leisure Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 (edited) Pero, nisam mislio da bi trebalo da igramo FIBA el, slazem se da je govno. Licno me smara cela situacija uleb vs fiba, i nisam siguran sta je najbolje resenje u svemu tome po nasu kosarku. Slazem se isto da ABA liga nije losa, naprotiv. Da postoje uslovi, mozda bi bila dobra i ABA druga liga, ali obzirom da, recimo, Smederevo nema kesa za put u Nis, Metalac se raspada, cisto sumnjam koliko je to moguce. edit: ta prica 'razvijamo srpske centre', 'necemo strance, neka igraju nasa deca' mi ne pije vodu. Ako su nasi kosarkaski centri i mladi igraci dobri, probice se. Dobra konkurencija je keva napretka. Edited March 3, 2016 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Pero, nisam mislio da bi trebalo da igramo FIBA el, slazem se da je govno. Licno me smara cela situacija uleb vs fiba, i nisam siguran sta je najbolje resenje u svemu tome po nasu kosarku. Slazem se isto da ABA liga nije losa, naprotiv. Da postoje uslovi, mozda bi bila dobra i ABA druga liga, ali obzirom da, recimo, Smederevo nema kesa za put u Nis, Metalac se raspada, cisto sumnjam koliko je to moguce. edit: ta prica 'razvijamo srpske centre', 'necemo strance, neka igraju nasa deca' mi ne pije vodu. Ako su nasi kosarkaski centri i mladi igraci dobri, probice se. Dobra konkurencija je keva napretka.Smara i mene, jer evo već je mart, treba da se igra play off ABA, a niko ne zna da li će liga postojati za dva meseca. Cela priča je do jaja neozbiljna. Bartolomeu da hoće ABA ili nekog odatle, zvao bi ih ranije, i sam zna da je liga na klimavim nogama i da klubovi nemaju para (tj možda neki imaju sada, ali je pitanje šta će biti za 3 godine i slično). Opet, da li je rešenje odjebati njega, i slušati FIBU, ne verujem, jer su već isprobavali ovakva rešenja i poduvali ga.Ono što definitivno mislim je, da ekipa, a zajedno sa njom i domaći igrači, mogu samo da rastu kroz EL. Vidi se koliko su npr napredovali Jović i Gudurić od igranja u EL, kao ranije Tripković i Novica (koji na žalost su imali žestoke probleme sa povredama). Bogdana da ne pominjem, on je već ozbiljno ime, primera ima još. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 ne valja što je Pao dobio Unikahu ... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 mi smo sa dve pobede u top8 ako je to vec toliko bitno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 da, ali u borbi za treće treba minimum tri ... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 cetvrta ce biti zvezda,to je nekako i najrealnije,fener,loco,pao i zvezda,bas su male sanse da bude drugacije,druga grupa je mnogo neizvesnija i zanimljivija,tamo ce neko od velikana da otpadne,pitanje je samo ko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted March 4, 2016 Popular Post Report Share Posted March 4, 2016 sa pobedom protiv PAO, Zvezda ima bolji medjusobni skor od svih ekipa ispod nje (računamo da od Unikahe ne možemo da izgubimo sa tih 15, i da ćemo dobiti Darušafaku kući sa više od 3). Što onda ne bismo, uz pobedu protiv Darušafake, jurili jednu u gostima protiv Cedevite ili Unikahe? Ne kažem da smo favoriti u gostima, ali nismo ni totalni autsajderi. Ako se sledeće nedelje pobedi PAO, Zvezdi ostaju:- Lokomotiva, Cedevita i Unikaha u gostima, i kući Darušafaka (gde su Cedevita i Unikaha već prežaljene, Efes i Darušafaka nisu)PAO ima još:- Lokomotiva i Cedevita kući, Darušafaka i Efes u gostima (gde bih ja rekao da je njima jedino sigurna pobeda kući protiv Cedevite)Pa bih voleo da mi objasniš, znajući tvoje sportsko znanje, jer si igrao fudbal, zašto su šanse baš male? 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Mislim da je sledeće kolo, tekma sa Panatom ključna za Zvezdu, kao i Efesova tekma sa Darušom. Naravno očekivajući večeras poraz u Istanbulu.Efesove tekme do kraja:Ako pobede u sledećem kolu, sasvim je realno da pobede sve do kraja (pusti ih Fener ofc), što pravi veliki problem Zvezdi ako ne dobije Panatu (a i Panati ako ne dobije Zvezdu). Zvezda ima Fener, Unikahu i Loko u gostima u naredna četiri kola, tako da poraz kod kuće može lepo da zakuva situaciju i dovede do toga da Zvezda mora da se čupa protiv Turaka i Ustaša u Zagrebu :D Iskreno se nadam da neće jebeni Turci proći, pored Fenera. Baš igraju užasnu košarku i prodali su me sto puta na kladži :D Psihologija će biti ključna u finišu! A Zvezda može lako do trećeg mesta i onda bi verovatno išli na Laboral što je nerealno kenjanje, koliko god da Kuća igra dobro u preteškoj grupi. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 ^qftKo god dobije Efes ili Darušafaka sledeće nedelje, imaće solidne šanse za prolaz, a PAO igra protiv te dve u gostima. Efes i da izgubi od Darušafake, ima 4 tekme još, pa može da dodje do 7-7 i oteža situaciju ostalim ekipama. Tako da je veoma diskutabilno da li je Zvezda u lošijem položaju od Grka ili ne, ja bih rekao da PAO ima goru poziciju jer sa tri ekipe sa kojima se bori za prolaz igra sa sve tri u gostima. Ali, Radonja naravno, plus Arena (jebale ih pare) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Sve u svemu, SRECAN RODJENDAN ZVEZDO!! Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 nisi me najbolje razumeo,male su sanse da te 4 ekipe ne budu top 4 na kraju a ne male sanse da ce zvezda biti treca...ali kad si vec pitao,kako pao trenutno igra pre ce oni do treceg mesta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 idemo delije 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 kakva odbrana, da svedeš ovakvu ekipu na 25 poena na poluvremenu, stvarno impresivnoali se opet plašim da ćemo usrati do kraja .. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 nerealan bag u trećoj četvrtini, možda najgora u istoriji i očekivan poraz ipakmora PAO da se pobedi kod kuće, mada ste sve rekli već gore 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Jasno je bilo posle prvog dela da ce Zvezda sve da resava u poslednja dva kola, koja mora da dobije. U medjuvremenu je pao Efes, ceka se ili Pao ili Unikaha u gostima (koja je svog najboljeg igraca poslala u Makabi).Mene smara sto se igra u Areni, svi znamo da to nije ta atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 MA IDEMOOOO!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 (edited) Bas ludilo! :)Prvo poluvreme uzasna muka, dobro je da smo izvukli -3.Posle smo krenuli kao furija, ogromna energija u odbrani i odlucnost u napadu. Jedva cekam da izadje snimak cele tekme na yt-u, da pogledam na miru. I cudno mi je to da Djordjevic nije trazio tajmaut u trenucima kad smo poceli da ih gazimo...edit: https://www.facebook.com/CrvenaZvezdaWEAREBACK/videos/605755699580835/"you look nice today" :))) Edited March 12, 2016 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 I sve dok Danguba nije preuzeo onog Wilijamsa, nisu mogli da ga zaustave u 4/4... Jako bitna i teska pobeda... i mene cudi sto Djordjevic nije trazio tajm aut u tom naletu u 3/4Jako smo blizu plej ofa, TITRA MI DUH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Pobeda protiv Unikahe u gostima je realna ali možda je bitnija tekma sad u utorak vs Cedevite jer treba misliti na EL sledeće sezone i juriti osvajanje ABA lige pošto samo pobednik ide u EL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Sada je to ogroman prioritet. Mislim da ce zgaziti Cedevitu kuci koja je u losoj formi generalno. Navise se bojim sudjenja i govnjanja protiv Buducnosti u finalu. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 IDEMO BAJAGA AJMO https://www.youtube.com/watch?v=8CqbaAnC-pE 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 treba iskoristiti što je Unikaha već ispala, i po mogućstvu ne zapinjati previše u drugoj protiv Cedevite u ABA, rešićemo ih u trećoj u Beogradu. Isto, mislim da tamo protiv Lokomotive nemamo šta da tražimo, i tu treba odigrati opušteno.Zanimljivo će biti u četvrtak kada Lokomotiva gostuje u Atini, njima posle poraza od Fenera treba pobeda da ostanu na drugom mestu i da se ne kockaju, i nadam se da će Rusi da odigraju za nas.I posle ovako lošeg PAO-a koji je realno trebalo da iskoristi Zvezdinu prelošu igru, nije mi jasno kako su dobili Fener. Ne verujem u teorije zavere, ali možda ih je Željko stvarno pustio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 IDEMO BAJAGA AJMO https://www.youtube.com/watch?v=8CqbaAnC-pEidemo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Teška utakmica, imalo smo malo i sreće, ali opet, i oni su pogadjali nemoguće šuteve koji su ih držali u igri. Bilan je po meni strašan igrač, veoma inteligentan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Nedović pls 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts