Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

4 minutes ago, Lucky said:

probali smo da finansiramo server rekijevim postovima, ali ne prihvataju to kao monetu 😞

Дај нам имена, ставићемо их на списак, а како би све било фер и коркетно, а и кошер, платиће ти они камату кад дође време!

Елем, бизнис је бизнис, тако да не осуђујем Лакија. Правда за Лакија!

Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус и Македонац. Толико језив и непрофесионални приступ разговору, од момента где нема камере (иако је ремоте опција, ваљда је ОК да камере буду укључене у почетку), до самог наратива: Ћао Сатане , реци нам нешто о теби и твом искуству. Али то није све, у 23:00 ме зове на вацап, без најаве, Амер из Тексаса, пошто ми је звук искључен, стиже ми на вацап порука: Лазаре где си? Time to talk business.

Јеботе... 😄 

• Like +1 1

Svenevideći

21 minutes ago, Trans-Lucky said:

Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус и Македонац. Толико језив и непрофесионални приступ разговору, од момента где нема камере (иако је ремоте опција, ваљда је ОК да камере буду укључене у почетку), до самог наратива: Ћао Сатане , реци нам нешто о теби и твом искуству. Али то није све, у 23:00 ме зове на вацап, без најаве, Амер из Тексаса, пошто ми је звук искључен, стиже ми на вацап порука: Лазаре где си? Time to talk business.

brate sa takvima ti je lagano, kažeš - može, i onda dodaš po tebi zadovoljavajući broj nula na cifru koju im tražiš pa ako pristanu makar znaš za šta radiš a onda im se svakako ne javljaš na vacap u 11 🙂

21 minutes ago, Trans-Lucky said:

Дај нам имена, ставићемо их на списак, а како би све било фер и коркетно, а и кошер, платиће ти они камату кад дође време!

Nemci su 😞 ne znam koje im je poreklo ali u nemačkoj su nam serveri.

А кладионице држе Немци. Две муве једним ударце :tf:

Буквално ми је то план, кад ми пошаљу понуду добиће контрапонуду са додатним нулама и то је то. Мада капирам да су пилућари и хоће "неку квалитетну сиротиЉу из Србије". 

Edited by Trans-Lucky

Svenevideći

1 hour ago, Trans-Lucky said:

Кад смо код бизниса, имао сам разговор за посао са неком америчком компанијом, у првом кругу Рус 

Nikad srpski gazda, nikad ruski sef. Veruj mi iz licne traume govorim : D

Искрено, познајем доста Руса и разликују се јако (либерали вс други), али да слажем се имају своје пословне мане и знам како Руси гледају Русе генерално. 
На то бих додао, никад шеф Турчин и Индијац (ако није из посебне касте). 

Svenevideći

2 hours ago, Trans-Lucky said:

Буквално ми је то план, кад ми пошаљу понуду добиће контрапонуду са додатним нулама и то је то. Мада капирам да су пилућари и хоће "неку квалитетну сиротиЉу из Србије". 

to vreme je davno prošlo tako da ako nisu do sad naučili onda evo prilike kad im pošalješ ponudu :))

2 hours ago, Trans-Lucky said:

А кладионице држе Немци. Две муве једним ударце :tf:

krenuli su da preuzimaju kod nas kladionice nemci, tako je 🙂

18 hours ago, Lucky said:

probali smo da finansiramo server rekijevim postovima, ali ne prihvataju to kao monetu 😞

sve najbolje topike sam ti ja otvorio, imam 5k+ reputaciju, dosta sam ti pomogao. plus dobrovoljno rasterujem retarde sa foruma.

mislim da treba ja tebi da posaljem fakturu 😉 

• Downvote (-1) 1

1 hour ago, reki said:

sve najbolje topike sam ti ja otvorio, imam 5k+ reputaciju, dosta sam ti pomogao. plus dobrovoljno rasterujem retarde sa foruma.

mislim da treba ja tebi da posaljem fakturu 😉 

što se mene tiče, samo uradi kompenz sa server hostingom, ti njima svoju oni tebi njihovu pa se "prebijete" i ja sam ok sa tim!