Mitarmm Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Slikaj tvoju stranicu kao administrator,ali sa onim gore statistikama i ostalim ali da si prijavljen sa tvog profila. Ako si pravi nije ti teško Ljudi, ko god pošalje sliku, moraće ako i pobedi, kada dođe, da svojom facom dokaže da je on na toj slici, tako da zaista nema problema. Gde će trebati da dođe ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Pa u redakciju po graficku kartu, mora da se pojavi lik koji je na slici, nije toliko bas tesko utvrditi, ako nije to taj covek nagradu ce dobiti neko drugi... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gam3rka Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 (edited) Pored Ps-a, eksperimentisala sam i šminkom Edited April 14, 2015 by gam3rka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Reestah Posted April 7, 2015 Popular Post Report Share Posted April 7, 2015 Eve i od me :) Hvala na dojavi, kumara. ;) Nisam teo da koristim teksture ili bilo sta vec postojece (zvanicni art/fanart) ;) Inb4: Do you even lift? :D 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 ne razumem jel si mač namerno zaboravio da dodaš ili šta? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pece Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 (edited) Ovo je moj rad. Osoba koja je predhodno objavila ovu sliku nije radila ovo. Vec je uzela moj rad koji sam objavio na Pcaxe forumu. Edited April 8, 2015 by Pece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ogreboy Posted April 7, 2015 Popular Post Report Share Posted April 7, 2015 Evo moj pokusaj. Paint sam morao da koristim jer Photoshop nemam ('el nemam). Graficka bi mi koristila mnogo jer sam hteo sledeci mesec da kupim novu konfiguraciju, a ova graficka bi mi ustedela pare, a odlicna je :) Znam da nije pobednicka fotografija, ali eto radi humora :). Svaka cast ostalima sto su uradili svoje fotografije i okacili ovde. Iznenadjen sam trudom ostalih kandidata :D Ovo je originalna slika. Kokoska prelazi u ulogu crne vrane :) 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 ne razumem jel si mač namerno zaboravio da dodaš ili šta? :)) Aham, olovka je maj vepon ov čojs, a ostavio sam i cvike, da bidnem pametniji. :D Ogreboy, bravo za vranu! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 hahaha, realno, ogre je pobedio makar duhom sa kokoškom i ovim "nemam ('el nemam)" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Kokoška car :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa98 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 http://prntscr.com/6qor79 Evo i moja bez photoshopa samo efecat kamere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chargot Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Evo i mene posle negde pola sata sminkanja Samo sam background u ps-u napravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldCAR Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Evo i mojeg lika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted April 7, 2015 Popular Post Report Share Posted April 7, 2015 Sprečimo nasilje u porodici! Samo za Boleta, da ne bude da nisam hteo da učestvujem 5 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 8, 2015 Author Report Share Posted April 8, 2015 Sprečimo nasilje u porodici! Samo za Boleta, da ne bude da nisam hteo da učestvujem Mislim da je ovo najbolji Geralt kog smo ikad imali! Odrubite mu glavu! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogreboy Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Aham, olovka je maj vepon ov čojs, a ostavio sam i cvike, da bidnem pametniji. :D Ogreboy, bravo za vranu! :DDD hahaha, realno, ogre je pobedio makar duhom sa kokoškom i ovim "nemam ('el nemam)" :) Kokoška car :D E hvala na podršci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor1235 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 hahaha, realno, ogre je pobedio makar duhom sa kokoškom i ovim "nemam ('el nemam)" Da li smem da napravim fotografiju sa dve razlicite moje fotografije bes i sa maskom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 AHAAHAHAHAHAAHAHAHA Šek Bog Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 napravi slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhh Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Evo jos jedan entry :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Covek sa kokoshkom pobedio realno ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitarmm Posted April 8, 2015 Popular Post Report Share Posted April 8, 2015 Ne znam da koristim fotošop,ali znam da se trudim. Dosta sam vremena,truda a i para potrošio za ovu masku i kostim ali sam sve sam napravio,ali sam i kupio potrebne stavri za masku.Vremena sam potrošio jedno 5-6 sati,ali mi je krivo što se ne vidi ogrlica iza moje ruke koju sam pravio sat vremena ali dobro je ispalo 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alehandro Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Eo nesto od mene :) http://postimg.org/image/4twwynmff/ Edited April 8, 2015 by Alehandro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexaS Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Trud je ulozen..Sad da li sam skinuo izlged na vama je da ocenite. ;-) Da ispostujem ukratko o slici.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero91 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Evo i od mene nesto. :) Edit: Sinoc nisam stigao da obradim, nadam se da moze da se ubaci naknadno. :)http://pbs.twimg.com/media/CCJKO84VIAAPGVL.jpg Edited April 9, 2015 by Nero91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts