Neptune Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Zasto se od odlezalog pasulja prdi deset puta gore nego od svezeg 🤔 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 22 hours ago, Neptune said: Zasto se od odlezalog pasulja prdi deset puta gore nego od svezeg 🤔 možda nije bilo lovora u odležalom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Ne ne, isti pasulj, isti lonac, samo kad prenoci, vise se prdi nego kad tek skines s ringle Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 5 hours ago, Neptune said: Ne ne, isti pasulj, isti lonac, samo kad prenoci, vise se prdi nego kad tek skines s ringle nisam to primetio! ali ima logike, dok bleji u šerpi samo dodatno ispušta iz sebe elemente! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Valjda prospete tu vodu u kojoj je prenoćio pa sipate novu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 misli na skuvan pasulj, pa sutra Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 Tačno se vidi ko samo jede pasulj, a ko ga i sprema 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 19 hours ago, voodoo_ said: Valjda prospete tu vodu u kojoj je prenoćio pa sipate novu? haha, ne samo to nego se prospe i prvi i drugi ključ vode najčešće, ali ovo je onaj što se podgreva kad je već skuvan 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2021 Report Share Posted June 19, 2021 Imal' ko preporuku za sajdžiju? Odneo bih mu 3-4 sata raznorazna (neki fuš, neki swatch etc) da proveri dal' valjaju, dal' da ih bacam, a da me ne odere za "proveru"? 🙂 hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 Sta je Laki ne radi ti pretraga? :)) Ja mogu da preporucim ovaj iz cumicevog, doduse samo baterije sam menjao... Kontam da je najbolje da nazoves i pitas koliko bi to kostalo Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 53 minutes ago, FATA said: Sta je Laki ne radi ti pretraga? :)) Ja mogu da preporucim ovaj iz cumicevog, doduse samo baterije sam menjao... Kontam da je najbolje da nazoves i pitas koliko bi to kostalo ma radi, nego nije mi to to. imam i ja ovog blizu pijace koji menja baterije, treba mi više "generalka" za sve da ih pogledaju a opet da ne dajem ne znam 1000 dinara po komadu za "pregled". probaću tog iz čumićevog naišao sam na netu na nekog iz Milenijuma koji kao radi swatch a jedan od tih je swatch pa taman plus neki drugi u zemunu koji kao radi sve živo, ne bih se baš cimao do zemuna ako ne moram. tako da možda probam kod tog u milenijumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 Jel bilo ovo i zasto nije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 3 hours ago, Dule_smor said: Jel bilo ovo i zasto nije Nemo posle da bude da niko nije savetovao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 A baš se nešto pre neki dan preračunavam, jebote, čudio sam se kak oneko može bacati pare na snimljene trke kerova kaldionici, i istovremeno sam u jendom trenutku imao oko 3-4k dolara u DOGE, SHIBA i AKITA koinima 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 3 hours ago, millanče said: A baš se nešto pre neki dan preračunavam, jebote, čudio sam se kak oneko može bacati pare na snimljene trke kerova kaldionici, i istovremeno sam u jendom trenutku imao oko 3-4k dolara u DOGE, SHIBA i AKITA koinima 😄 ok, sve mimo DOGE koina je baš shitcoin što bi rekli 🙂 mislim ima ih još ofc 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 20, 2021 Report Share Posted June 20, 2021 1 hour ago, Lucky said: ok, sve mimo DOGE koina je baš shitcoin što bi rekli 🙂 mislim ima ih još ofc 🙂 SHIBA i AKITA je bilo fazon da sam u oba dao ukupno oko 400 dolara, to je u roku od dva dana postalo oko 1700 dolara 🙂 i to veče ja gledam placeve, montažne kuće i bildujem svoj custom Lambo, ujutro se budom, ono 600 dolara, prodaji 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 10 hours ago, millanče said: SHIBA i AKITA je bilo fazon da sam u oba dao ukupno oko 400 dolara, to je u roku od dva dana postalo oko 1700 dolara 🙂 i to veče ja gledam placeve, montažne kuće i bildujem svoj custom Lambo, ujutro se budom, ono 600 dolara, prodaji 😄 hahaha :)) tako to obično biva 🙂 jel si pokupovao hardove za chia? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 1 hour ago, Lucky said: hahaha :)) tako to obično biva 🙂 jel si pokupovao hardove za chia? :))) Hteo, ali nisam stigao, otišlo na druge stvari. Pazario sam desetak novih sebi, desetak novih firmi, i desetak polovnih standardnih 240GB SSD da imam štek po normalnoj ceni za slučaj da chia povuče i njih. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 zasto bi kupovali shiba coine, kada mozete da kupite shiba puppy-a poput mene! 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 2 hours ago, millanče said: Hteo, ali nisam stigao, otišlo na druge stvari. Pazario sam desetak novih sebi, desetak novih firmi, i desetak polovnih standardnih 240GB SSD da imam štek po normalnoj ceni za slučaj da chia povuče i njih. i tako se deco stvara vestacka nestasica na trzistu :)) 40 minutes ago, Diego said: zasto bi kupovali shiba coine, kada mozete da kupite shiba puppy-a poput mene! ko'ko kopa dnevno? 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 kopa po kaucu samo :D odradicu tranziciju polako na neki coin 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 4 hours ago, Diego said: kopa po kaucu samo 😄 odradicu tranziciju polako na neki coin pa čisto da ti se vrati investicija za kupovinu kučeta, a vala i za hranu i sve to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 Edeste. Jel ima neko da preporuci neke pouzdane majstore u BGu za sredjivanje stana (krecenje, ugradnja, pvc prozora, kupatilo kompletno itd). Najbolje neka ekipa koja radi sve, a ne za svaku stvar da trazim posebno majstora. Jos ako ne deru bilo bi super heh. E sad cuo sam da su cene svega skocile zbog korone i krize, mozda nije pravo vreme za renoviranje, al jbga. PS, u pitanju je mala garsonjera od 20 kvadrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 52 minutes ago, Dule_smor said: Edeste. Jel ima neko da preporuci neke pouzdane majstore u BGu za sredjivanje stana (krecenje, ugradnja, pvc prozora, kupatilo kompletno itd). Najbolje neka ekipa koja radi sve, a ne za svaku stvar da trazim posebno majstora. Jos ako ne deru bilo bi super heh. E sad cuo sam da su cene svega skocile zbog korone i krize, mozda nije pravo vreme za renoviranje, al jbga. PS, u pitanju je mala garsonjera od 20 kvadrata. brale, majstora nema ni od korova, bukvalno si sad u fazonu daj šta daš i to ti je što ti je. eventualno ako imaš neko da preporuči ali i tu nit znaš kad je free niti kako će da uradi ... meni je pre nedelju dana došao stolar da montira deo šanka koji sam poručio u februaru prošle godine :)) pa šta misliš što nam rade na građevini turci, egipćani, crnci i ekipa? 🙂 no ajde da ne mračim, možda su to samo priče koje sam ja čuo i direkt kad sam ja tražio. On 6/20/2021 at 9:05 AM, FATA said: Sta je Laki ne radi ti pretraga? :)) Ja mogu da preporucim ovaj iz cumicevog, doduse samo baterije sam menjao... Kontam da je najbolje da nazoves i pitas koliko bi to kostalo Da odgovorim samom sebi a i tebi 🙂 google me uputio na nekog lika u Ugrinovačkoj 40, a pošto sam već išao na nbgd danas, odlučih se da odem tamo. Super lik, za preporuku u tom smislu. Nemam pojma koliko je zamena baterije + ruke, ali on je tražio 500din, deluje da je malo jače ali uz to je makar proverio svaki sat a ovi kojima su otpale kazaljke otvorio ih je i vratio sve "gratis", dao savet za neke kako da se dalje održavaju, na jednom treba dihtovanje da se sredi etc, sve đuture za ispod 20 minuta rešio lik, tako da eto. Inače mlad lik ali možda nasledio od ćaleta ili dede, ima one aparate iz pedesetih i šezdesetih godina, bukvalno ništa u radnji nije novije od 1980 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 (edited) @LuckyJa generalno obozavam te likove sto se trude da odrze nesto staro da ne zamre i uglavnom kupujem/koristim njih pre nego li trzne centre i velike igrace... ali u poslednje vreme tezak stres otici autom do grada jer se iznerviram 33 puta bilo gde da krenem pa samim tim se ni ne cimam da koristim bilo cije usluge. nek umre sat, patika i bilo sta drugo, ali dalje od zarkova ne eksperimentisem... pogotovo ne pre 20:00! Inace, ima neko neki predlog gde je najbolje potraziti ljude za part-time posao? Trebaju mi ljudi koji ce da idu na utakmice po evropi/amerikama i unose prostu statistiku na vreme putem aplikacije, moze i za balkan. Totalno sam ispao iz fazona gde je najbolje traziti poslove danas Edited June 22, 2021 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts