Lex Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 LK je meni bio očajan onomad kad sam bio, i nisam poželeo da odem opet. Pa ozbiljno sam ti odgovorio, par mojih drugara koji su se dosta naputovali kažu da Ebisu ima najbolji suši u gradu, a ni ja nisam probao bolji. Kakve su cene sušija u tom Ebisuu? Bliže Sakuri ili bliže W-Sushiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 tu je negde sa sakurom, suši je nešto jeftiniji ali je piće skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Ebisu je dosta skup, ali je sushi kod nas svuda skup. Meni je tu isto najbolji sushi, ali posto je japanski restoran ima i drugih stvar koje su isto vrhunske. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 meni je najbolji sushi bio u onom tokio baru ili kako se vec zove, sto radi samo dostavu ili za poneti. nekako je riba imala najbolju strukturu i nikada nije bila mekana, sto se cesto desava po svim ovim restoranima. tako je bilo prvih par godina a onda su se i oni pokvarili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Kakav je onaj Moon sushi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Kad su otvorili bio je mega, al proslo je vec nekoliko godina od tada i ekipa u kuhinji im se izmenjala do sada.... nisam bio skoro... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Kakav je onaj Moon sushi?dobar je i dalje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Rekao bih da je W! ipak bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 Meni je Moon uvek bio težak prosek, pa sam odavno odustao od odlazaka tamo. Medijapan mi je bio gotivan dok je postojao, i meni i cene i ambijent, ali avaj... Mada sam tamo više voleo japansku hranu nego suši. W mi se dopada jako. Mada mislim da samo losos ima fer cene, sve ostalo je skupo, a naročito tuna. Tokyo sushi bar je bio dobar, dok je bio u Čumićevom. Ali poslednja tri odlaska tamo su bila horor. Prvo je pravio neki nub koji je napravio najsmešniji pirinač koji sam ikada jeo, pa im je originalni majstor bio na takmičenju u Tokiju, a sada su netragom nestali. Moguće da sam zapao u ovaj paralelni univerzum gde su uvek bili samo dostava, kao što Marinica kaže. 19Q4! Extra Sushi je ok dostava, malo su im neki elementi soc, ali su relativno brzi i dovoljno kvalitetni. Probao sam još par nekih kojima ne znam imena, ali i dalje je W najbolji. E sad, da bismo stavili stvari u perspektivu ;), W mi se jedini više dopada od sušija iz lokalnog supermarketa u predgrađu Tokija. Ali je bar 4 puta skuplji. Recimo da je na nivou najsoc suši restorana u kom sam bio tamo. A i od toga je 2,5 puta skuplji. :P Idem da otvorim sushi blog, pa da overim Sakuru i Ebisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 (edited) da diverziramo temo, jesi procitao 1q84, i pošto jesi, jel ti kraj onako malo zbrzan i meh? Edited March 29, 2015 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 Pročitao sam samo prvu knjigu koja mi je bila relativno ok, ali ne dovoljno ok da bih pročitao i preostale dve. :) Inače mi je taj Murakami onako meh. Onaj drugi mi mnogo više leži kako stilski, tako i tematski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 A kako poredite GO Sushi po kvalitetu sa ovim ostalima? Po cenama bih rekao da je jeftiniji Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Meni moon nikada nije bio nesto posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 ja sam mislio na ostalu klopu u Moonu, sushi baš i ne gotivim nešto spec Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Ja sam jeo iz Moona neku piletinu u nekom sosu i bila je vrhunska, ali ne mogu da se setim koji je sos u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Možda teriyaki? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Sad sam pogledao meni, mislim da je ipak bila Donburi piletina, veoma fino, pojeo sam bez pauze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts