reki Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 (edited) dobro jutro Edited April 18, 2017 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 wow, best software for me! https://github.com/nvbn/thefuck/blob/master/example.gif Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 1 hour ago, f4ts0 said: wow, best software for me! https://github.com/nvbn/thefuck/blob/master/example.gif To postoji vec ihahaj :) Inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Get ready for Remastered. The original StarCraft is free to download right now! https://starcraft.com/en-us/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 nikako da zapamtim da u pekari ne stavljaju salvetu u kesu po difoltu Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Reci brate kako lepo vreme za odmor, cuo sam da ce do prvog maja da bude tako :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Ma nije meni zbog mog odmora, nego sto sam vama upropastio april, pa ti ne mozes u poljske radove sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 On 19/04/2017 at 3:53 PM, Neptune said: nikako da zapamtim da u pekari ne stavljaju salvetu u kesu po difoltu mozda i bolje tako, jer kad oni stavljaju stave ti jednu i to onu tanku ko toaletni papir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 neverovatno koja se guzva stvorila oko bogoslovije zbog ovog novog trznog centra. bio sam u guzvi 20 min i prosao isto toliko metara :( onda sam se odvazio da pokusam u bespucima karaburme po kojekakvim udzericama da dodjem do drugog kraja :) i dalje mi je neverovatno da se to sve odigralo zbog trznog centra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Antraks, svidja mi se, strogo toksicno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 ima south park odlicnu epizodu black friday za te govnare,antraks je isuvise slab,odma gas na prvu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 1 hour ago, tortky said: Brate, napravili su toliku gužvu da ne može da se diše u samom TC, a radnje prazne. Jebeni marmen-deb1 polusvet koji se trpa i ČEKA U REDU JEBENO da uđe u novi TC koji je apsolutno isti kao DC ili Ušće. Takva govna i treba da pocrkaju što pre, jebao ih Vučić sve u usta redom, krv im jebem zaostalu. nisi mogao da udjes u tc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Pa vidiš da je ušao u TC Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Iz drugih razloga se ide na Karaburmu, nobovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 a zato je bila guzva kod bogoslovije, ja reko poco treci svecki rat deca im se u TC prodavala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Genijalno mi je kod tog tržnog centra da je i dalje mega nedovršen, valjda i zbog one promene vlasništva i šta god - dosta radnji još nije ni otvoreno, klonje prljave, na podu tragovi od šuta i maltera .... Deluje doduše da je i veliki broj njih bio lokalna klinčadija sa karaburme, a 'de će oni drugi nego na tako neko mesto, to im je hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Vića popizdeo jer je morao da se gura u redu, a on je samo hteo da kupi novu masku za svoj iphone, mamicu im njihovu glupavu, pocrkali dabogda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 koliko sam primetio, nije daleko od istine, jer nema nijedne tehničke radnje osim mobilnih operatera. a kod njih em je slab izbor em košta milion! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Pravo je pitanje da li su Vica i Reki otisli na pivo posle i zasto ne :D Inace fala bogu pa greju jos uvek, jebem ti zimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Momci, jedno pitanje u vezi garancije. Uzeo sam Logitech f310 gamepad u Gigatronu pre tacno 3 meseca, desni analog pocinje slabije da radi, u levo i na dole reaguje samo na maksimalan pritsak, jako iritantno igrajuci darksouls. Sad, da li ja mogu da banem u radnju i trazim zamenu uredjaja, posto zakon o zastiti potrosacaa predvidja da mogu da odbijem popravku u prvih 6 meseci od kupovine i da trazim nov gamepad, ili nesto drugo da ocekujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 2 minutes ago, Touche said: Momci, jedno pitanje u vezi garancije. Uzeo sam Logitech f310 gamepad u Gigatronu pre tacno 3 meseca, desni analog pocinje slabije da radi, u levo i na dole reaguje samo na maksimalan pritsak, jako iritantno igrajuci darksouls. Sad, da li ja mogu da banem u radnju i trazim zamenu uredjaja, posto zakon o zastiti potrosacaa predvidja da mogu da odbijem popravku u prvih 6 meseci od kupovine i da trazim nov gamepad, ili nesto drugo da ocekujem? očekuj svašta :)) ali svakako idi, nema šta, uz stav "hoću nov gamepad" pa vidi kako će proći. ne bi me čudilo da za gamepad zbog tipa korišćenja kažu da je tvoja greška jer nisi stručno rukovao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Vojinicev rukopis desifrovan! http://rbth.com/science_and_tech/2017/04/20/russian-scholars-unlock-the-secret-of-the-mysterious-voynich-manuscript_746881 Jedino sto pominju - uzgajanje maka radi opijuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 @Touche, popravku uvek mozes da odbijes. U stvari, nije tvoje da odbijes ili prihvatis, jer ti kao kupac odlucujes kako hoces da se resi reklamacija. Ali da, u prvih sest meseci poprakva moze samo uz tvoje eksplicitno odobrenje. 9 hours ago, Lucky said: očekuj svašta :)) ali svakako idi, nema šta, uz stav "hoću nov gamepad" pa vidi kako će proći. ne bi me čudilo da za gamepad zbog tipa korišćenja kažu da je tvoja greška jer nisi stručno rukovao :)) Mali prc ako to kazu, posto uz tehnicku robu po zakonu moraju da ti daju uputstvo za montazu i upotrebu. I to na srpskom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 "Po zakonu" pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts