Dule_smor Posted Monday at 08:23 AM Report Share Posted Monday at 08:23 AM I ja sam bio na Tari u to neko vreme, bilo je dosta snega i ledene kise, ali su putevi bili relativno ok, moglo je da se prodje i bez lanaca. Meanwhile vidim snimke iz DE i to sa autoputeva gde je led i totalni kolaps. Inb4, svaka cast Vucicu heh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Monday at 10:10 AM Report Share Posted Monday at 10:10 AM Dobar je Steva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Tuesday at 04:29 PM Report Share Posted Tuesday at 04:29 PM Ceda i Aca Lukas na aparatyyy https://nova.rs/vesti/hronika/srbi-uhapseni-u-spaniji-sa-10-tona-kokaina-svercovali-brodom-koji-je-prevozio-so-plovili-pod-zastavom-kameruna-a-pronadjeno-im-je-i-oruzje/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 04:56 PM Report Share Posted Tuesday at 04:56 PM 26 minutes ago, Dule_smor said: Ceda i Aca Lukas na aparatyyy https://nova.rs/vesti/hronika/srbi-uhapseni-u-spaniji-sa-10-tona-kokaina-svercovali-brodom-koji-je-prevozio-so-plovili-pod-zastavom-kameruna-a-pronadjeno-im-je-i-oruzje/ pa kad nisu naručili poštom kao braća hrvati! ЗАГРЕБАЧКА полиција је пријавила два одвојена случаја у којима су 50-годишња жена и 33-годишњи мушкарац поседовали нешто више од 3,7 килограма дроге ДМТ, коју су осумњичени наручили поштом из Перуа. Како је саопштила Полицијска управа Загреба (ПУЗ), код 33-годишњака је пронађена дрога након што је 2. јануара, поподне, отишао у пошту да преузме пакет који је наручио из Перуа путем интернета, а који је садржао 1.900 грама дроге Н,Н-диметилтриптамин (ДМТ) намењене за даљу препродају. na stranu naravno ceo momenat kojom pošta šalje pakete droge 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted Tuesday at 07:12 PM Report Share Posted Tuesday at 07:12 PM То је још покојни бата Трлаја радио 90-их, ово све аматери 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Wednesday at 05:29 PM Report Share Posted Wednesday at 05:29 PM On 12/30/2025 at 12:16 PM, Atomic said: Drugari par pitanjaca, bavim se frizbi golfom i sad kreće sezona turnira po 'ladnome E setih se danas tebe jer sam opet video ove disc golf košarice, pa sam se setio ove teme. S tim da je meni čudno jer su u Mariboru sve nekako u šumi, ne znam sad kako tačno funkcioniše igra ali mi ovo deluje da solidno treba da se izbegava drveće kad gađaš... I baš zbog toga sam ja mislio da su to neke hranilice za životinje, tipa jelene ili tako nešto 🙂 Evo par fotki što sam okinuo sa ski lifta gde sam ih video Spoiler 2 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted yesterday at 01:53 PM Report Share Posted yesterday at 01:53 PM Ja da sam ovako nešto video u šumi, mislio bi da je kanta za đubre :c 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Inače, bio juče do nekoliko apoteka, nigde nema fiziološki rastvor. Kažu nestašica, nemaju ni bolnice.Sve smo izvezli u Ukrajinu i Izrael? Spremamo se za neki rat? Ili samo javašluk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Javasluk, navodno aparati za sterilizaciju pri proizvodnji rastvora ne rade, ne znam zasto im treba toliko da ih zamene/poprave...tako da ga nema u slobodnoj prodaji nigde, ono malo preostalih zaliha dobijaju bolnice jelte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago (edited) On 1/14/2026 at 6:29 PM, Zwerko said: E setih se danas tebe jer sam opet video ove disc golf košarice, pa sam se setio ove teme. S tim da je meni čudno jer su u Mariboru sve nekako u šumi, ne znam sad kako tačno funkcioniše igra ali mi ovo deluje da solidno treba da se izbegava drveće kad gađaš... I baš zbog toga sam ja mislio da su to neke hranilice za životinje, tipa jelene ili tako nešto 🙂 Evo par fotki što sam okinuo sa ski lifta gde sam ih video Reveal hidden contents Malo nas je al' smo govna! Naš fiksni teren je u Sremčici, a sledeći vikend smo na Ušću sa privremenim korpama. Inače Areh je jedan od lepših terena u okruženju, predivna priroda. Bio deo Balkan Toura svojevremeno, prošle godine je to bila Ljubljana 18 hours ago, absolute said: Ja da sam ovako nešto video u šumi, mislio bi da je kanta za đubre :c Interesantan fakt - postavlja ekipica teren na Ušću prošle godine i dok su postavili svih 18 korpi, jednu nam dekne neko iz gradske čistoće? Nikad nismo uspeli da pronađemo, samo smo videli kamiončić koji je otišao u pravcu YUBCa :D Edited 8 hours ago by Atomic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago A što je to u sred šume? Ja mislio to se igra na otvorenim prostorima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago (edited) 15 minutes ago, manson said: A što je to u sred šume? Ja mislio to se igra na otvorenim prostorima :) Ne mogu da kažem da ima 2 tipa terena, ali generalno se favorizuje prostor koji je i jedno i drugo. Šuma sa interesantnim čistinama je win win. Pre svega zato što su prepreke prirodne i ne moraš da se dovijaš da smišljaš raznorazne načine kako da zakomplikuješ stazu kao što je to slučaj na otvorenom prostoru. U Americi veliki broj terena se nalazi na već postojećim golf kompleksima, pa generalno prave veštačke prepreke u smislu OB (out of bounds) ili Hazard površina, kao i "Mando" linije, na primer moraš da prođeš isključivo sa jedne strane nekog objekta, prolazak sa druge je kazneni udarac i tako to. Najbolji teren na svetu se nalazi u Norveškoj: Finci imaju preko 120 terena, generalno Nordijci su blesavi za disk golfom. Informacije o našem terenu su ovde ako nekoga interesuje: https://udisc.com/courses/belgrade-disc-golf-course-i1DV Edited 7 hours ago by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago jel mozes da nam posaljes neki video da vidim kako izgleda frizbi golf. Nikad cuo. 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago 8 minutes ago, f4ts0 said: jel mozes da nam posaljes neki video da vidim kako izgleda frizbi golf. Nikad cuo. Evo turnir od pre 6 meseci sa gorepomentuog terena. I neki najbolji potezi iz skorije istorije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago lol sjajno 😄 kakva setnja i rekreacija, savrseno. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Bili su ovi jedne godine na gamesconu, naravno mnogo manji teren samo su tu nešto stavili da ljudi probaju. Bilo je zanimljivo generalno svakome ko je prošao. nisam uopšte shvatio da se to kao postavlja i u šume gde je nepristupačni teren, mislio sam da mora na čistinu, ali kapiram da je fora i da budeš precizan da ga provučeš među drvećem pa još i felš neki ako ustreba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Jedno pitanje...koliko cesto gugl maps apdejtuje satelitske snimke u proseku? Vidim da na nekim random mestima to rade 2 puta godisnje (bukvalno se vidi zimi sneg, leti ne), dok recimo u nekim nasim pa i nemackim gradovima stoje iste slike vec godinama. Zar ne bi trebalo da to rade cesce po vecim gradovima, a ne da apdejtuju neke random vukojebine i sume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 2 hours ago, Dule_smor said: Jedno pitanje...koliko cesto gugl maps apdejtuje satelitske snimke u proseku? Vidim da na nekim random mestima to rade 2 puta godisnje (bukvalno se vidi zimi sneg, leti ne), dok recimo u nekim nasim pa i nemackim gradovima stoje iste slike vec godinama. Zar ne bi trebalo da to rade cesce po vecim gradovima, a ne da apdejtuju neke random vukojebine i sume? mislim da baš nema pravila. u beogradu je google street preko 10 godina, satelit ima na nekim mestima 4-5. verovatno zavisi od ko zna kojih "planova razvoja" koje je tamo neko zadužen za to predvideo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 28 minutes ago Report Share Posted 28 minutes ago Street view mislim da radi Google direktno a satelitske snimke kupuju od drugih provajdera pa verovatno kako se zadesi. Može da se pogleda i na drugim aplikacijama, tipa Here WeGO ili za Srbiju pogotovo dosta boljim Yandex Maps. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts