MikacNS Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 + i dalje ne pljugam posle 14 godina zesceg staza+ redovno trenirao cele godine+ opet se odselio od mojih+ napredovao na poslu+ zdravlje odlicno+ bio u Grckoj na moru+ konacno stavio fixnu protezu+ postovao na summa summarum topicu- i dalje zivim u Srbiji - sa devojkom i dalje status quo posle 4 godine veze - i pored redovnog treninga, rezultati mogli biti dosta bolji- drustvo se raspalo ili zbrisalo preko, ostali zauzeti decom/brakom- sporedni projekti nisu ostvarili profit vredan pomena- (opet) izgubio dosta vremena ne radeci nista konkretno za kompom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted December 27, 2015 Popular Post Report Share Posted December 27, 2015 + uselio se konačno u svoj stan sa zenom, lepo nam je uprkos ssi+ posao ide solidno, apgrejdovali prodajni salon kako valja+ još uvek imam vrh prijatelje+ zdravlje, forma, treninzi, basket - sve plus, iako se očigledno stari :)- solidan broj voljenih ljudi otišlo u kurac, što zdravstveno, što životno, što psihički; keva mi je tempirana bomba- stambeni kredit u kombinaciji sa polisama osiguranja i drugim fiksnim troškovima je još uvek ozbiljna cifra i još uvek nisam načisto sa tim- previše mizantropije, sam sebe sam počeo da mrzim zbog nekih stavova i pogleda na život- još nisam promenio auto!!! :DSve u svemu godina koja je dobra i ne bi smeo da se žalim, očekujem 2016. da bude još bolja ako sam sa sobom raskrstim gomilu stvari, ali zaista kako treba a ne samo to da kažem ili napišem :) sng 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 + prva godina gde zapravo i mogu nesto da stavim u ovaj topik, ali sad bas necu- trebao sam da pisem na ovom topiku i proslih 5 godina šalim se Reki, samo mojne da kvituješ RL, pa da odemo na to pivo i na taj EXIT! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted December 31, 2015 Popular Post Report Share Posted December 31, 2015 (edited) Standardna varijanta ko svake godine, opet skupljam sve u jedan topic kao podsetnik sta se sve desavalo, s tim sto je ove godine forum mega retardiran sa quote-ovanjima i ostalim cudima pa ko zna kako ce da ispadne Exile, on 31 December 2014 said:Ove godine bukvalno nista nisam hteo da pisem, ali zbog Pere i vas svih cu ipak i ove! Najposranija godina u celom mom zivotu, ne znam da li sam ikada vise propatio u jednog godini koliko u ovoj... Koliko je prosla bila dobra tako mi se ova usrala u usta da mi vrati za sve dobro od prosle. Godine pre prosle sad skupljam u spoiler, sramota me vise i da ih gledam koliko su u stvari one dobre bile Minusi iz ove, ne znam odakle poceti, ne znam ni da li sve da napisem...- Zdravlje, zbog porodicnih problema odrazilo se svo nerviranje na zdravlje i ode u kurac maksimalno- Operacija, bolnice, srecom sve je okej proslo, samo da ne prolazim nikad vise kroz to opet- Nisam dao ni jedan jedini ispit, nisam nista dao od CCNP ispita, pretuzno- Za malo da ostanem na ulici bez krova nad glavom- Da bih spasao krov nad glavom, digao kredit- Proveo 3 meseca zivota boreci se sa drzavom, sudovima i advokatima u najvecem stresu, agoniji i ne znanju sta je ovo i gde se nalazim zbog svega toga- Roditelji u totalnoj agoniji, lekovima, i raspadu sistema- Raskinuo sa ribom za koju sam mislio da ce mi biti super jos dugo- Ne treniram skoro nista, nesto malo krenuo i batalio ubrzo- Posao mi unistio socijalni zivot- Ne citam knjige vise uopste- Kad god sam imao slobonog vremena, od te neke depre sam samo bukvalno blejao u plafon umesto da se relaksiram- Nista ali apsolutno nista nisam ispunio od onoga sto sam na pocetku godine zacrtao- Nisam se odselio od mojih, i sada je to tek nemoguce zbog svega- Batalio ucenje madjarskogTo je ukratko, da ne pisem jos sad 200 zalopojki, sve u svemu, ne daj boze nikome na svetu da se tako beznadezno osecateAli, uprkos svim sranjima, uspeo sam da odradim puno stvari, putovao i izlazio dosta da ne bih poludeo, tako da cak ima i pluseva tu:+ Spasao kucu, i zbog toga sam prvi put u zivotu ponosan na sebe sto sam uspeo to da uradim+ Sabijam na poslu, svasta novo sam naucio prakticno, sve ce to da bude od koristi+ Sony PS4 o/+ Nova graficka o/+ Leto: Exit, Ohrid, Slovenija, Italija, Hrvatska, Love Fest+ Amsterdam Dance event jebena pobeda o/+ Puno gigova, ove godine sam vrteo bas dosta, radio sa strancima, ostvario kontakte, postajem zapazenije ime na nasoj sceni+ Poceo da pravim muziku o/+ Prvo izdanje uskoro o/+ Sigrao sam se solidno koliko sam mogao svega i svacegaZa 2015. planiram ulavnom ono za ovu sto sam imao, sa malim dodatcima, ovog puta da ostvarim to:- Da postanem konacno CCNP- CCNA Voice- Neki juniper cert ako moze- Da probam da sabijem madjarski- Da se osamostalim- Da imam 3x vise gigova- Da imam odlicna izdanja- Da prcam jos vise- Da bratanica progovori- Da skijam ko car- I sto je najvaznije, da budem zdravAko i pola ovoga ostvarim, sve ostalo ce doci na mesto Drz'te se drugovi, jebanje nam tek slediCAMO PEJBCAMO CSB Prethodne godine u spojler QuoteExile, on 31 December 2010 - 17:12, said: Evo i ja sumiram sve, svega cega se setim... + Nova godina u Amsterdamu totalna pobeda bila o/ + apsolvirao sam na faxu + gomilu dobrih gedzeta + bio na moru + odlichna i uspeshna sezona na planini, ceo plan i program odradjen + jos uvek sam sa istom devojkom i super mi je + vrteo sam solidno puno, s obzirom da toga sve manje ima + nadogradio komp + sigrao se ko nezdrav, i bash mi lepo :D + dobro zezanje na partijima + fino zaradio, moglo je bolje ali ne treba biti nezahvalan - samo dve knjige sam procitao za celu godinu - slabo sam trenirao za sebe, nadam se poboljshanju Generalno dobra godina, tako da sam zavodoljan, za divno cudo! U narednoj se nadam barem duplo bolje da bude sve :)) 'Exile', on 31 Dec 2011 - 03:35, said:Jebote gledam sebe sta sam pisao pre tacno godinu dana i ne mogu da verujem koliko je ta godina u stvari bila dobra naspram ove.Shodno tome kako je posrana bila godina prvo cu da nabrojim najvaznije minuse- Dao sam JEDAN jebeni ispit za godinu dana, HOROR- Sezona je bila govno zivo, nista nisam zaradio kako treba, jedva sam se izvukao iz minusa- Sve pare i koje sam zaradio sam odmah sjebao cim sam dosao kuci- Nisam bio na moru, nisam bio nigde- Nisam isao na planinu od marta, sto je za mene uzasno- Nije bilo nikakvog posla, sve je bilo golemo sranje.- Familija mi je u depresiji totalnoj, svaki dan slusam kukanje kako nemamo para i kako cemo da propadnemo- Matorci postali nesnosni- Zajebali me mnogi ljudi, video pravu stranu nekih za koje sam mislio da su dobri i tako te standardne socijalne price- Opet nisam citao knjige..- Auto mi se raspada, nemam nista normalno da vozim sto nece da se pokvari na prvom semaforu.+ Postao sam stric o/+ Igrao se bas bas puno, posledica nemanja posla+ Trenirao skoro 9 meseci aktivno, and still going+ Smrshao+ Prco !+ Vrhunske zurke pravio, vrteo poprilicno i to je makar lepo biloTo bi bilo to koliko mogu da se setim.U sledecoj godini se samo nadam da cu diplomirati i naci stalan posao.Nek se ova godina nosi u picku materinu. Exile, on 31 Dec 2012 - 18:58, said:By popular demand, evo i mog csb posta!Quote-ovao sam predhodne dve godine, jebo mater, sve je gore i gore :(Prvo minusi naravno, ima ih uvek 3x vise- Ocelavio sam :(- Nervirao se uzasno, a obicno nisam takav- Nisam dao ni JEDAN ispit na faxu za poslednjih godinu dana, HOROR- Sezona skijanja nije ni bilo, radio sam jednu nedelju samo za kikiriki novce- Batalio sport i skijanje uopste kao profesiju- Nista nisam zaradio valjano i sve sto jesam odmah sam sjebo- Nisam bio na moru, nisam bio nigde- Nisam isao na planinu od februara, sto je za mene uzasno- Nije bilo nikakvog posla, sve je bilo golemo sranje.- Familija mi je u depresiji totalnoj, svaki dan slusam kukanje kako nemamo para i kako cemo da propadnemo- Matorci postali nesnosni- Opet nisam citao knjige..- Auto mi se raspada, nemam nista normalno da vozim sto nece da se pokvari na prvom semaforu.- Nisam trenirao onako kako sam hteo i planirao- Svadjao se sa devojkom cesto, sve su iste kmij- Zdravlje u totalnom kurcu- Sve sam matoriji :cA sad dobre, koliko god da se setim da ih ima+ Promenio profesiju o/+ Polozio ccna o/+ Nasao finu devojku+ Prco !+ Vrhunske partije pravio !+ Radio na exitu !+ Trenirao !+ Apgrejdovao komp !+ Sigro se ko lud!Za narednu godinu samo zelim da se zaposlim u novoj struci, da polozim makar dva CCNP ispita i neki na faxu, da se zaljubim do usiju, i da partijam jos vise !САМО РЕЈВ ПОЗ Pera zahteva da sumiram mnogo ranije, iako je tradicija tek 31.12., ali posto kontam da nece nista bitno da se desi do tada (nadam se), moram da poslusam direktora!Opet quote-ujem prethodne godine, da bi mogao da vidim sta sam uradio u poslednjih parOno sto sam sebi pozeleo prosle godine za ovu sam uglavnom i ostvario, NEVEROVATNO I kako to vec ide idu prvo minusi: - Ocelavio sam jos vise (celav sam pa sta)- Nervirao se uzasno, izgleda da jesam takav- Ona "fina" devojka koju sam spominjao ispala da je kurvetina koja me varala mesecima sa pajserom koji diluje travu, ssi kmij- Dao sam samo DVA ispita na faxu za poslednjih godinu dana, HOROR- Nisam diplomirao- Nisam dao ni jedan jedini ispit iz CCNP-a, HOROR- Sezona skijanja opet u kurcu, skijao sam mozda ukupno 3 nedelje preko cele sezone i to za kikiriki pare- Sve sto sam tada zaradio brzo sam sjebo- Nisam bio na moru, nisam bio nigde- Familija mi je u depresiji totalnoj, cale i keva su na lekovima i bez penzije pa ih izdrzavamo burazer i ja, izgubili smo farmu i imanje na sudu, kuca nam je pod sudskim procesom, izgubicemo i to vrlo uskoro- Matorci su zbog toga postali nesnosni, depresivni i tuzni, brinem se za njihovo zdravlje- Opet nisam citao knjige..- Prestao sam da treniram par meseci cak, posledica zaposlenja i neorganizovanosti- Zdravlje u totalnom kurcu, vucaram se vec mesecima po doktorima zbog nekih zdravstvenih problema, i koliko vidim jos cu- Sve sam matoriji :c- Ugojio se :c- Zbog posla izgubio pola socijalnog zivota- Nisam poceo jos da ucim kako trebaA sad prvi put da mogu da kazem da su plusevi odlicni ove godine:+ Nasao sam vrhunski posao u novoj struci, IDEMO+ Kupio kola, IDEMO+ Kupio novi fon, novi tablet, IDEMO+ Polozio dva teska ispita na faksu!+ Vrhunske partije pravio!+ Vrteo na exitu!+ Vrteo u Makedoniji!+ Bio na Love Festu!+ Apgrejdovao komp, sad je azdaja!+ Prco!+ Sigro se ne ko lud, ali vrlo solidno jedno vreme!+ Nasao finu devojku, nadam se da sledece godine necu pricati za nju isto sto sam sad za ovu prethodnu!+ Iskristalisalo se ko su pravi prijatelji i drugari a ko ne! U sledecoj godini sebi zelim:- CCNP- JNCIP- Da steknem madjarsko drzavljanstvo- Da diplomiram konacno- Da idem na more- Da idem na skijanje za sebe- Da prcam jos vise- Da partijam ko nezdrav- Da se manje nerviram- Da obezbedim matorce da zive normalno negde- Da mi bratanica progovori Sve u svemu ovo moze da se okarakterise kao najbolja godina do sada za mene. Sta sam sve prosle godien sebi zacrtao/pozeleo recimo da sam 70% ispunio, ali moglo je naravno i bolje. Mada gledajuci prethodne dve-tri, ovo je vrhunski!САМО РЕЈВ ПОЗ CSB JEEEAAA Jebote kad se setim kako mi je posrana bila prosla... Ove godine sam realno sabio, i mnogo, bas mnogo lepih stvari su se desile KONACNO!Evo gledam gore od prosle godine i skontam da je pola minusa u stvari nestalo lolAli tu su uvek neki!- Ne treniram vise, krenuo letos ko car 3 meseca aktivno i onda povredim ledja i prc, sad sam se opet ulenjio- Sve manje i manje imam vremena za igre - Nisam bio bas u dobrom zdravlju duzi deo godine nazalost- Nisam citao opetA pluseva ima carskih:+ Irska, posao u inostranstvu, zivot ce se okrene naopacke od januara (u pozitivnom smislu nadam se iskreno)+ Imao muda da konkurisem za taj posao, da ucim dan i noc i da ostvarim svoje neke ciljeve+ Nasao zenu svog zivota+ Zajednicki zivot sa tom istom+ Izlazio, rejvao+ Ekstremno poboljsao svoje DJ setove, sazero muzicki malo+ Vrteo na brda dobrih zurki sa puno dobrih stranih imena, a pogotovu set na exitu koji bih izdvojio kao hajlajt+ Iso na more ko car+ Radio ko konj ali konacno se isplatilo i to+ Polozio Route+ Skijao u Francuskoj sa carevima+ Smrsao sam 10 kg bio sto je bilo carski, mada sam sad povratio neku kilazu vec+ Poceo polako da sve vise i vise kontam produkciju muzike \o/+ Izaslo mi par izdanja \o/+ Zaradio neke fine pare u odredjenim periodima+ Zdravlje se poboljsalo maaaalko, konacno barem malo jebote+ Srecniji sam u zivotu mnogo, i kako je to pocelo tako da ide tako i ja lakse podnosim sve lose stvari koje se deseU 2016. zelim:Da se snadjem u inostranstvuDa sabijem u firmiDa vrtim po inostranstvuDa polozim sto vise sertifikataDa zavrsim vise taj ccnp Da se voledem sa zenomDa partijam i tamoDa zaradim puno loveDa mnogo popravim svoje zdravstveno stanjeI da budem mnogo mnogo srecan.Jako se nadam da cu sledece godine u ovo vreme pisati lepe stvari :DRUR GASTARBAJTERI UJEDINIMO SE EDIT: Jebote kako je retardiran forum ovaj novi, sjebo mi pola posta, sve ispomerao i spojlere stavio gde ne treba, pola se ni ne vidimrzi me da namestam to sad Edited December 31, 2015 by exile 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Vrtećeš u korku, aha :p Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 mora da padne rejv na TVRDJAVI! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 + deca rastu+ zdravlje ok+ plata bolja, ali mora bolje- umrla baba- umro deda (danas bila sahrana)- krenuo da razmisljam o emigraciji za kanadu kod tetke (ovde od rodbine vise nema nikoga vrednog pomena, osim keve koja ce vise biti u kanadi nego ovde)- premalo druzenjaNije lose, ali moze i mnogo bolje :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 ovi minusi gore,kao ja da sam ih pisao,u prethodna 2-3 meseca,obe babe i deda ali ako vec mora,neka ide redom,iako je to normalno,na tako nesto nikad ne mozes biti pripremljen... + prvi put pisem na ovoj temi iako je citam od pocetka a staz na ruru ode i 15 + godina,SNG svima i puno zdravlja zelim a ostalo ce vec samo doci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 (edited) Nedavno sam saznao za ovu temu , pa reko' da i ja napisem par negativnih i pozitivnih stvari za ovu godinu.Pa da krenemo sa negativom : - sjebao skolu u totalu pocetkom godine , - mnogo vremena proveo u kuci , - malo druzenja sa prijateljima, - cura 'nichts' ove godine, - mnogo vremena proveo gledajuci filmove , - jos vise igrajuci igrice, mnogo uz propali WoW , - starci imali zdravstvenih problema jedno vrijeme (nije svejedno bilo), - pocele mi smetati sitnice koje prije nisu pa ulazim u konflikte sa svima, - totalno zapostavio programiranje ove godine, sve ostalo me vise zanimalo od programiranja, - mnogo vremena proveo u kafanama i tu pare bacio, - razbio Siberia slusalice, koje sam imao 5 godina,te jos 4 drugih slusalica, - poceo trenirati mma, pa brzo prestao, - slabi finansijski, - podstanari smo, pa nas izbacuju ubrzo iz stana - i jos mnogo toga .. +- kupio mnogo knjiga, veliki broj skuplja prasinu, +- tako blizu, a tako daleko da odem kod prijatelja na Floridu da studiram, Sad neke pozitive: + pri kraju godine poceo trenirati kosarku, + poceo se zanimati ponovo za programiranje, + skinuo prasinu sa vecine knjiga, + smanji igrice na minimalu, u WoW se rijetko ulazi, + poceo polagati za auto i motor, + poceo se zanimati muziku( dj i te stvarcice), zabave radi nista ozbiljno, + poceo se zanimati oko CCNA, + zdravlje u drugoj polovini godine mnogo bolje kako kod mene tako i kod staraca. Kako god okrenem, uvijek mi je pun kurac ovih minusa, vecina se da popraviti , nadam se da ce sledece godine biti bolje pa evo nekih planova : + zaposliti se ( neki part-time posao) kako bih pomogao starcima i bio blize Floridi, + pa, kupiti neke badass slusalice za muziku, otom potom, + mnogo vise citanja knjiga, + mnogo vise zanimanja oko programiranja i Cisco-a, pa da doguram i ja negdje, + naravno da nadjem curu, da ne budem papak ko ove godine, + malo vise izlazenja, druzenja sa prijateljima itd ...... Edited December 31, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Sine mani se tih igrica, uči škole i prcajDa batalim igrice uskoro nadam se. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Cisco i programiranje su dve slabo povezane grane računarstva, uči jedno ili drugo, ne rasplinjuj se. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Pa kad poslednjih 5 godina pricaju, sad vec, babe i dede da ako zavrsi CCNA moze da nadje posao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 (edited) Cisco i programiranje su dve slabo povezane grane računarstva, uči jedno ili drugo, ne rasplinjuj se.Znam to, ali sto killy kaze posao je zagarantovan poslije CCNA. Salu na stranu, jos jedan (minus)- mnogo me stvari zanima, pa rijetko sta zavrsim do kraja. Tako i ovo. Edited January 1, 2016 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Pa nije ti garantovan. U u es of d Cisco je pokrenuo program da obučava beskućnika za ccna i da ih zapošljava u TAC. Tako da nema tu neke perspektive. A i kad su mene primili, jasno je koliko kubure sa kadromkadrom. Što kurčeva SwiftKey-u Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 yeyanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 (edited) Godina kao i sve imala uspone i padove, generalno bese gotivna. +zavrsio gajbu, postao zvanicno beogradzanin- svi me sad smaraju da se zenim Edited January 1, 2016 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted January 4, 2016 Popular Post Report Share Posted January 4, 2016 + ozenio dugogodisnju devojku+ na poslu dosta napredovao, naucio da programiram, izbacio neku losu praksu od ranije+ bas bas puno putovao cele godine+ mnogo vise citam nego ranije, nakupovao gomilu knjiga (na Tajlandu uleteo u neku prodavnicu polovnih knjiga i pazario gomilu Kingovih koje nisam video nigde sem tamo, za sve ukupno ~1000 din :D ) - poslednja rodjena baba koju sam imao je preminula, od najuze starije rodbine ostali samo roditelji i sestra- iako je zemlja u kojoj trenutno zivim jedna od najboljih(finansijski) na svetu, preseljenje u nju mi nije bas nesto prijalo(nemam prijatelja ove, jezik mi bas tesko ide)- i dalje nemam posla ovde, izduvao na dva intervjua u dve vrhunske firme, jedine koje su me pozvale da radim na engleskom, i to sve zbog sopstvene gluposti i treme- totalno sam fizicki neaktivan, prestao da igram fudbal, teretanu sam video samo na tv-u- razmisljam da pojurim neki baustela posao, ali mi zena ne da da odustajem od programerske karijere i jos jedan plus koji se nastavlja na poslednji minus:+ staroj firmi i dalje trebam, tako da sam nastavio da radim za njih remote, plata - full iznos na ruke (cak je pala i povisica u julu pred odlazak iz Srbije) Neki planovi za ovu godinu:Da pronadjem ozbiljan posao sto pre.Cim se ovo iznad ostvari krecemo sa sirenjem porodice, tako da ako bude zdravlja - nadam se da cu u 2017. uci kao tata.Da prejebem glupi jezik, i naucim da se sporazumevam sa ljudima.Da pronadjem neke nove prijatelje ovde.Da krenem da treniram, i na fucu obavezno sto pre (prvi termin sledece nedelje ugovoren).Da krenem da ucim android. Srecna vam svima nova godina, i zelim vam da u ovoj imate sto manje - a sto vise + 4 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts