Popular Post fatboy Posted June 4, 2015 Popular Post Report Share Posted June 4, 2015 (edited) Evo posle nekoliko meseci razrade ideje u glavi i na papiru kao i brda sati truljenja za tastaturom, uz pomoc dva ortaka osovio sam konacno na noge svoj "web-servis" za registraciju bicikala.... Da ne bi drobio o detaljima, najbolje sami da cekirate / testirate ako imate bajs.... Kontam da je sajt trenutno "mehhh" i da sve ovo radim u sorabiji ali nadam se da ce se zacrtani cilj ostvariti u nekom trenutku... http://www.bajsbaza.rs Tu su naravno i prateci i FB i Twitter nalozi, jbg, nista bez velikih mrezha... Eto pa sherujte, lajkujte, razglasite onima koji imaju neki bajs.... Uzdravlje! Edited June 4, 2015 by fatboy 10 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dobrivoje Posted June 5, 2015 Popular Post Report Share Posted June 5, 2015 jebena sorabija! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 hipster 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 nesto mi smrdi ovo "da vas bajs ostane vas", mogla bi tu neka grafika ili bar da bude isti font kao ceo sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 dobra ideja za sajt, svaka čast jedna ideja: da povežeš i deliš bazu sa drugima koji rade to isto (da li cikloberza ili ciklonaut ima rubriku za kradene bajseve) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Mene samo interesuje šta će da Daki da mu kaže za dizajn :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 dodaj kod spiska ukradenih i ostale podatke, kad ih vec imas. ko sto reki kaze, fugly je ovaj natpis, mislim da ti uopste ni ne treba imho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Sjajna ideja, svaka čast! Moj je bajs malo specifičan, ima kvalitetnu opremu po pitanju pogona i ide kao avion, ali ne liči ni na šta... Zagorovio sam farbanje, ali nikako da ga rasklopim i odnesem, Kad se ofarba, možda će neko i hteti da ga mazne, pa ti se javim! :-D 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 jedna ideja: da povežeš i deliš bazu sa drugima koji rade to isto (da li cikloberza ili ciklonaut ima rubriku za kradene bajseve) API je u planu za sledeci stage, za sada se jos uvek trudim da se ovo "zazivi", znaci besomucno reklamiranje na sve moguce nachine, da se dosegne sto veci broj ciljane populacije... A sto se dizajna tiche, naredni ce biti svakako mogo gotivniji, sve u svoje vreme jbg, osecam se izmrcvareno, moram malko da "uhvatim zraka" izmedju besomucnog odgovaranja na najgluplja moguca pitanja heroja nase tehnicki nepismene nacije.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Jbg sorabi, šta ćeš. Bitno da si nam ti tehnički pismen za sve ostalo ćemo lako. 1 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Meni se ne sviđa činjenica da sad moram i bajs da registrujem??? Kako se sad to naplaćuje, prema veličini točka-broju brzina, kako? Jebena srbijica sve nam pare zguliše sleđa! Šalicu na stranu, ok sajt, ideja pa ne znam kolko je realna jer kad se drpi bajs, lako ga je "promeniti" da se ne raspoznaje, ali ovo sa " ID-TAG stiker ili kartica " mi je isto ok ideja. Dakle, ideja deluje zanimljivo za share-popularizaciju sajta, al ne znam kolko je realno ocekivati da se nadje bajs. (ofc osim ako si japanac) evo vam predlog za logo Jbg sorabi, šta ćeš. Bitno da si nam ti tehnički pismen za sve ostalo ćemo lako. dobro jebote pa život je lep Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 zapravo je mohi opravdano bacio hejt, prvi put! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 pa ne mora stalno majku mu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 ne mora, ali je sad bilo opravdano što kaže Vanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Није било потребно, али је хејт са покрићем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 hejtujte me slobodno, ali zar bajsevi imaju neki broj rama ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 (edited) Jbg sorabi, šta ćeš. Bitno da si nam ti tehnički pismen za sve ostalo ćemo lako. nisi glup. hejtujte me slobodno, ali zar bajsevi imaju neki broj rama ili sta? Uglavnom imaju..... uglavnom. Edited June 5, 2015 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Vidim i Ranko vas podržava na fejsbuku. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts