Jump to content

Eurobasket 2015

Atomic

Recommended Posts

Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. 
Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... 
Voleo bih da nisam u pravu.

Isto... Mada koliko dominiraju mislim da ce sve biti ok. Samo da nastave ovako.

Hrvati vec najavljuju VELIKO cetvrtfinale s nama a jos nisu ni grupu prosli kako treba. Odigrali su jednu ozbiljnu utakmicu protiv Grcke i izgubili kad su trebali da pokazu muda. S obzirom u kakvoj su grupi i kakvu su igru prikazali slobodno se moze reci da ih veceras ocekuje duel sa jos jednom kosarkaskom velesilom :D Jbt, kad bi neko ko ih ne poznaje citao komentare koje pisu, duze od 15min, zakljucio bi da se radi o najtalentovanijem narodu za sve sportove. Toliki nivo nabedjenosti nisam video ni kod nas kad smo bili domacini evropskog prvenstva. A mi smo barem poznati po tome da umemo da se busamo u grudi. Sad to barem radimo s pokricem.

Ja jednostavno moram da slusam ovog njihovog komentatora. Tolika doza optimizma te digne pa ne znam kakav da si. Kaze lik "sest blokada Gruzije ali i Hrvatska ima dve". Da Gruzijci ne gube ovoliko loptu pokusavajuci pasove u stopala i nabacivanja kapiram da bi vodili 4-6 razlike. Hrvati ne mogu da pogode trojku. Ovaj lik Rudez na turniru sutirao 2/12 a komentator kaze "sut za tri poena je njegovo najjace oruzje". Pa jebo te konj, ako ce takvi da ti igraju sampionate ne znam kakvom osvajanju se nadas. Nama ako dopadnu lagano 20+ i to sam veoma realan.

uzeo sam da pogledam šta hrvati kažu o nama. na indexu jedva da sam našao neki raport u 3 pasusa, a na jutanjem ovo http://www.jutarnji.hr/srbija-prva--milos-teodosic-izabrao-hrvatsku/1414650/ :)))

čoveče koliko njih boli svaki naš uspeh, uskoro će da puknu od kompleksa. daće bog da naletimo na njih u četvrtfinalu pa da im damo utakmicu godine :))

mislim "Da je Italiji bilo iznimno stalo do pobjede koja donosi prvo mjesto u skupini Belinelli bi bio na parketu." a ono meč za prvo mesto u grupi, hjeeeebote koji carevi

Edited by prota_

Uf, jako dobro igramo. Ne samo ovu utakmicu, vec celu grupnu fazu. 
Sve to izgleda zaista sjajno, ali iz nekog razloga imam bas neki smrdljiv osecaj. Verujem da cemo pobediti odmah posle grupe, ali plasim se meca posle tog, pogotovo ako to budu Hrvati. Da li zbog prevelikog hajpa, da li zbog toga sto smo ih nekoliko puta pobedili u poslednjim sekundama ili zbog toga sto mislim da mora da dodje i losa partija u nekom trenutku... 
Voleo bih da nisam u pravu.

da se nasi plase vrabaca, nosili bi pracku...

Sad gledam, turci su i sa pobedom i sa porazom 4. u grupi i idu svakako na francuze
Ali ako izgube, neće biti u 3-2 trouglu već će nam baciti špance kao potencijalnog protivnika u 1/2 (biće h2h u korist italijana u našoj grupi pa će italija biti b2 pozicija a španija b3)

Trenutno je 47:47 na poluvremenu
Govna.

Edited by marks