ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Italijanski navijaci se klanjaju :)https://instagram.com/p/7c6eFGLoog/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 najbolje od svega je sto se meni cini da su tek poceli da nabadaju pravu formu. Jednostavno prelepo i pravo uzivanje za gledati. Dalje od toga ne bih komentarisao.AJMO DIRKENSTAJN RAZGUZI CIGANE VECERAS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... Voleo bih da nisam u pravu.Isto... Mada koliko dominiraju mislim da ce sve biti ok. Samo da nastave ovako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Hrvati vec najavljuju VELIKO cetvrtfinale s nama a jos nisu ni grupu prosli kako treba. Odigrali su jednu ozbiljnu utakmicu protiv Grcke i izgubili kad su trebali da pokazu muda. S obzirom u kakvoj su grupi i kakvu su igru prikazali slobodno se moze reci da ih veceras ocekuje duel sa jos jednom kosarkaskom velesilom :D Jbt, kad bi neko ko ih ne poznaje citao komentare koje pisu, duze od 15min, zakljucio bi da se radi o najtalentovanijem narodu za sve sportove. Toliki nivo nabedjenosti nisam video ni kod nas kad smo bili domacini evropskog prvenstva. A mi smo barem poznati po tome da umemo da se busamo u grudi. Sad to barem radimo s pokricem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Meni nije jasno sta se loze toliko kad su gubili od Holandije, sad gube ili je klackalica s Gruzijom, jos plus u sred Zagreba gde bi trebalo da kidaju :) Sve ok, ali to bas i nisu reprezentacije iz evropskog vrha na koji se oni loze... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Ja jednostavno moram da slusam ovog njihovog komentatora. Tolika doza optimizma te digne pa ne znam kakav da si. Kaze lik "sest blokada Gruzije ali i Hrvatska ima dve". Da Gruzijci ne gube ovoliko loptu pokusavajuci pasove u stopala i nabacivanja kapiram da bi vodili 4-6 razlike. Hrvati ne mogu da pogode trojku. Ovaj lik Rudez na turniru sutirao 2/12 a komentator kaze "sut za tri poena je njegovo najjace oruzje". Pa jebo te konj, ako ce takvi da ti igraju sampionate ne znam kakvom osvajanju se nadas. Nama ako dopadnu lagano 20+ i to sam veoma realan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Imba komentator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) uzeo sam da pogledam šta hrvati kažu o nama. na indexu jedva da sam našao neki raport u 3 pasusa, a na jutanjem ovo http://www.jutarnji.hr/srbija-prva--milos-teodosic-izabrao-hrvatsku/1414650/ :)))čoveče koliko njih boli svaki naš uspeh, uskoro će da puknu od kompleksa. daće bog da naletimo na njih u četvrtfinalu pa da im damo utakmicu godine :)) mislim "Da je Italiji bilo iznimno stalo do pobjede koja donosi prvo mjesto u skupini Belinelli bi bio na parketu." a ono meč za prvo mesto u grupi, hjeeeebote koji carevi Edited September 10, 2015 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Ne znam zasto, ali ova Spanija mi tako ide na kurac...nadam se da ce Nemci da ih naguze u ovih poslednjih 5 min. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Joj ludnice sunce ti. Nemacka Spanija kidanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 hrvats gonna hrvat Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 O jebem li joj mamu mrtvu kako izadje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Prodade Sreder svabe zadnjim slobodnjakom :) Nemacka 76-77 Spanija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 kolko sam zgotivio ovog malog:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Jel su to Hrvati namerno izgubili da ne idu na nas u cetvrtfinalu? :DDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 mislim da hrvatska pobedila ili izgubila svakako bi bila druga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Da, krompiri ce biti drugi kako god. Ma likovi ne mogu da se sastave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 mislim da hrvatska pobedila ili izgubila svakako bi bila drugamislim da se gruja salio :)JEBI UJKE!!!!uh wait... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 U najbolju ruku su prosecni, sto ni priblizno nece biti dovoljno za nas. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... Voleo bih da nisam u pravu.da se nasi plase vrabaca, nosili bi pracku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) Cekajte ljudi, treba prvo da pobede Cehe da bi stigli do nas :) Edit: U stvari gledam tamo u toj grupi je opste ludilo, jos ne zna na koga ce. U svakom slucaju ako mogu da izgube od Gruzije nisu oni meni izvesni za cetvrtfinale. Edited September 10, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 S obzirom na ono sto se zna do sad *ukljucena je ocekivana pobeda Turske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 (edited) Sad gledam, turci su i sa pobedom i sa porazom 4. u grupi i idu svakako na francuzeAli ako izgube, neće biti u 3-2 trouglu već će nam baciti špance kao potencijalnog protivnika u 1/2 (biće h2h u korist italijana u našoj grupi pa će italija biti b2 pozicija a španija b3)Trenutno je 47:47 na poluvremenuGovna. Edited September 10, 2015 by marks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Zar nece biti 3. zbog boljeg medjusobnog odnosa sa Italijom? Ako pobede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 opusteno momci, ne opterecujte se kosturom, osvajamo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts