prota_ Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 22 hours ago, mohr said: cs go obara skill debelo koja izjava lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Pa covek je trenirao cs, zna valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 lesko, kakav crni aTTaX, se ti drogirash? :D ti nisu ni top30 ako uopste postoje :D a SK nije ukr'o ekipu nego je brazilcima zinulo dupe za pare pa potpisali ugovor pre nego sto im je istekao sa luminositijem :D plus, SK je imao vec ekipu pre njih (Dance i to par njih koji su iz 1.6) :) a inferno su izbacili iz map poola za turnire jer ce da je reworkuju (prevod: usrace je kao sto su usrali nuke) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 i ja sam prvo krenuo to da napisem lesku, a onda sam skapirao da je samo spomenuo koja stara organizacija i dalje postoji :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 46 minutes ago, prota_ said: koja izjava lol lose sam se izrazio,hteo sam da kazem da ono sto je koristio na 1.6 ne moze da koristi na cs go,on je decko imao najbolju kretnju a u cs go je kretnja poput teletabisa,da ne pominjem sto su mape upropascene i unistene i pojedine cak i neigrive,i tako smo dosli u poziciju da anonimusi koji su bili average na 1.6 su sad bolji od nea,eto toliko,samo kad vidim onaj nuke,zaplace mi se a to mi je nekad bila omiljena mapa u 1.6,na cs go sam je igrao 3 puta i to pre dodatnog unistavanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 47 minutes ago, shoocky said: Pa covek je trenirao cs, zna valjda plus Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 15 hours ago, nikita_ said: Ikona.jpg dobar drugar, fin normalan momak, i njegova mladja sestra :c Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 kneza normalan lik? celo plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 7 hours ago, rejven said: biće težak četvrtak ja cu se napiti da mi bude lakse! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Ode i kickasstorrents https://torrentfreak.com/feds-seize-kickasstorrents-domains-charge-owner-160720/ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 1 hour ago, manager said: ja cu se napiti da mi bude lakse! plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 imate piratebay,zamundu,arenubg,etc etc,nisu oni ni blizu da pogase sve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 dxtorrent je nov kat Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 hajli, feco, rejven, kurwa mac polak banda :D evo me u Kovinu (ne u ludari, al naginjem), radim u Smederevu, jos sutra posao pa na more sa zemskom 2 nedelje, ehej zivot je lep. osim toga, smorih se za kickass danas ko kanta, doduse furam ovde peasant usb net, (dok mi kabl stoji u (skoro) prazno u zrenjaninu, pa moram da se kontrolisem po pitanju protoka. u medjuvremenu pao update djavol tetovaze ovoono, treba posle mora da odem da se cepne fotofinish neki sa sencenjem. osim toga same old same old, radim, spavam, igram se. znate vi mene :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 6 hours ago, shoocky said: kneza normalan lik? celo plz nisam ga video deset godina, al jebemu mater :D Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 lol ch1zra u sdu radis, a nisi se javio za pivo, shame! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 bacim neki PM, nemas frke :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 ispalice te, np :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 lol stanko prica nekome o ispali, a ko da je od rekija ucio zanat! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Upravo obrnuo Call of Juarez Gunslinger i mogu reci da mi se igra prilicno svidela. Muzika je odlicna. Moracu posle mora da sobrnem i sve prethodne, cisto da zatvorim krug. Elem, sad naptime, pa sutra paklenih 8 sati pred odmor :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 8 minutes ago, Dule_smor said: lol stanko prica nekome o ispali, a ko da je od rekija ucio zanat! :D ? ajde navedi jednu situaciju gde sam ispalio? ali TI navedi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 možda nekad kada je bilo jako sunce, ali to se ne računa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 11 hours ago, mohr said: lose sam se izrazio,hteo sam da kazem da ono sto je koristio na 1.6 ne moze da koristi na cs go,on je decko imao najbolju kretnju a u cs go je kretnja poput teletabisa,da ne pominjem sto su mape upropascene i unistene i pojedine cak i neigrive,i tako smo dosli u poziciju da anonimusi koji su bili average na 1.6 su sad bolji od nea,eto toliko,samo kad vidim onaj nuke,zaplace mi se a to mi je nekad bila omiljena mapa u 1.6,na cs go sam je igrao 3 puta i to pre dodatnog unistavanja Quake је бољи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 od cs govneta je sve bolje i da vestacki nije proguran to djubre nikad ne bi zazivelo i proslo bi kao i source :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 56 minutes ago, manager said: ? ajde navedi jednu situaciju gde sam ispalio? ali TI navedi!!!! smiri se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts