Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

I tamo je bilo po 6-7 automobila u 4 kolone, sveukupno 20min na obe.

Drugari su u to vreme bili na Batrovcu, malo preko 1h sa EU papirima. Posle njih je krenuo kolaps (oko 9 ujutru).

Šid je nekih 30-40 minuta duža vožnja, ali mi to draže nego da sedim u masi vozila.

• Like +1 1

3 hours ago, cali said:

I tamo je bilo po 6-7 automobila u 4 kolone, sveukupno 20min na obe.

Drugari su u to vreme bili na Batrovcu, malo preko 1h sa EU papirima. Posle njih je krenuo kolaps (oko 9 ujutru).

Šid je nekih 30-40 minuta duža vožnja, ali mi to draže nego da sedim u masi vozila.

apsolutno se slažem, ali je kod tih malih prelaza baš izražen rng - ovi veći prelazi makar imaju više traka itd. 

na primer prošlog leta sam dva puta išao preko Šida - jednom tipa jul drugi put avgust, baš neka špic vremena. 

Prvi put, red na Šidu nisam ni blizu graničnog prelaza, op nazad i gore na sever na neki od onih manjih prelaza prema Cro sad ne znam ni kako se više zove ali ih ima nekoliko, svaki je bio prazan. U povratku nazad preko Šida, iz Cro nema žive duše, kod nas opet red nepregledan.

Drugi put na Šidu nema nikog, samo kamioni koje moraš da obiđeš da bi došao do prelaza. Povratak isto, nikog.

3 hours ago, cali said:

Zato pred put instaliram HAK aplikaciju, pa bacim pogled na situaciju i sa njihove strane.

U principu nikad se ne promeni drastično situacija za 30min.

hak ima ok sve na sajtu, šta nudi aplikacija što nema sajt?

sajt mi je još komičan jer je i dalje u dizajnu prvog iOS-a od pre 15 godina :))