Dick Warlock Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Nisam ja ukljucio zakon u pricu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 wat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 (edited) 21 hours ago, Touche said: Momci, jedno pitanje u vezi garancije. Uzeo sam Logitech f310 gamepad u Gigatronu pre tacno 3 meseca, desni analog pocinje slabije da radi, u levo i na dole reaguje samo na maksimalan pritsak, jako iritantno igrajuci darksouls. Sad, da li ja mogu da banem u radnju i trazim zamenu uredjaja, posto zakon o zastiti potrosacaa predvidja da mogu da odbijem popravku u prvih 6 meseci od kupovine i da trazim nov gamepad, ili nesto drugo da ocekujem? trokty, poziv tebe Edited April 22, 2017 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Pa, taj zakon kaze i to da moraju da daju uputstvo. Znaci ako urade to sto je Laki napisao, da uporebe "nestrucno rukovanje" izgovor, pita ih gde je uputstvo za pravilno rukovanje koje treba da mu daju uz dzojped koji definitivno spada u tehnicku robu? Kad je zakon vec pomenut u startu. Sta, u redu je odbiti popravku, jer je zakonsko pravo, a ovo je "Po zakonu pls"? Sto ih ne bi jebao nazad (za sta ima punog osnova), ako mu kazu takav standardni odjeb kao sto je "nepravilno rukovanje"? Mozda ste dobili pogresan broj, ali ste dobili onoga koga ste trazili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Znači po zakonu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Kakav zakon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 zakon postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 jel neko probao da potera sc sad kad je free u virtualnoj masinin (win 8). Instalirao sam na francuskom, pa ne razumem bas gresku tacno, ali rekao bih da javlja da nemam openGL driver (sc i open gl???), a na jebenom fusionu mi je ukljucena accel. i enableovan dx10 i open GL 3.3 - i opet ne radi. Jel ima neki hak, nisam nesto uspeo pametno naci na netu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 kazu da mi je to isplativije da ucim od francuskog sto se futura tice :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 (edited) 48 minutes ago, f4ts0 said: jel neko probao da potera sc sad kad je free u virtualnoj masinin (win 8). Instalirao sam na francuskom, pa ne razumem bas gresku tacno, ali rekao bih da javlja da nemam openGL driver (sc i open gl???), a na jebenom fusionu mi je ukljucena accel. i enableovan dx10 i open GL 3.3 - i opet ne radi. Jel ima neki hak, nisam nesto uspeo pametno naci na netu. Probaj run kao administrator, meni je tako d2 pravio probleme. Edited April 22, 2017 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 : D vitjo danas te ide! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 On 4/21/2017 at 6:20 PM, Bliss said: Vojinicev rukopis desifrovan! http://rbth.com/science_and_tech/2017/04/20/russian-scholars-unlock-the-secret-of-the-mysterious-voynich-manuscript_746881 Jedino sto pominju - uzgajanje maka radi opijuma... ma to se neki monah naduvao vutre pa pisao gluposti da se sprda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Mozda je Kjuty bio high sparrow :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Zaboravih da je danas maraton, izašao do prodavnice i šokirao se - rek'o ko je odneo sva vozila iz 14. decembra - ulica dobila potpuno novu dimenziju :) Naravno čim je prošao maraton bukvalno 2 minuta im je bilo potrebno da se vrate nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Napad sinusa dan treci... jel ima nesto za sinuse (osim andola koji mi donekle pomaze)? in b4 no homo ofc... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Sinupret forte? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 hehe..ali najbolja je apotekarka... Dobar dan...jel imate neki lek za sinuse... Imamo..uzmite brufen... Ali meni ne treba za bolove, nego za lecenje sinusa.... System error... Dobro, dajte mi andol...on je protivupalni... A, da... Poz...lol... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 4 hours ago, f4ts0 said: jel neko probao da potera sc sad kad je free u virtualnoj masinin (win 8). Instalirao sam na francuskom, pa ne razumem bas gresku tacno, ali rekao bih da javlja da nemam openGL driver (sc i open gl???), a na jebenom fusionu mi je ukljucena accel. i enableovan dx10 i open GL 3.3 - i opet ne radi. Jel ima neki hak, nisam nesto uspeo pametno naci na netu. Prebacili su rendering endžin na OpenGl, čitaj changelog Što je i pametno s njihove strane, jer se DirectDraw faktički emulira još od Viste, a ovako su osigurali kompatibilnost sa Windowsom kako god ga Microsoft menjao. Plus lakši port na newindowse. Inače zahtevnost je OpenGL 2.1, tako da te zeza fusion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Kad god me rokne upala, nadjem stoosamdesetpet proverenih rešenja, nijedno ne primenim i rešim problem bolom, udaranjem glave o zid ili antibioticima i umesto da zapišem i sad Nemketu budem nadri vrač, a ono ništa. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 20 minutes ago, voodoo_ said: Prebacili su rendering endžin na OpenGl, čitaj changelog Što je i pametno s njihove strane, jer se DirectDraw faktički emulira još od Viste, a ovako su osigurali kompatibilnost sa Windowsom kako god ga Microsoft menjao. Plus lakši port na newindowse. Inače zahtevnost je OpenGL 2.1, tako da te zeza fusion covece koji fleshbek na deus i price o openGL i DX. Probao sam i wine sad na macu, wine radi, SC ne. Nema veze, dobar flesbek :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 21 hours ago, nickwood said: Kad god me rokne upala, nadjem stoosamdesetpet proverenih rešenja, nijedno ne primenim i rešim problem bolom, udaranjem glave o zid ili antibioticima i umesto da zapišem i sad Nemketu budem nadri vrač, a ono ništa. Jbg, zadnji put kad sam isao kod lekara, prepisali mi pogresan antibiotik i tako mi zamalo sjebali pluca...tako da, Sonty dr Sontyjevic je veci vrac od svih vraceva zajedno... a kako i dr Duly nije negodovao, ja kupih tablete i za sada mi je bolje :))) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 http://xproger.info/projects/OpenLara/ Voah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 46 minutes ago, voodoo_ said: http://xproger.info/projects/OpenLara/ Voah haha, dobro je ovo. sad sam se setio koliko me je nervirao ovaj default skok u vis uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts