada meni su oni blah..slicno ova Jermenska kardashijan-lajt varijanta za hetero populaciju...Holandski kantri nadam se da nece daleko, ali opet...iz godine u godinu te pesme dobro prolaze ja ne kapiramo od pesama koje se meni dopadaju al sumnjam da ce bilo gde - Austrijanka na fancuskom =o)na dnu tabele navijamo da englezi budu ispod nemaca ofc =oPnasha ako bude na potezu 10-15 puna kapa ajd sad kad je tenis gotov da pogledamo djaaastina (mozda dodje hakala ;oP) editja nista nisam radio ovom tekstu, zasto ga dark tema prikazuje sivo/jedva vidljivo nemam idejue da, i ja to primetih, uopšte ne znam u čemu je štos.inače, ovaj međuprogram im je stvarno odličan, ne sećam se da je neko napravio ovako zabavan program, što snimljeni skečevi, što ovo live. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 laki, sto imamo NULA bodova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 Stručnom žiriju se baš dopadamo mi i posebno poljaci :))Živo me zanima kako će ići glasovi gledalaca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 kako nula, dali bosanci taman da mozes da rimujes nosanje ;oDinace, jedno je glasanje za retardirani kantri ili random hejshtinu, ali svaki put kada hevi zapadnjacka zemlja da 12 poena ukrajini, aka zheni bez glasa koja peva losu pesmu sa lose prikrivenom antiruskom porukom, meni se povraca...ne sto sam neki rusofil, nego brate rusi daju pare svake godine i naprave vrh dobru pesmu, a ovi koriste dno od kompozicije za politicki stejtment...fak detmilo mi je sto daju mnogo poena australiji, razocaran sam polozhajem belgije (prenisko) i holandije (giga previsoko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2016 Author Report Share Posted May 14, 2016 kako nula, dali bosanci taman da mozes da rimujes nosanje ;oDinace, jedno je glasanje za retardirani kantri ili random hejshtinu, ali svaki put kada hevi zapadnjacka zemlja da 12 poena ukrajini, aka zheni bez glasa koja peva losu pesmu sa lose prikrivenom antiruskom porukom, meni se povraca...ne sto sam neki rusofil, nego brate rusi daju pare svake godine i naprave vrh dobru pesmu, a ovi koriste dno od kompozicije za politicki stejtment...fak detmilo mi je sto daju mnogo poena australiji, razocaran sam polozhajem belgije (prenisko) i holandije (giga previsoko) pa čim su pustili jednu jedinu političku pesmu jasno je bilo da će njoj ići glasovi :)A ovo za australiju mi je isto lol - jel to znači da će ako pobede sledeće godine biti u australiji eurosong i da će se održavati u pet ujutru po njihovom vremenu da bi bio prenos uveče kod nas? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 To i ja rekoh, oće žiri da ide u Australiju sledeće godine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 (edited) Edited May 14, 2016 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts