Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

26 minutes ago, Dule_smor said:

pa kad nisu naručili poštom kao braća hrvati!

ЗАГРЕБАЧКА полиција је пријавила два одвојена случаја у којима су 50-годишња жена и 33-годишњи мушкарац поседовали нешто више од 3,7 килограма дроге ДМТ, коју су осумњичени наручили поштом из Перуа.

Како је саопштила Полицијска управа Загреба (ПУЗ), код 33-годишњака је пронађена дрога након што је 2. јануара, поподне, отишао у пошту да преузме пакет који је наручио из Перуа путем интернета, а који је садржао 1.900 грама дроге Н,Н-диметилтриптамин (ДМТ) намењене за даљу препродају.

na stranu naravno ceo momenat kojom pošta šalje pakete droge 🙂

• Haha (+1) 1

On 12/30/2025 at 12:16 PM, Atomic said:

Drugari par pitanjaca, bavim se frizbi golfom i sad kreće sezona turnira po 'ladnome

E setih se danas tebe jer sam opet video ove disc golf košarice, pa sam se setio ove teme. S tim da je meni čudno jer su u Mariboru sve nekako u šumi, ne znam sad kako tačno funkcioniše igra ali mi ovo deluje da solidno treba da se izbegava drveće kad gađaš... I baš zbog toga sam ja mislio da su to neke hranilice za životinje, tipa jelene ili tako nešto 🙂 

Evo par fotki što sam okinuo sa ski lifta gde sam ih video

Spoiler

image.jpeg

image.jpeg

• Like +1 2
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 1/14/2026 at 6:29 PM, Zwerko said:

E setih se danas tebe jer sam opet video ove disc golf košarice, pa sam se setio ove teme. S tim da je meni čudno jer su u Mariboru sve nekako u šumi, ne znam sad kako tačno funkcioniše igra ali mi ovo deluje da solidno treba da se izbegava drveće kad gađaš... I baš zbog toga sam ja mislio da su to neke hranilice za životinje, tipa jelene ili tako nešto 🙂 

Evo par fotki što sam okinuo sa ski lifta gde sam ih video

Reveal hidden contents

image.jpeg

image.jpeg

Malo nas je al' smo govna!

Naš fiksni teren je u Sremčici, a sledeći vikend smo na Ušću sa privremenim korpama.
Inače Areh je jedan od lepših terena u okruženju, predivna priroda.

Bio deo Balkan Toura svojevremeno, prošle godine je to bila Ljubljana

18 hours ago, absolute said:

Ja da sam ovako nešto video u šumi, mislio bi da je kanta za đubre :c

Interesantan fakt - postavlja ekipica teren na Ušću prošle godine i dok su postavili svih 18 korpi, jednu nam dekne neko iz gradske čistoće? 
Nikad nismo uspeli da pronađemo, samo smo videli kamiončić koji je otišao u pravcu YUBCa :D

Edited by Atomic
  • Haha (+1) 1

15 minutes ago, manson said:

A što je to u sred šume? Ja mislio to se igra na otvorenim prostorima :)

Ne mogu da kažem da ima 2 tipa terena, ali generalno se favorizuje prostor koji je i jedno i drugo. Šuma sa interesantnim čistinama je win win.
Pre svega zato što su prepreke prirodne i ne moraš da se dovijaš da smišljaš raznorazne načine kako da zakomplikuješ stazu kao što je to slučaj na otvorenom prostoru. 

U Americi veliki broj terena se nalazi na već postojećim golf kompleksima, pa generalno prave veštačke prepreke u smislu OB (out of bounds) ili Hazard površina, kao i "Mando" linije, na primer moraš da prođeš isključivo sa jedne strane nekog objekta, prolazak sa druge je kazneni udarac i tako to.

Najbolji teren na svetu se nalazi u Norveškoj:

Finci imaju preko 120 terena, generalno Nordijci su blesavi za disk golfom.

Informacije o našem terenu su ovde ako nekoga interesuje:
https://udisc.com/courses/belgrade-disc-golf-course-i1DV

Edited by Atomic

Bili su ovi jedne godine na gamesconu, naravno mnogo manji teren samo su tu nešto stavili da ljudi probaju. Bilo je zanimljivo generalno svakome ko je prošao.

nisam uopšte shvatio da se to kao postavlja i u šume gde je nepristupačni teren, mislio sam da mora na čistinu, ali kapiram da je fora i da budeš precizan da ga provučeš među drvećem pa još i felš neki ako ustreba...

Jedno pitanje...koliko cesto gugl maps apdejtuje satelitske snimke u proseku? Vidim da na nekim random mestima to rade 2 puta godisnje (bukvalno se vidi zimi sneg, leti ne), dok recimo u nekim nasim pa i nemackim gradovima stoje iste slike vec godinama. Zar ne bi trebalo da to rade cesce po vecim gradovima, a ne da apdejtuju neke random vukojebine i sume?

srpskivojnik-3.jpg

2 hours ago, Dule_smor said:

Jedno pitanje...koliko cesto gugl maps apdejtuje satelitske snimke u proseku? Vidim da na nekim random mestima to rade 2 puta godisnje (bukvalno se vidi zimi sneg, leti ne), dok recimo u nekim nasim pa i nemackim gradovima stoje iste slike vec godinama. Zar ne bi trebalo da to rade cesce po vecim gradovima, a ne da apdejtuju neke random vukojebine i sume?

mislim da baš nema pravila. u beogradu je google street preko 10 godina, satelit ima na nekim mestima 4-5. verovatno zavisi od ko zna kojih "planova razvoja" koje je tamo neko zadužen za to predvideo.