Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 7/13/2016 at 8:39 PM, mncu said:

ja dosla sa zlatibora gde je bilo 12-20 ovde na 40, nije mi dobro. uspela sam da spavam samo 2 sata, sa sve klimom iznad glave

Expand  

ja sam sinoc dosao sa zlatibora, poslednja dva dana mi je ista borba bila ko i ovde

a paljenje i gasenje klime stalno me ubija u pojam

morace neki futachi i kod mene da radi kad krene opet pakao!!

Edited by trn

ja dosla preksinoc, i jedino mi je taj dan bio topao. pre toga 5 dana svako vece smrzavanje i svaki dan vala u ladu da se smrznes. na suncu je bilo ok. ali zato uvece vunene carape i jorgan preko glave :)) jos sam uredno ponela kupaci i mislila da necu da izlazim iz bazena :))

znate one retardirane "motivacione" FB statuse, obično ne čitam to, ali ovaj sam pročitao i ranije (doduše sa fast forwardom :)), ali ono što me je zaista iznerviralo je čiji potpis je neko ubacio na kraju i sad to debili šire internetom... uf

Reveal hidden contents

csb incoming

udjoh u banku da uplatim nesto posle sto god i pocne neko dete da mi se mota oko nogu i ja reko' aj da pustim zenu ispred mene i okrenem se i kazem "hajde slobodno vi prvi". Seljancura nit da klimne glavom nit da kaze hvala, vidim prica telefonom, ali svejedno. Baljezga ispred mene nesto u fazonu "sacekaj ga da se pokaje" i tako te visokoumne price, pritom dolazi za salter i dalje prica, ne prekida vezu, svaka reakcija usporena zilion sekundi jer jelte, mora da slusa drugaricu i naravno zavrsi, krene ka izlazu i boli je kurac da se zahvali. Jebote bukvalno mi je doslo da joj uklizam i polomim je ko picku koliko mi je digla tenziju.

csb #2

sjebao zadnju lozu na fuci, bukvalno sam zreo za masinu za mleveno meso

u nerealnom sam zivotnom maleru poslednjih X meseci.

Edited by gruja

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

On 7/13/2016 at 10:58 PM, togFU said:

znate one retardirane "motivacione" FB statuse, obično ne čitam to, ali ovaj sam pročitao i ranije (doduše sa fast forwardom :)), ali ono što me je zaista iznerviralo je čiji potpis je neko ubacio na kraju i sad to debili šire internetom... uf

Reveal hidden contents

Expand  

Ahahaha, ovo zvuči kao neka Telenor reklama - a potpis J.J. Zmaj a u poruci "stani ispred vrata sa senzorom" :))

On 7/14/2016 at 2:00 AM, gruja said:

csb incoming

udjoh u banku da uplatim nesto posle sto god i pocne neko dete da mi se mota oko nogu i ja reko' aj da pustim zenu ispred mene i okrenem se i kazem "hajde slobodno vi prvi". Seljancura nit da klimne glavom nit da kaze hvala, vidim prica telefonom, ali svejedno. Baljezga ispred mene nesto u fazonu "sacekaj ga da se pokaje" i tako te visokoumne price, pritom dolazi za salter i dalje prica, ne prekida vezu, svaka reakcija usporena zilion sekundi jer jelte, mora da slusa drugaricu i naravno zavrsi, krene ka izlazu i boli je kurac da se zahvali. Jebote bukvalno mi je doslo da joj uklizam i polomim je ko picku koliko mi je digla tenziju.

csb #2

sjebao zadnju lozu na fuci, bukvalno sam zreo za masinu za mleveno meso

u nerealnom sam zivotnom maleru poslednjih X meseci.

Expand  

realno propust banke - obezbeđenja i/ili službenika koji je trebalo da joj kaže da ugasi telefon u banci ili makar kad je prišla šalteru.

Ujedno, uopšte ne primećujem onaj nedostatak gužve u saobraćaju kad je leto, ne znam jel tu nešto nije u redu ili šta, ali mi deluje sve normalno.