qwert00 Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 (edited) Ako nekog zanima - izdajem stan u Zarkovu. Ugao trgovacke i vodovodske. Ulica Milana Jovanovca 6. Stan je na 6-tom spratu od ukupno 9 spratova. Sa liftom naravno:)Ima centralno grejanje i protocnu toplu vodu(dakle nema bojlera). 45km sa zastakljenom lodjom/terasom - jednosoban stan sa velikom spavacom sobom i manjom dnevnom sobom. Namesten.Mesecna ukupna cena bi bila 230e (a to obuhvata kiriju, inforstan u kome ide i stavka za toplu vodu, besplatna kablovska, opciono i besplatni internet - kablovska i internet delite samnom jer sam ja u stanu pored). imam flat3 Ikom paket koji se dakle deli u oba stana. fiksni ne postoji-ali ako je slucajno neophodan moze da se uvede. Dakle pored ove cene imate jos samo struju da platite (a dakle kroz struju ne placate ni grejanje niti toplu vodu-pa su racuni manji). Depozit po dogovoru.Ako nekog zanima ili zna nekog koga zanima... Stan je idealan za dve osobe, ili porodicu sa jednim manjim detetom(za dvoje dece je verovatno premalo...sta znam ). Stan je slobodan od 15.11 ps.ako neko ima pitanja ostavljam -PM ili vam ostavljam mob..Mislim da je cifra korekta. I jasno znate koliki su vam ukupni mesecni troskovi *(sem struje i mobilnog telefona:D) Edited November 4, 2015 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 uzmi agenta, više ti se isplati da platiš proviziju nego da ti stan bleji prazan mesec dana duže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 meni to sa agencijom nikako nije jasno.ja lično sam jurio stan preko oglasa na netu (a iskreno verujem da to radi veći deo ljudi koji traži stan) i uopšte mi nije jasno u kom svojstvu je tu agencija osim da uzme meni i gazdi pare kad se dogovorimo?odnosno konkretno, zašto misliš da će brže izdati stan ako ide preko agencije? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 govorim iz iskustva, mnogo brže izdam stan preko agencije nego preko oglasa. na taj oglas koji postaviš se ionako samo agencije javljaju.plus, kao stanodavac, imaš dodatni nivo sigurnosti i komfora jer agencije proberu ozbiljne klijente, bolje od tebe prepoznaju razne retarde i probisvete, penzionere koji iz dosade idu da gledaju stanove itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 mi smo samo jednom, doduše kao stanozakupci, uzeli agenciju da nam nađe prostor i od tad više nijednom. sa strane stanodavca deluje kul i manje se cimaš, ali ja kao zakupac uopšte nemam potrebu da plaćam agenciji jednu kiriju provizije za pronađen stan. plus po pravilu svi koji izdaju direktno kao vlasnici su bili totalno normalni ljudi, ali opet, sve ima svoje. neko više voli da mu agencija kaže 5 lokacija na koje idu da gledaju nego da sam rovari po oglasima i to je isto ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Koju agenciju preporučujes da zovem?nije mi problem da platim kad/ako nadju nekog. do sad sam uvek izdavao bez agencije.ne znam da li sem halooglasa jos negde treba da stavim oglas... Inače pošto živim u istoj zgradi nije mi problem da svima pokazujem stan-pa makar bio i dokoni penzioner...to je problem kad ne živiš u istom kraju gde je i stan koji se izdaje... C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 http://www.eurorent-belgrade.com/sr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 3 meseca sam trazio stan u NS-u i zamrzeo sam agencije. Jednostavno ukradu oglas od vlasnika koji je postavio na net i spamuju sa drugim ukradenim oglasima sledecih par meseci ili dok se stan ne izda, tako da se tesko pronadje stan od vlasnika osim ako ga ne uhvatis na dan kad je oglas postavljen. Ne znam kakva je situacija u BG-u, ali ovde stanovi oglaseni od vlasnika odu jako brzo...Evo par sajtova koji su dosta aktuelni, pa mozda i na njih da postavis jer ljudi generalno ne vole da imaju posla sa agencijama: http://www.nekretnine.rs/http://nekretnine.oglasi.rs/http://halooglasi.com/nekretnine/http://srbija-nekretnine.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 8, 2015 Author Report Share Posted November 8, 2015 iz eurorent agencije sam dobio savet da manje stanove, kao sto je moj bolje da direktno sam izdajem...a oni pre svega izdaju "vece" stanove,,,tj u agenciju dolaze ljudi koji traze vece stanove:) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 drugim rečima, boli ih kurac da se cimaju za proviziju od 50 evra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 qwert00 cannot receive messages. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Mislim posalji mi br telefona. Zeli drugar da prica sa tobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Agencije su aktuelne vecinom jer cesto ljudi koji izdaju stanove nisu u istom gradu ili cak i drzavi i onda im je lakse da plate proviziju agenciji a da se agencija bakce sa stanarima i ostalo, cesto(svaki put u mom slucaju) stanar kiriju i placene racune odnosi u agenciju pa oni provjeravaju sve i javljaju gazdi koji dolazi svakih par mjeseci... Jos jedan retardiran razlog zasto vecina ljudi (pogotovo studenata) uzima stanove preko agencije je jer se vremenom napravila podjela i pretpostavka da ljudi koji izdaju sami i preko novina obicno izdaju stare i bolesne stanove i onda se ono sto ces platiti agenciji vremenom isplati jer ces lakse i brze naci bolji stan. Dakle, agencije su manje vise nuzno zlo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 http://www.nekretnine.rs/stambeni-objekti/stanovi/680582/jednosoban-stan-u-zarkovu/?cat=izdavanje 063/8-525-838 Bojan Dakle na linku gore su detalji o stanu, sa par slika A stan je sad slobodan od 15.11 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Jel ovaj ps4 ide gratis uz rentu? :))btw, ne znam jel kul ili ne, ali ajde, odavde verovatno niko neće rentirati, ali deluje mi malo "jače" 170e za lokaciju. OK, daćeš ti za 150 kad neko ponudi, ali primera radi 45m2 na vračaru je ta ista cifra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 to možda ovi stanovi sa bakinim nameštajem, iznenadio bi se koliko su cene normalnih stanova jake čak i u tom kraju. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 to je samo kutija od ps4 koji nije tu vise:) a sto se cene tice - pazi cena je bruto 230e za sve troskove sem struje. sto ukljucuje infostan, kablovski tv (i internet po dogovoru)...Tako da je to po meni ok.I uz to je neohodno jos platiti samo struju (a grejanje je CR, plus protocna topla voda koja se ne placa kroz struju)...dakle struje je jos oko 1000-1500din mesecno.tj mali je racun za struju:)... C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 21, 2015 Author Report Share Posted November 21, 2015 ps. sad sam stigao da zovem vise agencija(tek subotom zbog posla:()...i od 7-8 agencija vise od pola mi je reklo da oni imaju samo klijente za skuplje stanove :) tj boli ih dupe da se cimaju u prevodu:) a samo jedna agencija ce doci da slika stan:) definitivno im je malo da se cimaju sa ovim C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) topik hijack - trazim stan ovde negde, pa pustite poruku ako znate da nekome trebaju podstanari (btw - ziveo bih sa devojkom, pa bi stan bio uredan!) Edited November 26, 2015 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 isključivo krug dvojke dolazi u obzir! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 jebiga, razmazio me Dorcol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 šta li fali malom tašmajdanu pa nije crven, to je pitanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 majku mu, tri piksela mi fale da budem u digrejzovoj kul zoni :(((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 (edited) nemojte biti takvi =(ozbiljno sad, nemam nista protiv drugih krajeva. ziveo sam na Vozdovcu, Karaburmi, i evo vec 3 godine, na Dorcolu. stvar je vrlo jednostavna - ako vec dajem kintu i selim se, idem tamo gde su mi ulice/krajevi gotivni. nemam auto, a nesto mi nije potreban trenutno (iako cu ga ocigledno kupiti u jednom trenutku), pa hocu da budem u stanju da izvedem devojku gde god i da se vratim kuci pesaka i natenane k'o dingospo. takodje, mapa je skroz promenljiva, posto sam dobar broj ulica zgotivio u poslednjih mesec dana setajuci i trazeci gde bih otprilike mogao da se skucim. Edited November 27, 2015 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 salty rur "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts