Lucky Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 On 5/18/2021 at 9:45 AM, millanče said: Yeah, tipično... Pre dve godine, kraj aprila, izneo i posklanjao isto tak osve zimsko, izneo sva grejna tela iz soba, sve raspremio za slavu. Zaguzilo nešto oko 5 stepeni za Đurđevdan, pozajlmljivao ulnji radijator od komšije 😄 A sećam se da se nekad u maju kretalo već i na bazene. ja izvukao "jaču" jaknu koju sam spakovao pre mesec dana, smrzoh se ... a s vremena na vreme rokne sunce pa se skuvaš... a onda kiša potopi sve 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 (edited) 1 hour ago, Lucky said: ja izvukao "jaču" jaknu koju sam spakovao pre mesec dana, smrzoh se ... a s vremena na vreme rokne sunce pa se skuvaš... a onda kiša potopi sve 🙂 Imam početak svega toga ovekovečen na par slika, kačio sam ih i pre. Bar rema nekom mom sećanju otplike je ta poplavna 2014. bila prelomna, do tada je maj bio topao, praktično leto, a od tada kita kakva je i sada,a i jun često ume da bude sranje od tada. Edited May 19, 2021 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Heh, gledam neku prezentaciju gde lik prica o blockchain softveru koji prave za velike agri kompanije tipa cargill i bunge, gde se lik hvali kako koriste blockchain platformu koja vuce manje struje od etheriuma i bitcoina, pa je bolja za planetu, a ono s druge strane cargill i bunge imaju tipa najgori environment i human rights abuse record ikad :))) a ja se mislim druze 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 20, 2021 Report Share Posted May 20, 2021 On 5/13/2021 at 9:07 AM, Lucky said: Kakvo grozno vreme majko mila, RTS ima neku vest "tipično vreme za maj", kako je bre ovo tipično vreme za maj 13 stepeni pada kiša, sve sam zimske stvari već spakovao u orman i one vakum kese 🙂 Pa jeste tipično vreme za maj, evo ti tekst od pre dve godine lol, naravno nastao jer je padala kiša non stop http://www.mojnovisad.com/vesti/istrazujemo-koliko-u-novom-sadu-kostaju-gumene-cizme-foto-id27732.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2021 Report Share Posted May 20, 2021 Imam početak svega toga ovekovečen na par slika, kačio sam ih i pre. Bar rema nekom mom sećanju otplike je ta poplavna 2014. bila prelomna, do tada je maj bio topao, praktično leto, a od tada kita kakva je i sada,a i jun često ume da bude sranje od tada. U pravu si, secam se 1. Maja neke 2012/13 i kupanja u Beloj Crkvi na 30 stepeni...sta nam rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 21, 2021 Report Share Posted May 21, 2021 12 hours ago, Dule_smor said: On 5/19/2021 at 10:51 PM, millanče said: Imam početak svega toga ovekovečen na par slika, kačio sam ih i pre. Bar rema nekom mom sećanju otplike je ta poplavna 2014. bila prelomna, do tada je maj bio topao, praktično leto, a od tada kita kakva je i sada,a i jun često ume da bude sranje od tada. U pravu si, secam se 1. Maja neke 2012/13 i kupanja u Beloj Crkvi na 30 stepeni...sta nam rade Zajebali Rusi klimu... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 On 5/19/2021 at 10:51 PM, millanče said: Imam početak svega toga ovekovečen na par slika, kačio sam ih i pre. Bar rema nekom mom sećanju otplike je ta poplavna 2014. bila prelomna, do tada je maj bio topao, praktično leto, a od tada kita kakva je i sada,a i jun često ume da bude sranje od tada. uf da, ti si baš bio nagrabusio sa poplavom onomad 😞 On 5/19/2021 at 11:39 PM, Neptune said: Heh, gledam neku prezentaciju gde lik prica o blockchain softveru koji prave za velike agri kompanije tipa cargill i bunge, gde se lik hvali kako koriste blockchain platformu koja vuce manje struje od etheriuma i bitcoina, pa je bolja za planetu, a ono s druge strane cargill i bunge imaju tipa najgori environment i human rights abuse record ikad :))) a ja se mislim druze to je sve smehotres oko toga, ono, ljudi manje zagađujte zatvorite vrata frižidera i idite peške nemojte kolima a industrija zagađuje 95% u ukupnom zagađivanju. On 5/20/2021 at 4:45 PM, togFU said: Pa jeste tipično vreme za maj, evo ti tekst od pre dve godine lol, naravno nastao jer je padala kiša non stop http://www.mojnovisad.com/vesti/istrazujemo-koliko-u-novom-sadu-kostaju-gumene-cizme-foto-id27732.html ma znam, ali nekako - ono, bio sam sad na odmoru i u smeštaju su grejali na drva 20. maja - mislim, malo je nerealno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Odradili smo print specijalnog izdanja PLAY-a - Play Retro - Ko hoće neka čekira i piše da mu pošaljemo, besplatan je magazin ofc. Pa da imate za sebe da suzu pustite ili da edukujete potomke o igrama koje ste igrali kao mali!! 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 pozdrav za sve buzdovane sa foruma 2 Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 28, 2021 Popular Post Report Share Posted May 28, 2021 hvala imenjace, pozdrav i tebi i dalje furas dobar friz 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Skrećem u Cersku, propuštam dedu u Linei koji priča mobilnim, deda vozi inače jedno 30 na sat, ne ide brže od toga, ali priča mobilnim ... u jednom trenutku "'vata" malo na desno i bez problema češe i otkida retrovizore sa tri-četiri parkirana automobila plus svoj i sebi odvaljuje ratkapne, staje nakon toga ali sve se tako odigrava lagano ... ja rek'o prvo možda je srčka, ali opušteno daje migavac, staje levo na parking mesto, da vidi šta je uradio, ali sve onako slow-motion sve vreme se odvija... posle razmišljam, gledaš svoja posla parkirao si auto i tako ti neko prođe i upropasti vikend 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 I za tu voznju treba imati limita dokle sme da se vozi, ajd sto ti penzioneri glasaju u drzavi i kroje sudbinu, jos i voze 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 On 5/30/2021 at 4:52 AM, mohr said: I za tu voznju treba imati limita dokle sme da se vozi, ajd sto ti penzioneri glasaju u drzavi i kroje sudbinu, jos i voze 😂 pa realno, ili makar da nema limita ali moraš da imaš redovnije kontrole kad si mator zdravstvene da bi te pustili. pa ako je neko sposoban nek vozi i do stote godine 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 Pa imaš redovnije zdravstvene kontrole, mislim da tipa moraš da ideš na lekarski obavezno na 5 godina posle tipa 60. godine života, a posle 70. godine valjda na dve ili tako nešto. Meni je prosto fascinantna jedna druga stvar - ako si prvi put dobio vozačku bez nekih lekarskih ograničenja, tipa moraš da nosiš naočare, ti do tad dok ne omatoriš uopšte više ne radiš lekarsko. Dakle pričamo o tipa 40ak godina, ako si na primer položio sa 20 što je relativno izvesno. A u međuvremenu što ne vidiš, otišli ti refleksi, šta već, to nikoga ne interesuje, čak ni ono makar pro forme jednom u 10 godina.... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 On 5/29/2021 at 5:37 PM, Lucky said: Skrećem u Cersku, propuštam dedu u Linei koji priča mobilnim, deda vozi inače jedno 30 na sat, ne ide brže od toga, ali priča mobilnim ... u jednom trenutku "'vata" malo na desno i bez problema češe i otkida retrovizore sa tri-četiri parkirana automobila plus svoj i sebi odvaljuje ratkapne, staje nakon toga ali sve se tako odigrava lagano ... ja rek'o prvo možda je srčka, ali opušteno daje migavac, staje levo na parking mesto, da vidi šta je uradio, ali sve onako slow-motion sve vreme se odvija... posle razmišljam, gledaš svoja posla parkirao si auto i tako ti neko prođe i upropasti vikend 🙂 Ovo me podseti na jednu best of the worst epizodu gde gledaju vhs baš o starijima i vožnji, i razmatra se savet da stariji ne rizikuju sa opasnim skretanijma ulevo, već da idu uvek pravo pa tri puta desno, pa pravo... Ali je onda bila studija na tu temu i zaključeno je da se time ništa ne dobija, jer koliko je bezbednije da starac za volanom izegbe skretanje levo, toliko je i povećana opasnost da će napraviti nešto drugo gore za toliko više vremena i pređenog puta zaobilaženjem 😄 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 49 minutes ago, millanče said: Ovo me podseti na jednu best of the worst epizodu gde gledaju vhs baš o starijima i vožnji, i razmatra se savet da stariji ne rizikuju sa opasnim skretanijma ulevo, već da idu uvek pravo pa tri puta desno, pa pravo... Ali je onda bila studija na tu temu i zaključeno je da se time ništa ne dobija, jer koliko je bezbednije da starac za volanom izegbe skretanje levo, toliko je i povećana opasnost da će napraviti nešto drugo gore za toliko više vremena i pređenog puta zaobilaženjem 😄 ovo deluje kao jedno od onih potpuno pogrešnih istraživanja iz šezdesetih i sedamdesetih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 9 hours ago, Lucky said: ovo deluje kao jedno od onih potpuno pogrešnih istraživanja iz šezdesetih i sedamdesetih :)) Našao sam 🙂 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 el ima neko preporuku za neku banju (i detaljnije hotel) u srbiji, gde je solidan odnos cene/kvaliteta 😄 pitam za stariju osobu, sto mirnije - to bolje + da bude topla voda u bazenima 😄 sule, fatso... cekam odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 54 minutes ago, beba isus said: el ima neko preporuku za neku banju (i detaljnije hotel) u srbiji, gde je solidan odnos cene/kvaliteta 😄 pitam za stariju osobu, sto mirnije - to bolje + da bude topla voda u bazenima 😄 sule, fatso... cekam odgovor pa jel kao baš banjsko lečilište ili može bilo šta, tj. sad ti je fora ako je novije to je "fensi" samo u ovim starijim banjama imaš ta terapijsko-banjska lečilišta tipa Ribarska banja, Prolom banja itd. Sad je i Vrnjačka već polu-fensi možda tipa Merkur hotel da je i dalje old-school. Soko banja takođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 hvala laki, al kao sto to obicno biva sa starijim osobama, totalnoi me iskulirala da sa saceka moj feedback i rezervisala u prolom banji neki hotel 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 1 hour ago, beba isus said: hvala laki, al kao sto to obicno biva sa starijim osobama, totalnoi me iskulirala da sa saceka moj feedback i rezervisala u prolom banji neki hotel 🙂 u prolom banji ima jedan jedini hotel :)) i on je manje više na ovaj fazon koji sam ti rekao "banjskog" tipa. ako je za utehu, interesantna je prolom banja za videti, nekako na visini, kanjon onaj, mala ... mada malo daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 pa ovaj reki je Đorđe Čvarkov zapravo! Ide li i frau Schilovich sa vama? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 (edited) MRS DROGOSU! Edited June 2, 2021 by beba isus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 On 5/31/2021 at 8:14 PM, beba isus said: el ima neko preporuku za neku banju (i detaljnije hotel) u srbiji, gde je solidan odnos cene/kvaliteta 😄 pitam za stariju osobu, sto mirnije - to bolje + da bude topla voda u bazenima 😄 sule, fatso... cekam odgovor Iako sam zakasnio, meni su Vrujci vrh, privatni smeštaj pristojan je do pre par godina tamo bio 700-800 din, ne znam kako je sad. Dva kompleksa bazena napolju, stari se puni vodom koj izbija direktno iz zemlje, blato, priroda, working rečna vodenica, uživao sam tamo i kao klinac i kao mator konj 😄 Relativno je blizu da se obiđe Ribnička pećina i rodna kuća Živojina Mišića. 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 Kad smo već na temi banja, bio sam sad relativno skoro u Visokoj (Visočoj) banji za koju nisam ni znao da postoji. Banja je naravno dosta "laskav" termin za ovo mesto, ali ako je neko blizu Arilja ili Užica u prolazu, neka poseti, priroda je vrh ako ništa drugo a ima i tri "bazena" sa termalnom vodom 🙂 https://www.google.com/search?q=visoča banja&oq=visoča+banja&aqs=chrome..69i57j33i160.1368j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8&tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&rflfq=1&num=10&rldimm=18176331252185543874&lqi=Cg12aXNvxI1hIGJhbmphSJ3u6eKKq4CACFokCg12aXNvxI1hIGJhbmphEAAQARgBIg12aXNvxI1hIGJhbmphkgEDc3BhmgEjQ2haRFNVaE5NRzluUzBWSlEwRm5TVU5EYlhCSVpGUkJFQUWqAQ0QASoJIgViYW5qYSgd&ved=2ahUKEwiR5K2N4_rwAhVK_7sIHapxDbIQvS4wAHoECBEQKw&rlst=f#rlfi=hd:;si:18176331252185543874,l,Cg12aXNvxI1hIGJhbmphSJ3u6eKKq4CACFokCg12aXNvxI1hIGJhbmphEAAQARgBIg12aXNvxI1hIGJhbmphkgEDc3BhmgEjQ2haRFNVaE5NRzluUzBWSlEwRm5TVU5EYlhCSVpGUkJFQUWqAQ0QASoJIgViYW5qYSgd;mv:[[44.9215598,20.570509299999998],[43.5676764,17.0047787]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2 Slike su sa neta: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts