leisure Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Odvalili smo ustaski Hemofarm, vratio se Novica, a Dzile sve deblji.Mozda dodje i Majstorovic iz Metalca. Odlicna vest obzirom da imamo samo Koprivicu i povredjenog cetnickog vojvodu Bozu Djumica na 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 20, 2016 Author Report Share Posted April 20, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/kss-prelomio-ko-igra-evrokup-bice-suspendovan/133303 pa posle procitajte pismo koje je dobio Djilas, zbog koje je i doneo ovu odluku Igrati EC po svaku cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Moju podrsku imate, ne trolujem, nek puse kurac FIBA, ULEB i svi ostali lihvari 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 kakav je ovo bulšit neviđeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted May 11, 2016 Author Popular Post Report Share Posted May 11, 2016 (edited) Partizan - Real Madrid finale Kupa Evropskih SampionaHejsel - pre tacno 50 godinagol Velibora Vasovica Edited May 11, 2016 by leisure 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Kup je naš, puši ga firmaš! Marakana je u Brazilu, ciganski debilu! Alealeale! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=odvlS73NYM8 kakav mali cigan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Pa sada kada se kita vise ne dize, e ajde sada malo da se bavimo postenjem. 2 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 dve jako slicne stvari,nema sta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 jesu, murić je ispao ljopac meni je smešnije fmp - zvezda - panteri - tejić - cigani prave sranja trip, više glupi romi ne znaju ni koga da prate :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 slazem se da je ispao ljopac ali guranje vs udaranje laktom u bradu i moguce posledice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 ma retard covic, ovo je bas za ubistvo sta je pokusao da uradi jebo te a da je muric govnusina, jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 4 hours ago, mohr said: slazem se da je ispao ljopac ali guranje vs udaranje laktom u bradu i moguce posledice Haha, pa ti si covece neverovatan sa svojom pristrasnoscu. 5 hours ago, alfa said: jesu, murić je ispao ljopac meni je smešnije fmp - zvezda - panteri - tejić - cigani prave sranja trip, više glupi romi ne znaju ni koga da prate :D Sta? U celoj toj prici oko prljavih poteza su tragicni i jedni i drugi, i kada se radi o igracima i o navijacima. Kada grobar uradi nesto, njihova strana vice "udri cigasnko govno", a drugi "kakva sramota". Kada posle toga isto uradi cigan, izjave se samo rotiraju. Sto se finala tice, iskreno mislim da ce biti dosta haosa. Previse je tenzije, previse nesportskih stvari, pa ocekujem tucu i prljavstinu. Ne zelim da prebacim loptu na drugu stranu, ali mislim da Partizan cak ima i prljavije (ili ajde, bezobraznije) igrace (Muric, Velickovic), dok sa druge strane Lazic ume dobrano da isprovocira svojom dosadom. Kad je rezultat u pitanju, cenim da ce biti neizvesno, prednost bih dao Zvezdi, mozda 60-40%, a pricao sam sa nekim ljudima iz kosarke, oni daju Partizanu istu tu prednost. Verujem da ako crnci odigraju svoje, Zvezda dobija, sa druge strane Dzile moze da nadjebe Radonju samo tako. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 kakva jebena pristrasnost,udarac laktom u bradu gde je moguc lom vilice i guranje od pozadi vise da se iznervira protivnik nego povredi,alo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 realno, mohr zna, on je trenirao fudbal očekujem maksimalno ciganisanje sa obe strane, ipak je finale, mada mislim da bi trebalo i lagano da dobijemo, nekih 3-1. Ovaj tim partizana je raspad i jedino mogu nešto ako Džile odradi neku magiju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 realno, 80-20 za zvezdu 60-40, leško pls :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 zvezda ko sns Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 47 minutes ago, Highl1 said: realno, mohr zna, on je trenirao fudbal očekujem maksimalno ciganisanje sa obe strane, ipak je finale, mada mislim da bi trebalo i lagano da dobijemo, nekih 3-1. Ovaj tim partizana je raspad i jedino mogu nešto ako Džile odradi neku magiju mohr izgubio zub tako pre nekih 10-tak godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Velickovic prljav igrac ? Hahahaha koji si ti meni kralj !!! Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Osvajamo, poyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 2 hours ago, mohr said: kakva jebena pristrasnost,udarac laktom u bradu gde je moguc lom vilice i guranje od pozadi vise da se iznervira protivnik nego povredi,alo ? Prvo, fokus je na nameri, ne na udarcu. Namera je identicna, smrdljivo udariti protivnika. Isto kao Pavlovic dva puta na toj istoj utakmici, isto kao i neki Zvezdini igraci u nekim ranijim primerima. A ako bas hoces da se fokusiras na udarac, onda tako moze da ga udari u kicmu, prsljen, pa da mu ozbiljnije povredi ledja, nemoj jebeno lupetati. 37 minutes ago, bad1 said: Velickovic prljav igrac ? Hahahaha koji si ti meni kralj !!! Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk O da. Lik je besni Zemunac, batica, koji je usput namzan, ali vec i iskusan... plus voli da bije. (sto je inace sve plus sto se basketa tice, ali cesto to ispliva i na drugu stranu) 2 hours ago, alfa said: realno, 80-20 za zvezdu 60-40, leško pls :D Evo ja ti kazem da ljudi koji znaju mnogo vise kosarku od mene i tebe blagu prednost cak daju Partizanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 na tri meca daju blagu prednost partizanu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Da. Kazu da je Zvezdinim crncima i Cirbesu basketa preko glave, bukvalno se raspadaju, izlaze, cirkaju... generalno da je Zvezda u losoj formi, jedino da Jovic igra bas dobro, dok su Stimac i Lazic standardno konstantni. Plus Dzile > Radonja. Kazu da je slicna situacija bila i prosle godine, ali da su jednostavno Vilijams i Dzenkins izdivljali ni iz cega i prelomili u korist Zvezde, sto zaista jeste tacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Osim sto je Partizan prosle sezone imao 10 puta bolju ekipu? Ja vidim da igraju koliko im treba, sumnjam da ce ih boleti uvo da igraju u finalu sa pola snage, a i Miler je igrao skroz ok u klsu, jedino je Kinzi zabusavao bas bas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 taj rad, sramotno je da mi sa onakvim timom, u kakvom god stanju da je, nismo favoriti protiv ovako slabog Partizana. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts