cyBhoneR Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 (edited) Koliko obozavam ove jadne i bedne ljude koji sede za racunarom i prozivaju nekog za izgled :D Ali to je u Srbiji sasvim normalno jbg :D Edited November 10, 2015 by Specter7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 To je ta logika, prozivati nekoga za izgled je skroz lose dok je prozivati nekoga za mentalni poremecaj kul.Mada si se sa ovom drugom recenicom kvalifikao i za ovu kul prozivku. 2 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 btw ja ga nisam prozivao za izgled, više sam hteo da odgovorim na pejin post sa ovom "o rly?" maskom. Ali da, sve i da jesam, opet ne bi trebala da me grize savest jer on proziva Nikolasija na isti način.Sad se kajem što sam uopšte postovao na ovom topicu, možda će da me pronađe neko i upozna sa mrakom. jer - oni su anonimusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 btw ja ga nisam prozivao za izgled, više sam hteo da odgovorim na pejin post sa ovom "o rly?" maskom. Ali da, sve i da jesam, opet ne bi trebala da me grize savest jer on proziva Nikolasija na isti način.Sad se kajem što sam uopšte postovao na ovom topicu, možda će da me pronađe neko i upozna sa mrakom. jer - oni su anonimusi.Ja ne prozivam nikog za izgled vec je lik jebeno lud ne mora da znaci da je on poremecen nigde to ne pise lik sam sebe tako pretstavlja u svakom mogucem klipu i postu a istina je da ljudima u Srbiji treba jedna nuklearna i iskreno se nadam da ce nas ponovo bombardovati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 (edited) Promasili ste koncept svi! On je obukao RUR majicu i stavio anonimus masku i niste se zapitali zasto?! Pa stvar je jasna, hoce da oljaga forum, da se ovde skupljaju hakeri i ostali internetski uzurpatori. Hoce da navuce istrazne organe na vrat adminisratorima i clanovima foruma. Eto, tako je bilo... Edited November 10, 2015 by ZOOM_ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 (edited) Promasili ste koncept svi! On je obukao RUR majicu i stavio anonimus masku i niste se zapitali zasto?! Pa stvar je jasna, hoce da oljaga forum, da se ovde skupljaju hakeri i ostali internetski uzurpatori. Hoce da navuce istrazne organe na vrat adminisratorima i clanovima foruma. Eto, tako je bilo...Obirsi te mi account provalio me je . Edited November 10, 2015 by Specter7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Obrisite* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted November 10, 2015 Popular Post Report Share Posted November 10, 2015 ЈАО КАД ВАМ ДОЂЕ ЛАКИ ОНАКО НЕИСПАВАНО ПРЕК!!!! колико омашених тема, колико спрдње, уместо да учимо сви заједно ЦСГО са Николасијем... 3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Obrisite*Smirise. @Nikolasi nemoj me tuzis za copyright Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 asi lud! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 asi lud!Jesam a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 cs forum Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 da da to je ipak sami vrh audio opreme , pomenuta zvucna i preanus slusalice. samo da sam ranije naleteo na ovaj topic... silne pare dadoh na denon , beyer, akg a sve sto mi je trebalo je pcie zvucna i preanus sluske da bih imao sveobuhvatnu politoniju xDZa muziku da,ali za igre ne:https://www.youtube.com/watch?v=63BxrNuXnYgznaci gledas review po yt i mislis da sve znas. cool story brah! keep em comin' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted November 11, 2015 Author Report Share Posted November 11, 2015 da da to je ipak sami vrh audio opreme , pomenuta zvucna i preanus slusalice. samo da sam ranije naleteo na ovaj topic... silne pare dadoh na denon , beyer, akg a sve sto mi je trebalo je pcie zvucna i preanus sluske da bih imao sveobuhvatnu politoniju xDZa muziku da,ali za igre ne:https://www.youtube.com/watch?v=63BxrNuXnYgznaci gledas review po yt i mislis da sve znas. cool story brah! keep em comin'Daj mi skype na pm da te dodam! Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Najopustenije bi mogao u random reality Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 (edited) Nikolas, treba da kupim Monitor Eizo CG318 4K IPS http://www.eizo.com/products/coloredge/cg318-4k/Medjutim jako sam nesiguran, i ne znam dal je dobar. A vidim da ti radis taj unboxing i review, i da ti kompanije salju samplove, ako mozes da vidis da ti posalju jedan pa da odradis review i napises par utiska! Znacilo bi mi puno cisto da znam dal vredi da kupim ili ne.Nadam se da ces uskoro uraditi review ! Edited November 12, 2015 by Silencer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 Nikolas, treba da kupim Monitor Eizo CG318 4K IPS http://www.eizo.com/products/coloredge/cg318-4k/Medjutim jako sam nesiguran, i ne znam dal je dobar. A vidim da ti radis taj unboxing i review, i da ti kompanije salju samplove, ako mozes da vidis da ti posalju jedan pa da odradis review i napises par utiska! Znacilo bi mi puno cisto da znam dal vredi da kupim ili ne.Nadam se da ces uskoro uraditi review !4K resolution at 60 Hz Response Time (typical) 9 ms ...nema G-Sync....POZDRAV ZA INZINJERE IZ EIZO-a !!!! Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 ahahahhahahha, kako troluje za medalju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 Reče Zwerko i ostade živ.Malo je tehnoloski zaostao.Misli sve sto je 4k da je najbolje. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Nikolasi, uzmi neko bolje kuciste ne ide bre da meces komponente od 3000 evra u kuciste od 70 evra.Vidi nesto ljudski uzmi da bude u fullu. Imas za dzabe pare da uzmes Ultra Tower Cooler Master Cosmos II i bog da te vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 (edited) Nikolasi, uzmi neko bolje kuciste ne ide bre da meces komponente od 3000 evra u kuciste od 70 evra.Vidi nesto ljudski uzmi da bude u fullu. Imas za dzabe pare da uzmes Ultra Tower Cooler Master Cosmos II i bog da te vidi.Ako me pitate kako radi WD Red disk koji je predvidjen za NAS ..sastavni je deo mog HI-FI sistema koji cini WD Red 4 TB (na kojem se nalazi FLAC muzika) Sound Blaster Z i Presonus HD7 slusalice omogicuju mi da naucim da slusam muziku kako bi mogao da postanem developer.Predpostavljam da ne znate da slusate muziku,prvo obezbedite sebi uslove za obrazovanje,pa onda polako pokusajte i sami nesto da napravite. Edited November 14, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
graho.troll Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Kakav retard.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Kako to mislis da postanem developer preko slusanja muzike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts