Orange Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Vaistinu se rodi Mir bozji i bog sa Vama braco srbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Hristos se rodi srecan bozic! Edited January 7, 2017 by Majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 ajde barem danas budi u dobrom duhu prazinika :D мир божји христос се роди, нек ми се ништа на викенд шифту не догоди! доручак више није на води, ка устима ми кајгана ходи! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Nekom kajgana, nekom virsla... Samo mirno i u duhu slavlja.... HB Isuse... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Happy Jeebus everyone! po prvi put nakon ne znam koliko godina (tipa 15+) oko bezhanijske pijace na Bozic nije nastao novogodisnji Teheran kineskim petardama...mozda ima nade za sve nas =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 To je zato što narod ima sve više para! Sramota koliko nam je dobro! Vaistinu se rodi! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 1 hour ago, Kole said: Teheran soon Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 28 minutes ago, f4ts0 said: soon taman kad se vratis u domovinu da ne osetis promenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Lepo pojašnjeno, sad je i moja baba od 77 godina razumela foru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Budimo humani iako smo ciganji HEEE. Dobio sam paru u cesnici! Jel to znaci da cu konacno da odem preko i postanem gastos ove godine i userem se od para ili da cu da se userem od alkohola veceras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 12 minutes ago, Dule_smor said: Budimo humani iako smo ciganji HEEE. Dobio sam paru u cesnici! Jel to znaci da cu konacno da odem preko i postanem gastos ove godine i userem se od para ili da cu da se userem od alkohola veceras? Srecno sa B2 viel Gluck :) ne brini se nije toliko tesko stvarno jedini fail za Nemacku je sto ces verovatno da budes stacioniran u nekom selu al od negde mora da se pocne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 kako volim kad kazete vikici da ne bude toksican za praznike, a on udari jos jace awwwwww <3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 15 hours ago, prota_ said: hristos se rodi jel praviš onu sa lukom, laki? meni ta najbolja. obariš krompir ceo, sa sve ljuskom. pustiš ga da se oladi, oljuštiš, nasečeš na kolutove, isto tako i luk. sve to u šerpu, soli, maslinovog ulja i malo sirćeta i to je to. ma da, sve to tako. imam utisak da mi krompir upije ulje i sirce pa opet bude suvo. a ne mogu da stavkm da pliva bas. mozda je kvaka u kuvanju krompira, pa da ga ostavim da se bas dobro proladi. a nisam kuvao u ljusci. dobio sam pasulj u cesnici! to valjda znaci da ce mi sa stadom ovaca sve biti ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 11 minutes ago, tortky said: Samo urbano. (levi forumaš je ovde završio nastup u kafani "Limun Žut", dok je drugi izgazio par cigana sa cenjenim članom koji se krije iza nicka "SATAN" pa je posle produžio da čita blic naslove i uči Njemački) Ahaha, pa jao, gde iskopa ovu sliku jebote, to je onog leta kad sam se osisao na nulu, ima 7-8 godina sigurno:). Naravno da nemam pojma kada i gde je ovo bilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 2 hours ago, tortky said: Jebote, sad gledam pa i on je jedna od prethodno banovanih volina koja je promigoljila nazad na forum da soli pamet svima, u pičku materinu na šta smo spali; da nam polupismeni moroni sole pamet i uče nas bilo čemu... Forum bi bio mnogo prijatniji da nije tebe. Osim mrznje i pljuvanja po drugima, od tebe nisam cuo nikada nista ni procitao nista pametno. Samo se skloni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Edited January 7, 2017 by Orange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Abitavanje ! Srecan bozic ! Dule high ranking member klana ! Inace je bitno da pomenem da sam bio na mestu gde je osnovan drugi KKK o/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 2 hours ago, Lucky said: ma da, sve to tako. imam utisak da mi krompir upije ulje i sirce pa opet bude suvo. a ne mogu da stavkm da pliva bas. mozda je kvaka u kuvanju krompira, pa da ga ostavim da se bas dobro proladi. a nisam kuvao u ljusci. dobio sam pasulj u cesnici! to valjda znaci da ce mi sa stadom ovaca sve biti ok. ja ga u ljusci kuvam da se ne raspadne kad ga sečem kasnije, a treba i da se pazi da se ne raskuva. ja kad ga nasečem, pomešam s lukom, posolim i pouljim ostavim da odstoji malo, da upije šta hoće, pa ga onda opet malo pouljim, posolim koko treba jer uvek treba i zakiselim inače, skontala sam i da mi tamponi uopšte ne odgovaraju pa se vraćam na uloške Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Slobodno to zovite krompir salata. Meni se vec ukiselila od juce. Brzo se kvari. Edited January 7, 2017 by ZOOM_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 22 minutes ago, killYg0r said: Abitavanje ! Srecan bozic ! Dule high ranking member klana ! Inace je bitno da pomenem da sam bio na mestu gde je osnovan drugi KKK o/ :D Killy Imperial Grand Wizard, kad si bio u Atlanti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 3 hours ago, tortky said: Samo slušaj Deb1ja, Dule! soli pamet svima, Pershunom :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) On 1/6/2017 at 1:01 PM, [BMF]Psycho said: I ja se osećam ko da mi Overwatch proždire dušu, a nemoć ostaviti. Kao ajde bar do Diamond, ko mazohista... Moj savet ti je da brises tog demona, ja sam uspeo do diamonda, nekih 3150 i pao na 2700, posle sam hteo da se pojedem dok sam se vracao preko 3000 preko. Onda sam u trenutku shvatio:"šta će mi to u životu kada već ne mogu da se kontrolišem" Srećno! Edited January 7, 2017 by Ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 38 minutes ago, tortky said: E, nemoj biti aprijatan! Srsly, ajde roze kečap i mogu da ignorišem, ono čak sam preko toga preleteo pogledom i kao ono "ok, neko razvodnio kečap" i bilo je još mnogo toga za šta smo se uhvatili, a nismo morali realno. Ali ovo mi je bio totalni mindfuck. Posoliti peršunom. Mislim da se posle toga dečko naljutio i napustio forum. ali stvarno ja sam tad bio totalno zbunjen, kako neko može da napiše da nešto soli peršunom (jel beše palačinke u pitanju?) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Trebalo je da popersuni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts