MikroStalja Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Mene iskreno podseca na UT sa quake vajbom. Kao ne preterani igrac quake-ova i slicnih, ok mi je beta. Zabavno je i brzo, mada sporije od old school shootera, iako puno podseca na neko doba od pre 10 godina. Kad ga poredim sa cod ili destiny mp tacno ima svoj poseban smek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Bio mi je bolji osećaj u alphi nego sada. Nekako je sve bilo opipljivije, imalo težinu, pravilo dmg...Osim toga, definitivno je veći Quake nego Doom vibe.Još nisam načisto šta da mislim o loadoutima...Kapiram da će osećaj brzine biti veći kad se malo poveća FOV.ja nisam izvalio da može FOV da se podešava kao i neki advanced features u grafici, ali ako se ne varam na konzoli valjda može to da se drnda.Loadout je malo problematičan sa strane oldschool vajba, jer je fora oduvek bila da imaš širok dijapazon oružja a ne samo dva, ali ajde, videćemo kako će to ispasti u praksi. Mislim da sa 2 oružja koncept 1na1 okršaja malo gubi smisao, ali se sve to da rešiti nekim modom igre.Ugašene su sad sve advanced opcije, ali kad bude moglo valjda će moći i FOV da se podesi. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 dajte neki invajt da se proba, šta ste se stisli! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 (edited) Mozhe i meni, ljubim vas u surlice (gajbotron na Steamu)... Edited April 2, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Beta je do 04. tako da vam ništa ne znači invite čak i kad bi ga neko im'o. ne znam dal' će biti neki novi krug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Mislim da su jutros u 7 po našem ugasili servere. A mislim i da neće biti više bete. Ipak je ostalo još samo 5 nedelja do izlaska igre. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Meni bilo super. Koga interesuje - napravih video. Posto sam siguran da ce Lucky i ekipa da izbace svoje - evo samo link - bez embeda. U zadnja dva minuta su mi najbolje akcije sa quad damage i najbolji kill streak. Ostatak videa su po jedna team deathmatch i jedna warpath partija. https://www.youtube.com/watch?v=sEyMbobBELo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 mnogo me nervira ovaj glas, nadam se da će da ubace više ovih najavljivača ili makar da ostave opciju da se isključi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Užasno je iritantan, a naročito kad izgubiš partiju. ;)) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 (edited) Da li je lik u pravu hahah ? :DCall of doom ? Edited April 5, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Biće open beta od 15-18 aprila.Opet fokusirana na MP. Ali, eto prilike da svi omastimo brke! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) DOOM je bio i uvek ce biti SINGLE PLAYER igra. Iz beta MP demoa mozemo samo da vidimo mehaniku i graficke detalje novo DOOM-a, MP je ubacen u novi DOOM samo zato sto je 2016-ta godina i "red je da se to ima u fps igri ovog kalibra jbg".... A MP ovde tako i izgleda...... govnjivo, eye candy kids-optimised okruzenje i oruzja... kad sam video custom skin pink rocket launcher doslo mi da se popnem na sto i iserem po monitoru. Anyway, MP za mene manje vishe ne postoji i ono sto me jedino zanima je solidan tezak ali lukavo izbalansiran i upakovan single player. Ukoliko ne lazu da su novi doom radili po uzoru na stari kec to zvuci kao dobar pocetak. Medjutim nikada nece biti u mogucnosti da postignu onu brzinu kretanja igracha kroz nivoe novog DOOM-a a to je upravo jedan od glavnih aduta neprejebive arome starog DOOM-a! Ostaje da sacekamo 13ti i oprobamo se u ovoj (za mene oprostajnoj) voznji DOOMmobile-om... :)PS. glas onog "naratora" iz bete je jeziv, ko da slusam neke popodnevne Studio B vesti.... :D Edited April 7, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 spojili su quake i doom u jednu igru i to je to - pokušaće da naprave i SP i MP pa ćemo da vidimo dal' će da uspe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Doom jeste bio pre svega SP igra, ali je bio i začetnik MP-a.I Quake je bio SP igra, pa je ostao da živi večno zbog MP-a.A onda su se pojavili Q3 i UT kao MP igre. Nije da je tada bila 2016. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Prvi Quake je bio pravi zacetnik ozbiljnog MP-a..... da ne nabrajam razloge, ima ih mnogo.Kada je scena krenula ozbiljnije da fura competitive gaming prichu, ID je to prepoznao i po tome koncipirao Q3A, ostalo je istorija.... :)BTW, doom mp smo cepali preko modema kao coop zezanje (2 player max) a ko je bio visoki stalezh imao je i neki hab pa je u lokalnom lanu pikao sa jos 3 igracha istovremeno (zomg!).... Ahhh, stara dobra vremena... Edited April 7, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 kakav je ovo odvratni UI kao sa sabackog vasara, i sa nekakvim brojkama ehh bethesda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 haha ovi Lego frikovi caruju :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Evo za ove koji se lozhe na DOOM js jedan klip sa mog kanala, malo sam pikao MP betu.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 I ja sam pikao malo... zato sto je djubre. 2 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 sad sam tek izvalio ovog niggera što se maz'o kečapom :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 nije Laki, to je KRV NEPRIJATELJA HRNJAOOO !!! :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Previše energije ulažeš u ovo gomno, nego je l si čuo da Romero uskoro najavljuje novu igru, možda bude old skul u onom smislu reči koji svi volimo?! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Pratim coveka na Instagramu odavno... video sam i onu tizer zezalicu.... i drago mi je sto je Adrian Carmack sa njim, oni su prva postava ID-a ipak i najvise su se lozili na DOOM od svih. Ne treba da izmisljaju toplu vodu, samo nek nam daju doomachinu obicnu, izvornu..... Jeste li videli mozda onaj jedan dodatni nivo sto je Romero uradio za DOOM nedavno, veliki je fazon ko 4 regularna nivoa iz DOOM-a, sa uzivanjem sam ga igrao... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 http://i.imgur.com/zbn0fN9.gifv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts