Dule_smor Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 kojot ponovo jase! http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/2277075-kad-ovaj-debeljko-skoci-u-bazen-nastaje-cunami-nevidjenih-razmera-video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 11 hours ago, Lucky said: popravi forum, ne mogu da obrišem quote :c yahoo je poznat po dobrom fatasy-ju! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 47 minutes ago, kruko said: Verizon kupio yahoo. Kad smo kod interneta i mailova (po čemu je yahoo poznat pored pretraživača, a umešana je i policija), u outlook.com su ubacili vertikalni baner sa moronskim linkovoma čije uklanjanje košta samo 20$ godišnje! yahoo aka carevi dobrih poslovnih odluka. bese ono odbili su da kupe gugl davnih dana jos, pa onda odbili da ih kupi ms pre jedno 4-5 godina za 10 puta vise para :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Ako neko zna neku dobru literaturu o fransizingu, moze slobodno da mi preporuci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 kakav težak dan u najavi - vlažnost nenormalna a nije vruće. Jutros ustajem, friško napolju, obučem majicu - budem znojav posle pola minuta bez razloga :) Inače, upišite me tamo negde u klub onih kojima su digli bajs - u sred bela dana, između 12h i 14h u sred Kneginje Zorke :(( Ajd' srećom nije bio ništa spec bajs toliko. Nije bio ni loš, ali sam ga kupio pre skoro 15 godina za 200 evra, upravo da ne bih baš strepeo za bajs svaki put kad ga negde ostavim. Tako da eto ... coko, jel si prod'o bajs? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 vaistinu tezak dan... hteo sam u teretanu, ali ne mogu, zamracicu sobi, upericu futachi da direktno bije u mene i odgledacu stranger things! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) 1 hour ago, Lucky said: kakav težak dan u najavi - vlažnost nenormalna a nije vruće. Jutros ustajem, friško napolju, obučem majicu - budem znojav posle pola minuta bez razloga :) Inače, upišite me tamo negde u klub onih kojima su digli bajs - u sred bela dana, između 12h i 14h u sred Kneginje Zorke :(( Ajd' srećom nije bio ništa spec bajs toliko. Nije bio ni loš, ali sam ga kupio pre skoro 15 godina za 200 evra, upravo da ne bih baš strepeo za bajs svaki put kad ga negde ostavim. Tako da eto ... coko, jel si prod'o bajs? :)) Imas bar neke slike bajsa? Aj ako imas da bacimo info kod mene na bajs bazi sto pre.... In other news, krece zoniranje bul. Z.Djindjica i Spanskih boraca u plavu zonu, kao sto sam i rekao pre nekih 5-6 meseci kad su krenuli da prave one fine parkinge tamo.... Edited July 29, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 1 hour ago, fatboy said: Imas bar neke slike bajsa? Aj ako imas da bacimo info kod mene na bajs bazi sto pre.... sto je najcrnje od svega mislim da nemam :( pokusacu da iskopam neke starije ako imam, ali sam bas razmisljao o tome kako uopste nisam fotkao bajs. Pada mi sad jedna fotka napamet sa doceka vaterpolista ispred skupstine (lol) neke 2005/6 npr, videcu kad dodjem do kuce. 1 hour ago, fatboy said: In other news, krece zoniranje bul. Z.Djindjica i Spanskih boraca u plavu zonu, kao sto sam i rekao pre nekih 5-6 meseci kad su krenuli da prave one fine parkinge tamo.... niko nije ni sumnjao :( kapiram da medju zgradama nece biti zona, jer valjda ne sme/ne moze, tako da ce tu biti haos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Bice ali ne sad, polako se priblizavaju krajnjim blokovima, zhabu kuhaju na laganoj vatri :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 3 hours ago, tortky said: Bolje bi ti bilo prvo osnove neke da pohvataš ^____^ i osnove ucis iz literature, ali kako bi ti to znao! Heeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 iskočilo mi ovo malopre - naš vrtić u Dubaiu - Tri prstića :)) http://www.triprstica.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 jedno pitanje za ove sto znaju saobracajne propise! da li smem da vozim ocev auto stranih registarskih oznaka po Srbiji ( bez njegovog prisustva), nemam strane papire. znam da je pre to bio neki carinski prekrsaj i da su panduri mogli da oduzmu auto dok vlasnik ne dodje po njega i da je neka nadrkana kazna za to bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) I dalje ne mozes. Mada, ja vozim strane table i mene su zaustavili, a ja zaboravio novcanik. Nisam imao ni licnu ni vozacku. Dao im 3k i kk. Edited July 29, 2016 by Udo Tvrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Jutros sam se probudio i rek'o daj da vidim dal' onaj glupi Win10 u taskbaru i dalje stoji i naravno, odgovor je da. Sad me zanima dokle će, pošto kad klikneš na njega piše "sorry, the free upgrade offer has ended". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ja odradio upgrade, dobro radi 10 na lapu i na poslu, pa rekoh staviću i na desktop, šta sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 razmišljao sam o tome, ali mi je i dalje sumnjiva cela ta "besplatan win" opcija, pa čekam još malo da vidim kako će se pokazati sad kad je besplatni period gotov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ja koristim 10ku na poslu od samog pocetka iste i nemam zamerke. Mnogo bolji i brzi od svih Windowsa ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Meni je iskreno isti kao Win 7 i Win 8. Manje iritantan od Win 8 zbog relativno normalnog start menija. Instalirao sam ga samo zbog podrške za novi Direct X i boljeg skaliranja interfejsa na različitim veličinama ekrana i rezolucijama. Inače ne vidim neku drugu prednost, plus je ružniji od sedmice. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 (edited) Prvi Win koji se potpuno bootuje za 5 sec, mene je to kupilo Edited July 30, 2016 by Udo Tvrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Najgore mi kad zurim. Onda sekund traje ko godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ne valja zuriti, nije pristojno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Idi begaj da ne valja. Ali cudni su putevi Gospodnji Cudni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Цудни ваистину Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 (edited) 17 hours ago, Čamuga said: jedno pitanje za ove sto znaju saobracajne propise! i jos jedno...pretekao sam neki krs kombi na punoj liniji posle grocke, pred nosom saobracajcima, ali tako da sam ih video tek kad sam zavrsavao preticanje jer su bili zavuceni...kapiram da ni oni mene nisu lepo videli od samog kombija koji sam preticao, a i delovali su zaladjeno...kapiram da je minimalna verovatnoca da su mi snimili tablice i da mi stigne neka kazna posto me nisu ni zaustavili, al rekoh da vidim dal je neko imao slicnih iskustava...ps, prebacite u speed forum ako treba:) Edited July 30, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ако те нису зауставили, шансе да ти било шта стигне су 0,1%. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts