Trans-Lucky Posted December 4 Report Share Posted December 4 On 11/29/2024 at 10:02 PM, togFU said: Sutra cu svakako kao pravi penzos da prosetam po kraju malo, cisto da vidim da ga nije samo premestio malo dalje :DDD Зови некад и мене у зезање тог типа 😻 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 4 Report Share Posted December 4 2 hours ago, killYg0r said: Parking servis dize cenu sa 5500 na 12,000 dinara mesecno za mesto na Medaku 2 Zlatno doba u svakom smislu Izgleda da su svi izabrali 2025 kao useravanje narodu u usta na svim poljima https://www.parking-servis.co.rs/vesti/korekcija-cena-parkiranja-u-beogradu Ovi su jako poceli da nas ziguju kolektivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 On 12/4/2024 at 10:28 AM, manager said: Laki zaista? @Lucky zar neces da odgovoris nasem drugaru Stanku? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 ma hoce hoce, nego nije video 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 pa cekamo da jos wolt poskupi pa da kili krene na proteste da lomi kornjace 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 Vi sto parkirate na ulici kao komoneri ne razumete ovu muku! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 Ajde Kili, kakav si ti to ajtijevac pa da nemaš svoju garažu? Kakvo rentanje ffs 5 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted December 5 Popular Post Report Share Posted December 5 ITevac sa Ali Expressa :DDD 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5 Report Share Posted December 5 Podseti me na mog komšiju, kupio gajbu i novi RAV 4, nije kupio garažno mesto, parkira ga ispred zgrade :DDDD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 5 Report Share Posted December 5 Vuce traume komon pleba jos uvek ako mu je prvi novi auto : DDDD Ne zivim ja u kuci pa da imam svoju garazu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 6 Report Share Posted December 6 23 hours ago, Dule_smor said: @Lucky zar neces da odgovoris nasem drugaru Stanku? kako nas vlasnik vidi i cita poslednjih par dana forum 🙂 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted December 6 Popular Post Report Share Posted December 6 On 12/4/2024 at 10:28 AM, manager said: Laki zaista? probali smo da finansiramo server rekijevim postovima, ali ne prihvataju to kao monetu 😞 On 12/4/2024 at 9:21 PM, killYg0r said: Ovi su jako poceli da nas ziguju kolektivno. istina je! ortaku stigao mail najave da je sa 8.500 sad 15.000 :)) što naravno znači da će verovatno i ovi što privatno rentiraju garaže da dignu cene, mada hajde oni već jesu na 100-150 eur mesečno makar ovde u Vračar Historical, čujem da ima i više. 18 hours ago, alfa said: Podseti me na mog komšiju, kupio gajbu i novi RAV 4, nije kupio garažno mesto, parkira ga ispred zgrade :DDDD Imam ja komšiju koju je kupio gajbu i garažno mesto, ali naravno da su projektovali ulaz i garažna mesta za Opel Corsu, tako da on ne može fizički da se parkira kolima (u cm staje u lift za kola, ali posle ne može da smota i ne može ni da stane na mesto a da ne viri) i sad rentira garažu a on plaća u drugoj zgradi garažu za sebe 🙂 ko ga šljivi kad vozi džipa! On 12/5/2024 at 1:19 PM, Dule_smor said: @Lucky zar neces da odgovoris nasem drugaru Stanku? naravno da hoću, stanko je naš drugar! nisam bio u mogućnosti, obaveze pritisle. ne znam tačno ni šta bih odgovorio stanku koji dođe posle 5 godina i troluje, ali hajde sad malo u zbilju - server/hosting imaju svoje troškove i moraju da se plate, a kao što vidiš prema krajnjim korisnicima ne postoji nikakva naplata za korišćenje ovog foruma i/ili čitanja sajta itd. Oglasi su standardni način monetizacije, pri čemu sam potpuno svestan da naša internet/gaming generacija najčešće ima ad blokere pa ih ni ne vidi, ali ja prvi nisam ni za one pasivno agresivne fore "e imaš adbloker isključi ga ako žečiš da čitaš sajt" ili "klikni na banner da ti se otključa sadržaj" tako da je situacija tu prilično čista iz moje perspektive. Ko želi i interesuje ga može da klikne, ko ne želi neće ili će imati ad bloker. Ako pričamo o tome da je tema kladionica, ne znam šta tu da prokomentarišem - nalog za klađenje ne može da otvori niko ko ima manje od 18 godina, jer se verifikuju profili. Ko ima preko 18 godina ne smatram da treba da ga edukujem oko toga na koji način želi da troši svoje vreme/novac. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 6 Report Share Posted December 6 4 minutes ago, Lucky said: probali smo da finansiramo server rekijevim postovima, ali ne prihvataju to kao monetu 😞 Дај нам имена, ставићемо их на списак, а како би све било фер и коркетно, а и кошер, платиће ти они камату кад дође време! Елем, бизнис је бизнис, тако да не осуђујем Лакија. Правда за Лакија! Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус и Македонац. Толико језив и непрофесионални приступ разговору, од момента где нема камере (иако је ремоте опција, ваљда је ОК да камере буду укључене у почетку), до самог наратива: Ћао Сатане , реци нам нешто о теби и твом искуству. Али то није све, у 23:00 ме зове на вацап, без најаве, Амер из Тексаса, пошто ми је звук искључен, стиже ми на вацап порука: Лазаре где си? Time to talk business. Јеботе... 😄 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6 Report Share Posted December 6 21 minutes ago, Trans-Lucky said: Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус и Македонац. Толико језив и непрофесионални приступ разговору, од момента где нема камере (иако је ремоте опција, ваљда је ОК да камере буду укључене у почетку), до самог наратива: Ћао Сатане , реци нам нешто о теби и твом искуству. Али то није све, у 23:00 ме зове на вацап, без најаве, Амер из Тексаса, пошто ми је звук искључен, стиже ми на вацап порука: Лазаре где си? Time to talk business. brate sa takvima ti je lagano, kažeš - može, i onda dodaš po tebi zadovoljavajući broj nula na cifru koju im tražiš pa ako pristanu makar znaš za šta radiš a onda im se svakako ne javljaš na vacap u 11 🙂 21 minutes ago, Trans-Lucky said: Дај нам имена, ставићемо их на списак, а како би све било фер и коркетно, а и кошер, платиће ти они камату кад дође време! Nemci su 😞 ne znam koje im je poreklo ali u nemačkoj su nam serveri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 6 Report Share Posted December 6 (edited) А кладионице држе Немци. Две муве једним ударце Буквално ми је то план, кад ми пошаљу понуду добиће контрапонуду са додатним нулама и то је то. Мада капирам да су пилућари и хоће "неку квалитетну сиротиЉу из Србије". Edited December 6 by Trans-Lucky Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 6 Report Share Posted December 6 1 hour ago, Trans-Lucky said: Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус Nikad srpski gazda, nikad ruski sef. Veruj mi iz licne traume govorim : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 6 Report Share Posted December 6 Искрено, познајем доста Руса и разликују се јако (либерали вс други), али да слажем се имају своје пословне мане и знам како Руси гледају Русе генерално. На то бих додао, никад шеф Турчин и Индијац (ако није из посебне касте). Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6 Report Share Posted December 6 2 hours ago, Trans-Lucky said: Буквално ми је то план, кад ми пошаљу понуду добиће контрапонуду са додатним нулама и то је то. Мада капирам да су пилућари и хоће "неку квалитетну сиротиЉу из Србије". to vreme je davno prošlo tako da ako nisu do sad naučili onda evo prilike kad im pošalješ ponudu :)) 2 hours ago, Trans-Lucky said: А кладионице држе Немци. Две муве једним ударце krenuli su da preuzimaju kod nas kladionice nemci, tako je 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 6 Report Share Posted December 6 Sa Indijcima nikad nigde! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 7 Report Share Posted December 7 18 hours ago, Lucky said: probali smo da finansiramo server rekijevim postovima, ali ne prihvataju to kao monetu 😞 sve najbolje topike sam ti ja otvorio, imam 5k+ reputaciju, dosta sam ti pomogao. plus dobrovoljno rasterujem retarde sa foruma. mislim da treba ja tebi da posaljem fakturu 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7 Report Share Posted December 7 1 hour ago, reki said: sve najbolje topike sam ti ja otvorio, imam 5k+ reputaciju, dosta sam ti pomogao. plus dobrovoljno rasterujem retarde sa foruma. mislim da treba ja tebi da posaljem fakturu 😉 što se mene tiče, samo uradi kompenz sa server hostingom, ti njima svoju oni tebi njihovu pa se "prebijete" i ja sam ok sa tim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts